• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var...

benneyanginlargordum

İyi bir insanım ama, herkese değil.
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
19.368
99.161
598
41
merhaba iyi geceler kızlar..
nerden baslasam nasıl anlatsam bilmiyorum,cok uzun tutmakta istemiyorum. özet nasıl gecerim onu da bilmiyorum. cümlelerim devrik olursa basta bunun için kusuruma bakmayın..
üç yıldır süren bir ilişkim var. inişli cıkıslı..kısa süreli ayrılıklı..ama asla bitmeyen ask veya alıskanlık adına ne derseniz o olsun. bir cok kere affettim affetmem dedigim konularda..mukemmel degilim bende,benimde hatalarım oldu..cinsel ilişki yasamıyoruz ama sevişiyoruz..dostum arkadasım sevgilim herseyim hatta ailem..annem babam yok, evli bir ablam var..dune kadar annemle yasıyordum anneannemi de kaybettim..zor bi donemden gectim..ilişkimde yalan coktu. bana yalanlar söyledi,kaybetmemek içindi bir cogu..nitekim ögrendigimde gidemedim de.. ondan ayrılmayı tamamen bitirmeyi defalarca dusundum ama yapamadım..onsuzluktan korktum.. ayrılık yasadıgımızda yasayan ölüden farkım kalmıyordu..işin içine baska kız da girdi zamanında onu bile affettim.. bir sekilde hiç kopmadık biz..tum hayallerım onun uzerıne..hayatım onun uzerıne kurulu..yokken nefes alamıyorum..
ama saglıklı bir ilişki yasamıyoruz tum yalanları konusup düzeltsekte simdiye kadar saklanan tonlarca sey ogrendım..bizim sonumuz yok onunla evlenmeyecegim..tek emin oldugum sey bu. ama nasıl ayrılacagımı da bilmiyorum..ugrunda gurur onur ne varsa hepsini tuttum attım..ask dedim O dedim..
ama düşünüyorum ve vardıgım sonuc bu..onunla evlenmeyecegim..fakat ayrılamıyorum da.. ikna ediyor zaten ayrlmak istedigimde..bigün süper birgün sebepsiz berbatız..psikolojim kötü ilaç kullanmaya basladım cunku uyuyamıyorum. işyerinde son derece verımsızım hatalar yapıyorum..
onu cok seviyorum ona cok alıstım..ama bu bitmek zorunda..
nasıl yapacagım kızlar? bu onsuzluk korkumu yenip hiç arkama bakmadan nasıl bitirecegim? onu merak etmeden nasıl yasayacagım?

Hayatinda o yokken nasil yasiyorsan oyle yasayacaksin iste.Kendi iyiligin icin.Ilerde iyiki de bitmis demek icin kendi yoluna bakacaksin.Ilk zamanlar cok zor olacak tabi.Ama sonsuza kadar aklinda kalmayacak merak etme.

sadece alışkanlık .. ayrıldığında nefes alamıyor gibi hissedecek mahvolacak kokusunu özleyeceksin .. ama kendine ondan vazgeçebileceğini empoze edersen geçecek ,daha fazla saçma hayaller kurma ,hayatını da berbat etme

Su 3 kurusluk adamlara 5 kurusluk deger vermeyin Allah askina...
Kendilerini bulunmaz hint kumasi zannedip ,sizin alamadiginiz karari alip hic dusunmeden soyleyince verdiginiz emek ve fedakarliklar daha cok caninizi yakar... yapmayin.

bnmde anlattığın gibi bir ilişkim olmuştu 3 yıl sürmüştü. ama aldatma olayları yoktu sadece sürekli kavga edip ayrılıp tekrar barışıyoduk. çok zorluk çekmiştim ama devamda ediyoduk çünkü birlikte büyümüştük diyebilirim. sonra noldu bi anda bana aydınlanma geldi :D başlarım lan ben böyle ilişkiye dedim. kapattım herşeyi engeli bastım sosyal ortamlardan da. ortak arkadaşlarımızla ulaştı arayanı bir güzel payladım, bi daha kimse arayamadı. onun yalanlarını duymayınca bitirmek kolay oluyo çünkü mutlu olsan zaten ayrılmak istemezsin dimi? mutlu olacağın birini de mutlaka bulursun. ondan sonra başka biriyle tanıştım 4 yıldır birlikteyiz. kendine kötülük etme yol yakınken ayrıl

sadece alışkanlık .. ayrıldığında nefes alamıyor gibi hissedecek mahvolacak kokusunu özleyeceksin .. ama kendine ondan vazgeçebileceğini empoze edersen geçecek ,daha fazla saçma hayaller kurma ,hayatını da berbat etme
evet aynen bu. o yokken nefes alamıyorum. burnumun diregi sızlıyor sureklı. deliler gibi napıyor ne ediyor diye gizli gizli haber almaya calısıyorum..bunu durduramıyorum..

