- 16 Nisan 2015
- 19
- 0
- 37
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben 7 aylık evliyim. Kaçarak evlendik eşimle. Yaşıyacağımız evde kiracılar vardı ve 2 ay kayınvalidemle yaşadık. Herşey çok güzeldi. Eşim benimle ilgileniyordu ve mutluyduk. Düğünü geç yaptık. Kardeşimin rahatsızlığından ötürü. Neyse benim ni borcum vardı düğün olsun öyle söylerim dedim eşimi sıkıştırmamak adına. Neyse düğün oldu takı paralarından 1000 lira aldık ödedik. Kayınvalidem de duruma bozulmuş. "Bu evde yaşıyorsan herşeyi ilk önce ben bilicem. Bilmiceksem al bunu anasının evine götür dedi. Ardından hakaret etti ve 2 hafta annemde kaldım. Eşim çok değişti bu esnada yanıma dahi gelmedi. Gelse de 1 saat ancak duruyordu. Kiracılar taşındı evimize temizlik taptık oturmaya başladık. Düzelmişti herşey sonra yine değişti ve sürekli hakaret ediyor bana. An geliyor beğenmiyorsan ananın evine götüreyim seni diyor. Yatak ilişkimiz düştü. Her akşam ya annesinde pc de oyun oynuyor yada kahveye gidiyor. Ben çalışıyorum ve ağır bi işim var. Eve gelince çok bitkin oluyorum. O ise eve geldiğinde toplu olan eve dağınık diyor ve resmen hep evde iş yapmamı istiyor. Etrafı gücüm yettiğince topluyorum ama yine bağırıp çağırıyor hakaretler ediyor. Bi maç izlerken iyiyiz bide yatağa yattığımızda sarılarak uyuyor bana. Ben ne yapmalıyım? Eşim benden soğumuşmudur? Tekrardan benim önemli olabileceğim ne yapmalıyım. Lütfen bana yardım edin çok mutsuzu. İşime de çok olumsuz yansıyor bu durum......