yardımınıza ihtiyacım var !!!

Haksızsınız çünkü tanımadığınız etmediğiniz adamı tecavüzcü yerine koymuşsunuz. Adamla gidin bir tanışın. Daha 32 yaşında gencecik kadınsınız. Hayat yalnız geçmez, anneniz haklı.
Adamı bir tanıyın, gözünüz tutmazsa kızınızla aynı eve sokmayın elbette, ama gidin bir tanışın. İçiniz alırsa, kanınız çekerse, güvenirseniz de neden olmasın.
Benim annem de üvey babayla büyüdü, dedemi de çok sever. Dedem de annemi çok sever.
En kötüyü bakıp hayatı ıskalamayın lütfen. Hayat 3. sayfa haberlerinden ibaret değil. Dikkatli ve temkinli olun, özellikle de bir genç kızla ama bütün erkekler de potansiyel tecavüzcü değildir.

Ben adam öyledir demiyorum genel olarak düşünüyorum canım zaten evlenmek istememe nedenim de o

Ben adam öyledir demiyorum genel olarak düşünüyorum canım zaten evlenmek istememe nedenim de o
Anlıyorum sizi. Ama belki de kızınıza çok destek olacak, belki de bir nevi abi olacak bir adam çıkacak. Siz annesiniz. Evladınız için en doğru kararı verirsiniz.
Benim hain bir kuzenim vardır, yengeme çok eziyet etti, kadın yıllarca dayağını çekti, aldatmasını çekti içkisini esrarını hapını çekti.
2 tane kızı vardı. En son kuzenimin metresi olay çıkardı, rezillik çıktı boşandılar. Şimdi başka bir adamla evli. Muhteşem bir adam. 2 kızı da evladı gibi seviyor. Kızlardan biri evlendi adamın da maddi durumu iyi, yengem çalışmıyor, her eksikliklerine yardım etti.
Eşini düğüne getirdi, kendisi dışarıda bekledi, düğünden sonra eşini aldı gitti. Adamın ailesi yengeyi çok seviyor. Yengem kuzenimle evlendiği zamandan kat be kat mutlu.
Kızlar da adamın etrafında abicim abicim diye dolanıyorlar. Çok seviyorlar.
Kötü örnekler muhakkak var. Ama iyi örnekler de var. Herkes bir değil. Sizin de mutlu olma hakkınız var.
Tabii ki evlenmek için evlenmeyin ama gönlünüzün düştüğü ahlaklı bir adam çıkarsa da karşınıza kötü örnekler yüzünden mutluluğu tepmeyin.

Bende ne demek istediğinizi tam anlayamadım biraz açabilir misiniz rica etsem.
rahat edebileceğin kişi bir daha karşına çıkmaz böyle biri falan diye konuştu ve görüşeceksin o kadar dedi.
İşte tam olarak burayı anlamadım hani karşısında 12 yaşında kız varmış gibi konuşmuş emirvaki yapmış.
Sonuçta sen 32 yaşındasın kendi kararlarını kendin alman lazım o yüzden bana biraz garip geldi.
9 yaşında kızım var yeri geliyor ben bu şekilde konuşamıyorum kızımla yanlış anlama lütfen ama öyle ....

kızım var ne bilim taciz olayları tecavüz olayraı falan

Haklısın korkmakta canim. Insan güvenemiyor evet belki 13 yaşındadır kimilerine göre derdini anlatabilecek yaşta ama çoğu yavruyu tehditle korkutup istismar da hayatın bir gerçeği. Kesinlikle ince eleyip sıkı dokumalisin. Bu korku hayatina yön vermene de engel olmamali diyebileceğim bununla sınırlı. Allah yardimcin olsun canım.

karsı tarafı degerlendırın derım. en azndan nasıl birisi bı bakın onyargılı olamyın. Coocugunuz sureklı gozunuzun onunde olacak . ayrıca belkı kızınıza ıyı bı baba olacak...
hıc bılemezsınız. annenız haklı ama eger dert ettıhınız buysa haklı. ilerde yalnız kalacaksınız. tek evladınız ve bı kız cocugu.. bıraz dusunun derım. baskja sebeptense zaten hıc grmeyın bu ıse

Eğer gerçekten ruhen fikren bedenen hazır değilseniz kabul etmeyin
Haklısınız ve kızınızı düşünmelisiniz
Kimseye güven yok bu devirde.

karsı tarafı degerlendırın derım. en azndan nasıl birisi bı bakın onyargılı olamyın. Coocugunuz sureklı gozunuzun onunde olacak . ayrıca belkı kızınıza ıyı bı baba olacak...
hıc bılemezsınız. annenız haklı ama eger dert ettıhınız buysa haklı. ilerde yalnız kalacaksınız. tek evladınız ve bı kız cocugu.. bıraz dusunun derım. baskja sebeptense zaten hıc grmeyın bu ıse

Yalnızlıktan yana aslında şikayetim yok benim keşke hep yalnız kalsam.Ama söylediklerinizde tabi ki haklısınız ama benim içim rahat değil işte.

canım annenin dusuncelerı haklı olabılır ama bu kararı senın vermen gerek ama bu kuskularını yenmelısın

Endişenizde haklısınız ama bir görüşmeyle de bir şey kaybetmezsiniz. Belki sizin için hayırlı bir kısmettir içiniz ısınır.

Ben de korkardım ya zor bir karar. 13 Yaşında kızım olsun oğlum olsun fark etmez, bir yabancıyı sıfırdan tanıyıp aileme katacağım? ...13 yaşında, her şeyi sorguladığı, anlamaya çalıştığı o en karışık en kırılgan çağlarında.
Kimse bana, 3. sayfa haberi olmayacağımın garantisini vermiyor, bu riski almazdım.