bnmde anlattığın gibi bir ilişkim olmuştu 3 yıl sürmüştü. ama aldatma olayları yoktu sadece sürekli kavga edip ayrılıp tekrar barışıyoduk. çok zorluk çekmiştim ama devamda ediyoduk çünkü birlikte büyümüştük diyebilirim. sonra noldu bi anda bana aydınlanma geldi :KK70: başlarım lan ben böyle ilişkiye dedim. kapattım herşeyi engeli bastım sosyal ortamlardan da. ortak arkadaşlarımızla ulaştı arayanı bir güzel payladım, bi daha kimse arayamadı. onun yalanlarını duymayınca bitirmek kolay oluyo çünkü mutlu olsan zaten ayrılmak istemezsin dimi? mutlu olacağın birini de mutlaka bulursun. ondan sonra başka biriyle tanıştım 4 yıldır birlikteyiz. kendine kötülük etme yol yakınken ayrıl
bizde cok ayrıldık ama hepsi kısa sürdü. en uzunu bir ay diyim..nefes alamıyorum ayrıldıgımda. ama birlikteykende gördugun gbi mutlu degilim ve dogrunun ayrılmak oldugunu biliyorum..neden gidemiyorum? neden bukadar cok korkuyorum..nasıl gidecegim? o aydınlanma sana nasıl geldi ne olmustu?

bizde cok ayrıldık ama hepsi kısa sürdü. en uzunu bir ay diyim..nefes alamıyorum ayrıldıgımda. ama birlikteykende gördugun gbi mutlu degilim ve dogrunun ayrılmak oldugunu biliyorum..neden gidemiyorum? neden bukadar cok korkuyorum..nasıl gidecegim? o aydınlanma sana nasıl geldi ne olmustu?
çok salak bi sebepten oldu. günlerce konuşmadan küs kalsak bile sonunda barışıyodum. şimdi sebebi söyleyince ne saçma diceksin eminim buna ama bardak dolu olunca bir damla su bile taşırabiliyor işte.
ailemle tatile gidecektik hastalanacağım için geciktirici kullandım. tatil bitti geldim yurda hastalandım tabi. nasıl ağrım var yerimden kalkamıyorum resmen ölücem sandım o derece. aradım bunu dedim gel beni yurttan al da bi hastaneye gidelim arkadaşlarım derste ben gidemedim okula da. ne dese beğenirsin ya uzak maslak gelemem ben oraya, hem bana ne ya sen hastaysan benim derdim mi? iyi dedim kapattım sonrada her yerden engelledim. sen dünya fedakarlık yap kavga edince günlerce ağla,affet fln sen yatak döşek olunca hastaneye bile götürmeye üşensin. bunun aşkından kendimi öldürsem cenazemi kaldırmaz be bu dedim. bastım tekmeyi :D diğer sorunlarımızın yanında ne kadar saçma bi sebep dimi ayrılmak için :D ama sabır taşı olsan çatlarsın bi yerde de

çok salak bi sebepten oldu. günlerce konuşmadan küs kalsak bile sonunda barışıyodum. şimdi sebebi söyleyince ne saçma diceksin eminim buna ama bardak dolu olunca bir damla su bile taşırabiliyor işte.
ailemle tatile gidecektik hastalanacağım için geciktirici kullandım. tatil bitti geldim yurda hastalandım tabi. nasıl ağrım var yerimden kalkamıyorum resmen ölücem sandım o derece. aradım bunu dedim gel beni yurttan al da bi hastaneye gidelim arkadaşlarım derste ben gidemedim okula da. ne dese beğenirsin ya uzak maslak gelemem ben oraya, hem bana ne ya sen hastaysan benim derdim mi? iyi dedim kapattım sonrada her yerden engelledim. sen dünya fedakarlık yap kavga edince günlerce ağla,affet fln sen yatak döşek olunca hastaneye bile götürmeye üşensin. bunun aşkından kendimi öldürsem cenazemi kaldırmaz be bu dedim. bastım tekmeyi :KK70: diğer sorunlarımızın yanında ne kadar saçma bi sebep dimi ayrılmak için :KK70: ama sabır taşı olsan çatlarsın bi yerde de
yo sacma degil cokta gecerli bir sebep. bunu yasasam bende bitirirdim inan bana. saglık baska bir sey. dusmanın yardım istese edersin..sevgiliysen yanı basından ayrılmaman lazım yani.. ayrılık sebebin dogru.

yo sacma degil cokta gecerli bir sebep. bunu yasasam bende bitirirdim inan bana. saglık baska bir sey. dusmanın yardım istese edersin..sevgiliysen yanı basından ayrılmaman lazım yani.. ayrılık sebebin dogru.
valla canım doğru mudur yanlış mıdır artık umrumda değil açıkçası. yani şu var bu kavgalar insanı bir süre sonra öyle bi uzaklaştırıyo ki birbirinden herhalde o zaman ayrılmasaydım gözünün üstünde kaşı var deyip ayrılırdım. bunalmak mutsuz olmak ve bile bile kendin bunu seçmek insanı çok kötü yapıyor.

Her şey neyse de işin içine başka kız girince buz gibi soğuyorum ben zaten.
Adama bakışım bile değişir ya,ihanet değil mi bu?
Adam sevmiyor işte neyi zorluyorsunuz?

Her şey neyse de işin içine başka kız girince buz gibi soğuyorum ben zaten.
Adama bakışım bile değişir ya,ihanet değil mi bu?
Adam sevmiyor işte neyi zorluyorsunuz?
ama pes etmiyor. mucadelesini gorsenız böyle söylemezsiniz. askla bakıyor aynı zamanda. inanıyorum bende. ya hislerim yanıltıyor beni ya da gercekten kör oldum. baska kızın girmesini bırakın adını duysam terk ederdim.
ama bunda yapamıyorum aciz gibi hissediyorum.

Şöyle düşün. Anne baban bile, seni dünyaya getiren yaşam sebeplerin bile yanında yokken, yanında yaşadığın anneanen bile yanından ayrilmisken yasayabiliyorsan...

Mahvetme hayatını, geleceğini düşün vazgeçersin

ama pes etmiyor. mucadelesini gorsenız böyle söylemezsiniz. askla bakıyor aynı zamanda. inanıyorum bende. ya hislerim yanıltıyor beni ya da gercekten kör oldum. baska kızın girmesini bırakın adını duysam terk ederdim.
ama bunda yapamıyorum aciz gibi hissediyorum.

Kusura bakma sevse araya biri girmezdi.
Bu adam yüzsüz anlıyor musun?
Ben burda kimseye sert çıkışmam veya ayrıl boşan demem ihanet,hakaret olmadıkça.
Ama sende ki bu körlük ve alışkanlık.
Ayrılıp ayrılıp barışman tamamen yalnızlığından kaynaklı.
Çünkü yalnız kalınca aklına gelen tek kişi o.
Ve yaşanmışlıklar var.Alışkanlık,saplantı olmuş.
Onu her defasında affederek hata yapma şansı da veriyorsun.
Bu adam artık nasılsa beni affeder diyerek bakıyordur bundan eminim.
Git bir kaç kursa yazıl,çevre edin,yakınlaş kafa dağıt.
İçinden soğumaya başla,
Yazma,arama kendi kendini o hayatında yokmuş gibi alıştırmaya çalış
Ve geçmişi düşünme
Sadece kötü yanlarını düşün.
Yoksa canında yanar,acı da çok daha çekersin geri de dönersin
Ama bununla olsan da mutsuz olacaksın demedi deme.
Yalan söyleyen ve ihanet edip geri gelen adamdan bir cacık olmaz.
Pişmanım ayağını yatmasın.
Sen yap aynılarını affeder mi bir bak bakalım
Yoksa hakaret edip çekip gider mi?

Kusura bakma sevse araya biri girmezdi.
Bu adam yüzsüz anlıyor musun?
Ben burda kimseye sert çıkışmam veya ayrıl boşan demem ihanet,hakaret olmadıkça.
Ama sende ki bu körlük ve alışkanlık.
Ayrılıp ayrılıp barışman tamamen yalnızlığından kaynaklı.
Çünkü yalnız kalınca aklına gelen tek kişi o.
Ve yaşanmışlıklar var.Alışkanlık,saplantı olmuş.
Onu her defasında affederek hata yapma şansı da veriyorsun.
Bu adam artık nasılsa beni affeder diyerek bakıyordur bundan eminim.
Git bir kaç kursa yazıl,çevre edin,yakınlaş kafa dağıt.
İçinden soğumaya başla,
Yazma,arama kendi kendini o hayatında yokmuş gibi alıştırmaya çalış
Ve geçmişi düşünme
Sadece kötü yanlarını düşün.
Yoksa canında yanar,acı da çok daha çekersin geri de dönersin
Ama bununla olsan da mutsuz olacaksın demedi deme.
Yalan söyleyen ve ihanet edip geri gelen adamdan bir cacık olmaz.
Pişmanım ayağını yatmasın.
Sen yap aynılarını affeder mi bir bak bakalım
Yoksa hakaret edip çekip gider mi?
o kadar dogru yazmıssın ki üstüne cümle kuramayacagım.

Back
X