yardımınıza ihtiyacım var

cruelgirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2015
3
0
31
Merhaba herkese. Ben daha yeni üye oldum ve sizden bir şey isteyeceğim. Evde tek yaşıyorum ve kedileri çok seviyorum. Hayatta her seyden çok ssevdiğim tek konu kediler. Iran kedisi almak istiyorum Bana fotoğrafla mesaj atarsanız çok sevinirim. antalya olursa daha iyi olur ama.Fiyat belirtebilir misiniz

Merhaba herkese. Ben daha yeni üye oldum ve sizden bir şey isteyeceğim. Evde tek yaşıyorum ve kedileri çok seviyorum. Hayatta her seyden çok ssevdiğim tek konu kediler. Iran kedisi almak istiyorum Bana fotoğrafla mesaj atarsanız çok sevinirim. antalya olursa daha iyi olur ama.Fiyat belirtebilir misiniz

Hayatta en çok sevdiğiniz şey kediler olsaydı sokakta bir sürü sahipsiz yavru varken cins kedi aramaz, bir canı parayla satın almayı düşünmezdiniz... Sevgi kavramınızı tekrar gözden geçirmeniz dileğiyle.

Hayatta en çok sevdiğiniz şey kediler olsaydı sokakta bir sürü sahipsiz yavru varken cins kedi aramaz, bir canı parayla satın almayı düşünmezdiniz... Sevgi kavramınızı tekrar gözden geçirmeniz dileğiyle.[/QUOTE
Kedilerim olmadığını nerden çıkardınız sahipsuz kedim var iki tane sadece

Zaten sahipsiz aldığım iki kedim var. Sadece birde iran kedisi almayı düşündüm. Yanlış anladınız galiba

Forumları karıstırdın galiba.
Burada kedi satanmı varmış? Birde antalya olursa daha iyi olur fln demişsin:KK53:

Bu bölüm 'ücretsiz evcil hayvan sahiplendirme' bölümüdür.

X