Daha 32 yaşındasınız, biraz da bakımlı bir kadınsanız, yalnız kalacağınızı hiç zannetmiyorum.
Kızınız liseyi bitirse en azından, daha bi farklı olur.
Tabi karar sizin, hakkınızda hayırlısı olsun.

Valla katılıyorum size
Benim bir tanıdığım bayan 2.evliligini yapmış oğlu 18 20li yaşlarda
Kadın kocayla tartisinca oldurecem bu adamı fln diyormuş bigün yastiginin altında birde ne görsün BIÇAK!

Bir daha sana bagirsin bıçaklayacam onu demiş
Kadın korkudan aninda ayrılmış

Çok dikkat etmeli

Bence şans ver hayata ;nereye kadar böyle yanlız ?tek çocukla? baba evinde!bende senin gibi karamsardım,hoş severek evlendim ikinciyle ama tanımaya engel koyma!

Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
Şöyle 2.evliliğini yapıp mutlu olan hemcinslerimi görünce

Kendim bosanip koca bulmuş kadar seviniyorum valla:KK53:

Ya tanismakta sorun yok. Ama israr var diyip icinize sinmeyen bir adamla asla evlenmeyin. Benimde biri 14 biri 12 yasinda iki oglum var. Ha evlenirmiyim hayir ama ben yeni ayrildim siz cok uzun suredir yalniz yasiyormussunuz denemeniz yada tanimaya calismaniz cok normal

Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
Şöyle 2.evliliğini yapıp mutlu olan hemcinslerimi görünce

Kendim bosanip koca bulmuş kadar seviniyorum valla:KK53:
Sürekli yazıyorum bunu, hayat bitmiyor, onlarla evlilik bitince!Görsünler ve cesaret bulsunlar!Bana cesaret veren kimse yoktu.....İnan bende mutlu oluyorum dediğin gibi görünce

Anlıyorum sizi. Ama belki de kızınıza çok destek olacak, belki de bir nevi abi olacak bir adam çıkacak. Siz annesiniz. Evladınız için en doğru kararı verirsiniz.
Benim hain bir kuzenim vardır, yengeme çok eziyet etti, kadın yıllarca dayağını çekti, aldatmasını çekti içkisini esrarını hapını çekti.
2 tane kızı vardı. En son kuzenimin metresi olay çıkardı, rezillik çıktı boşandılar. Şimdi başka bir adamla evli. Muhteşem bir adam. 2 kızı da evladı gibi seviyor. Kızlardan biri evlendi adamın da maddi durumu iyi, yengem çalışmıyor, her eksikliklerine yardım etti.
Eşini düğüne getirdi, kendisi dışarıda bekledi, düğünden sonra eşini aldı gitti. Adamın ailesi yengeyi çok seviyor. Yengem kuzenimle evlendiği zamandan kat be kat mutlu.
Kızlar da adamın etrafında abicim abicim diye dolanıyorlar. Çok seviyorlar.
Kötü örnekler muhakkak var. Ama iyi örnekler de var. Herkes bir değil. Sizin de mutlu olma hakkınız var.
Tabii ki evlenmek için evlenmeyin ama gönlünüzün düştüğü ahlaklı bir adam çıkarsa da karşınıza kötü örnekler yüzünden mutluluğu tepmeyin.

teşekkür ederim çok iyi anlatmışsınız.

Ben de korkardım ya zor bir karar. 13 Yaşında kızım olsun oğlum olsun fark etmez, bir yabancıyı sıfırdan tanıyıp aileme katacağım? ...13 yaşında, her şeyi sorguladığı, anlamaya çalıştığı o en karışık en kırılgan çağlarında.
Kimse bana, 3. sayfa haberi olmayacağımın garantisini vermiyor, bu riski almazdım.

Daha 32 yaşındasınız, biraz da bakımlı bir kadınsanız, yalnız kalacağınızı hiç zannetmiyorum.
Kızınız liseyi bitirse en azından, daha bi farklı olur.
Tabi karar sizin, hakkınızda hayırlısı olsun.

Aynı kanaatteyim. Biraz daha büyüsün. İkinci evliliklerin her zaman değil tabiiki ama kız çocukları için zor olduğunu düşünüyorum.

Sadece olumsuzluklara bakmayın lütfen
Öz babadan daha iyi üvey babalar
Öz anneden daha iyi öz annelerde var
Ama haber değeri taşımıyor diye çok okumanız mümkün değil gazetelerde
'İnsanlık' önemli şey, kan bağına bakmıyor

Sadece olumsuzluklara bakmayın lütfen
Öz babadan daha iyi üvey babalar
Öz anneden daha iyi öz annelerde var
Ama haber değeri taşımıyor diye çok okumanız mümkün değil gazetelerde
'İnsanlık' önemli şey, kan bağına bakmıyor

Aynı korkular adamın kızı için de var içimde ben ona ya annelik yapamazsam diye ya da onu anlayamazsam diye de korkuyorum yani sadece kızımı düşünmüyorum aslında.

Aynı korkular adamın kızı için de var içimde ben ona ya annelik yapamazsam diye ya da onu anlayamazsam diye de korkuyorum yani sadece kızımı düşünmüyorum aslında.
Ben genel olarak yazdım
Hani hep o kötü haberlere odaklanmayın diye
Yoksa endişelerinizde haklısınız ama mutlaka iyi insanlarda vardır hala hayatta

Back
X