yardımınıza ihtiyacım var

lovable87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2015
19
0
37
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben 7 aylık evliyim. Kaçarak evlendik eşimle. Yaşıyacağımız evde kiracılar vardı ve 2 ay kayınvalidemle yaşadık. Herşey çok güzeldi. Eşim benimle ilgileniyordu ve mutluyduk. Düğünü geç yaptık. Kardeşimin rahatsızlığından ötürü. Neyse benim ni borcum vardı düğün olsun öyle söylerim dedim eşimi sıkıştırmamak adına. Neyse düğün oldu takı paralarından 1000 lira aldık ödedik. Kayınvalidem de duruma bozulmuş. "Bu evde yaşıyorsan herşeyi ilk önce ben bilicem. Bilmiceksem al bunu anasının evine götür dedi. Ardından hakaret etti ve 2 hafta annemde kaldım. Eşim çok değişti bu esnada yanıma dahi gelmedi. Gelse de 1 saat ancak duruyordu. Kiracılar taşındı evimize temizlik taptık oturmaya başladık. Düzelmişti herşey sonra yine değişti ve sürekli hakaret ediyor bana. An geliyor beğenmiyorsan ananın evine götüreyim seni diyor. Yatak ilişkimiz düştü. Her akşam ya annesinde pc de oyun oynuyor yada kahveye gidiyor. Ben çalışıyorum ve ağır bi işim var. Eve gelince çok bitkin oluyorum. O ise eve geldiğinde toplu olan eve dağınık diyor ve resmen hep evde iş yapmamı istiyor. Etrafı gücüm yettiğince topluyorum ama yine bağırıp çağırıyor hakaretler ediyor. Bi maç izlerken iyiyiz bide yatağa yattığımızda sarılarak uyuyor bana. Ben ne yapmalıyım? Eşim benden soğumuşmudur? Tekrardan benim önemli olabileceğim ne yapmalıyım. Lütfen bana yardım edin çok mutsuzu. İşime de çok olumsuz yansıyor bu durum......

"Eşim benden soğumuş mudur?"

7 ayda(ki süre önemli değil) size hakaretler eden, savunmayan, "ananin evine götüreyim" bile diyebilen bir adamdan siz soğumuyorsunuz da, onun soğumasini mi dert ediyorsunuz?
Sizin için çözüm üretmeye çalişmak çok yorucu olur. Her şey gonlunuzce olsun..

eşiniz kv dolduşuna geliyor olabilir ve kaçarak evlendiğiniz için ananın evine götüreyim lafını koz kullanıyor gibi geldi bana

Eşimden boşanmam gerekir mi bu konuda. Herkes aynı şeyi söylüyor. Ayrıl gitsin. Çok kolay değil. Seviyorum çünkü

Allah böyle kv lerle karsılastırmasın ya süpürgeli cadıymıs valla:KK55:Ne diyelim Allah yardımcı olsun.Esine de yüz verme madem soğuk davran falan hatasını anlar belki

"Eşim benden soğumuş mudur?"

7 ayda(ki süre önemli değil) size hakaretler eden, savunmayan, "ananin evine götüreyim" bile diyebilen bir adamdan siz soğumuyorsunuz da, onun soğumasini mi dert ediyorsunuz?
Sizin için çözüm üretmeye çalişmak çok yorucu olur. Her şey gonlunuzce olsun..

Yapıcı bi insanım yıkıcı olsam zaten çoktan biterdi herşey. Evlilik kadın bazında hemen bitmiyor. Mücadele ve savaş vardır. Bi çırpıda bi kadın soğuyamaz....

Seven insan değer verir.
Kv dolduruşu da bir yere kadar diyorum ben.
İstersen ananın evine götüreyim vs gibi sözler cidden kırıcı size değer veren, seven insan sürekli bu lafları sarfetmez.
Yol yakınken sen yoluna o yoluna bence..
Seninle vakit geçireceği yerde gidip anasının evinde pc de oyun oynayan adam geceleri de anasının koynuna girsin yatsın madem.

Allah böyle kv lerle karsılastırmasın ya süpürgeli cadıymıs valla:KK55:Ne diyelim Allah yardımcı olsun.Esine de yüz verme madem soğuk davran falan hatasını anlar belki

Zaten Allahıma havale ettim onu mutlaka cezasını bulacaktır. Süpürgeli cadı az kalır yanında emin olun. Yüz vermediğimde daha da kötü tartışıyoruz ve artık nasıl davranıcağımı da bilemiyorum.

Seven insan değer verir.
Kv dolduruşu da bir yere kadar diyorum ben.
İstersen ananın evine götüreyim vs gibi sözler cidden kırıcı size değer veren, seven insan sürekli bu lafları sarfetmez.
Yol yakınken sen yoluna o yoluna bence..
Seninle vakit geçireceği yerde gidip anasının evinde pc de oyun oynayan adam geceleri de anasının koynuna girsin yatsın madem.

Kaç kere düşündüm ama yapamıyorum. Ayrılırsam dünyam yıkılır ki böyle de yıkılıyorum zaten. Püffffff bi bilsem

Kaç kere düşündüm ama yapamıyorum. Ayrılırsam dünyam yıkılır ki böyle de yıkılıyorum zaten. Püffffff bi bilsem

Ayrılırsan dünyan bir kere yıkılır. Dünyanı baştan kurarsın.
Devam edersen baştan kuracağın bir dünyan da olmaz her gün başına tekrar tekrar yıkılır.

• Beğen
Reactions: anu
Zaten Allahıma havale ettim onu mutlaka cezasını bulacaktır. Süpürgeli cadı az kalır yanında emin olun. Yüz vermediğimde daha da kötü tartışıyoruz ve artık nasıl davranıcağımı da bilemiyorum.
Ne öneri verilir bilemedim simdi üzüldüm ama senin adına Allah yardımcın olsun canım

Sen soğumadın da onun soğuması dert oluyor?
Hatamız bu işte haklıyken bile biz dert sahibiyiz, biz çözüm peşindeyiz.

Bence bugünden itibaren işe git gel, keyfine bak.
Yemek, temizlik peşinde koşma.
Tek çeşit yemek yap, beğenmediysen dışardan söyle de.
Ayrıca yardımcı alacağım eve çok yorulduğumu farkettim de.
Ananın evine götüreyim derse de.
Daha iyi bir fikrim var ana hastası sensin, sen git de.

Aynen yapardım vallahi..

Boşanmaya da giderse gitsin be, gençliğimi sokakta mı buldum?

X