- 23 Ağustos 2012
- 51.432
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.482
- 898
Evlilik konusunda kendime güvendiğimi ilk yazıda söyledim, diğerinde söylemek istediğim maddi konuda tembel olmadığını ifade etmek istedim :) Diplomam var çalışıyorum, bende erkek arkadaşımda çalışıyoruz. Yaş konusunda evet erken dediğiniz gibi haklısınız.. Teşekkür ederim :)
Evladim, demek istedigim, kayinpederin dukkani evi vs var demissin, sevgilin calisiyor ; bunlari gec. Sevgilinin ya da babasinin ya da baska birinin parasina, malina asla guvenme diye soyledim. Sen kendine guveniyorsan eyvallah, baska kimseyi hesaba katma diye soyledim.
Yani bilemedim, burda cok genc kiz konu aciyor 19, 20 yasinda evlenmek isteyen vallahi anlayamiyorum, bu ne acele , flort edin gezin tozun.Yemek, camasir, bulasik ne yapacaksin:))
Etrafimda cok genc yasta yapilan evliliklerin cogu kucakta br cocukla ayrilmak seklinde patladi. Sen, 13 yasindaki kafanla sevdigin birini butun hayatin boyunca sevecek misin, bana biraz zor geliyor. 13 yasindayken sectigin erkek, 30, 40 yasinda da kafana uyacak mi , bence bu yuzden acele etme.
Son düzenleme: