Yardımınıza ihtiyacım var

Bakire olmayan bir kızla evlenir miydiniz ?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
Yil 2016 be ablacim.
Sen evlenene kadar 2025 2030lara geliriz.
Kimse takmiyor artik boyle seyleri.

Bakire evlenmedim, ki esim dunyanin en geleneksel adamidir ama kalkip bana "ilk kiminle yattin, kac kisiyle yattin?" Diyemez. Sen de dedirtmezsin. Bu bir hata degil.
Sadece tek hatan cok cok erken olmasi. E olmus bitmis, uzulunce duzelecek mi? Hayir.
Bundan sonrasi icin de istersen evlenmeyi beklersin istersen buyumeyi, fark etmez ama resit olmadigini unutma.

Diktirmeyi falan da dusunme, onlar ama bizi erkekler kabul etmiyor adi altinda erkek tarafindan kabul gormeyi normallestiren, yaptiginin arkasinda duramayan insanlar. Sen onlardan olma.

Cok gencsin. Evet cok erken olmasi hata, kabul. Ama unutmaya calis. Kimseye de bahsetme.
Ne güzel yazmışsın arkadaşım aynen katılıyorum fake sede fake boşwer nasılsa aynı durumda olan birileri mutlaka okur

Kimseye açamıyorum bu derdimi.Ben bir kadınım.Hemde 13 yaşından beri... Çocukluk aklı mı desem ne desem bilemiyorum.Hepimiz cocukluk aski yasamisizdir bende yaşadım.o 18 yaşındaydı. Çok sevdim canımı verecek kadar çok.ne derse yapıyordum bir lafını ikiletmiyordum bilmiyordum ki mal gibi kullanıldığımı.yaptım bir hata .2 yıl surdu sonra sıkıldı benden başkasını buldu.hep ağladm sabahalra kadar yorganin altında banyoda yalnız kaldığım
andaağladım.ölmek istedim.peşinden
kostum hep.ama beni kullanmaktan başka. h hiçbirşey yapmıyordu.bu büyük yükün altında ne yapacağımı bilmeden yaşıyorum . Şuan lise son sınıfa gecicem derslerim çok iyi hukuk okumak istiyorum ama bu serefsizligi unutamiyorum. Uzun zaman sonra biriyle tanıştım iliski başlamadan ona bu durumu söyledim ve zaman geçtikçe beni tehdit etmeye ondan ayrilirsam e bu durumu aileme anlatacagini söylüyordu ondan da kurtulamıyorum beni çok sevdiğini söylüyor ruh hastası gibi bisey ' yabbenimsin yada kara toprağin' felsefesini benimsemiş biri.şuan 16 yasindayim ve bu büyük yükün altında eziliyorum
Ben aşık olamicam evlenemicem bir cocugum olmicak bunu bilmek çok acı. Diktirmek istiyorum ileride herkesten gizli ama sonra vazgeciyorum kandirmak istemiyorum kimseyi. O şerefsz şuan gününü gün ederken ben kendimi karanlık geleceğe hazırlamaya çalışıyorum.Böyle bir olay başına gelen var mı kendinizi nasıl motive ediyorsunuz?

Öncelikle durumu ailene anlatıp hayatındaki serseriden kurtulacaksın
Sonra okulunu bitirip ayaklarının üzerine basacaksın
Erkek, koca işlerinden minimum 25 yaşına kadar uzak duracaksın
Kadınlık onuru neymiş anlayana kadar sevgili yapmayacaksın

"yas 16 - egitim lise" demenize ragmen neden profiliniz su sekilde?

Doğum Günü:3 Mayıs 1994 (Yaş: 21)
İlişki Durumunuz: Bekarım
Meslek: Öğrenci
Eğitim Durumunuz: Ön Lisans
Yaşadığınız Yer: Tekirdağ

gelelim konumuza. oncelikle hukuk okuyacak kadar kurallara ve yasalara guveniyorsaniz; ilk once kendinizi savunarak ise baslamalisiniz. bugun kendinizi savunamazken yarin nasil baskalarini savunacaksiniz?

16 yasinda istek dahili - harici bir sekilde cinsel iliski cocuk istismaridir. Bunu bilip de bir baskasinin tehdit ile sizi yaninizda tutmasi da yasa disi bir faaliyettir ve yaptirimlari var.

Ben 13 yaşında sevişmek nedir onu bile bilmiyodum kızdaki cesarete bak yahu. Ama neyse şunu bil ki o zar dediğin şey seni kıymetli ya da kıymetsiz yapmıyir. Bakire evlenende aldatılıyor,her boku yiyip ama bakire olan da dayak yiyir,bakire olanda. Önemli olan dùrüstlűk ve kendi ayaklarının üstünde durmak. Bende bakire evlenmedim ve zerre pişman değilim

13 yaşında ??????? İlişki ????
Korkunc ötesi..lütfen bundan sonra dikkatli adım atın yaşın henüz çok küçük.Evlilik için bekle daha .İlerde güzel biri cıkar ..
Herkesede herseyini anlatma bu hatayı sen bile unut gitsin hiç olmamış gibi.Evlilik işini şuan düşünme.
Hayatını kurtar.Oku,güzel bi meslek edin.İşini eline al,para kazan güzel karakterli arkadaslar edin,birdaha öyle hatalar yapma..tövbe et.sonra evliliği düşünürsün o zaman da karakterli birini bulursun onada bu olayı anlatma sakın sakın sakın...Allah biliyor yeter

Ben 13 yasında yeni yeni konuşmayı öğrenmiştim:) 18 imde liseyi bitirmistim:) banyoda gizli gizli ağlarken de 20 yı gecmistim. ;) ya fakesin ya da ailen sorumsuz. Daha coxuksun sen çocuk. Sevgilin seni tehtit ediyosa kullanmak içindir durumu anlat ailene

Evlenmeden önce ilişki yaşamak suç veya hata değil 13 yaşındayken bunu yaşaman hata. Çok küçükmüşsün, ve resmen çcuk istismarına uğramışsın. O yaşlarda sen istesen seninle beraber olmaması gerekirdi sevgilinin, yasalar karşısında da suç bu. Bu nedenle şimdi ufak yaşta yaşadığın için seni suçlayamam evet erken olmuş ama kandırılmaya müsait bir yaşta olmuş.Bu nedenle artık bu olayları geride bırakmalısın, düşünmemelisin olan olmuş. Önüne bak ve okuluna asıl sadece kendin olarak devam et. Eminim ileride genç bir kadın olduğunda mutlu olduğun bir mesleğin olduğunda bugün üzüldüğün günlere acıyacaksın.
Ayrıca ben de ilk ilişkimi yaşadığım adamla evlenmedim ve şimdi çok şükür diyorum iyi ki onla evlenmemişim diyorum her zaman. Artık bu devirde ilk benimle sevişmeli diyen tipler çok şükür ki azalıyor. Ayrıca bu bir şans bir anlamda. Hayatındaki adamın ne kadar adam olduğunu görebileceksin ve seni ne kadar sevdiğini de görebileceksin. Çünkü gerçekten adam gibi adamlar geçmişin geçmişte kaldığını bilir ve tek laf etmez doğrusu bu. Seni seven adam da her şekilde sever zaten. Bu konu cidden çok önemsiz. Ha hala önemli diyen adamlardan da uzak dur zaten, ben kendime ikiyüzlü ahlak anlayışı olan beni kapağını ilk açmak istediği mayonezden farklı görmeyen bir adamla da evlenmek istemezdim zaten..Biz eşimle evlenmeden önce de beraber olurduk bununla ilgili tek kelime etmedi, tek soru sormadı ve her zaman bana saygı duydu. Yani hiç bir zaman sorun olmadı aramızda hatta lafı geçmedi. İlk kimmiş kaç kişi olmuş sormadı sormaz o karaktersizlikte değil çünkü...

Her neyse bence gencecik yaşında eğitimini etkileyecek kadar takma bu konuyu.Olan olmuş düşünüp durman sana zarar. Dersine odaklan, okuluna odaklan, kendini mutlu edecek şeyler yap, kendini geliştir bence.

16 yaşında nasıl lise son sınıf?

Erkek olsaydım ve kimseyle birlikte olmasaydım karşımdakinin de benim gibi olmasını isterdim. O heyecanı ilk kez yaşarken karşımdakiyle beraber yaşayalım isterdim. Benim fikrim bu ama diğerlerine de saygı duyarım. Olgun, ne istediğini bilen kadınlara bayılırım ama bir de sonuçlarını kaldıramayacagı halde her önüne gelenle beraber olan, sonra gelip zırlayan kadından hoşlanmam.

16 yaşında nasıl lise son sınıf?

Erkek olsaydım ve kimseyle birlikte olmasaydım karşımdakinin de benim gibi olmasını isterdim. O heyecanı ilk kez yaşarken karşımdakiyle beraber yaşayalım isterdim. Benim fikrim bu ama diğerlerine de saygı duyarım. Olgun, ne istediğini bilen kadınlara bayılırım ama bir de sonuçlarını kaldıramayacagı halde her önüne gelenle beraber olan, sonra gelip zırlayan kadından hoşlanmam.
Lise son sınıfa geçicem yazıyor dikkatli okursanız.

[QUOTE="yesilboncuk3535, post: 45689765, member: 72326güzel yazmışsın arkadaşım aynen katılıyorum fake sede fake boşwer nasılsa aynı durumda olan birileri mutlaka okur[/QUOTE]
Ben manyak miyim bunca şeyi kafamda uydurup uzun uzun yaziya dokeyim.. Yine de fikirlerinizi paylastiginiz için teşekkürler.

Lise son sınıfa geçicem yazıyor dikkatli okursanız.

Nasil lise son sınıfta okuyorsunuz yazmadim, dikkatli okursaniz :KK39: "nasil lise son sinif?" yazdim, buradan "nasil lise son sınıfa geciyorsunuz?" anlamı da çıkar. Siz niye hemen öbür türlü algilayip da savunmaya gectiyseniz artık.

Bunu da sizi fakelikle suclamak icin degil merakimdan sordum. Fake olup olmaman onemli degil. Ben konuyla ilgili fikrimi yazdim. Konu gercekse faydalanirsin, fakesen de mutlaka faydalanan başkası çıkar zaten.

Back
X