yardiminiza ihtiyacım var

menekse21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
94
26
3
Arkadaslar 9 aylık bi oğlum var. Geçenlerde ateslendi doktora goturduk orta kulak iltihabi varmış ayriyetten oksuruyo ve de diş çıkarıyor. Hiç bişey yediremiyorum ağzını açmıyor. Kafasını sağa sola salliyo. Bazen reklamları açıp zorla biraz yediriyodum. Ona yemek yediremezsem içim rahat etmiyo. Ne yapacağımı şaşırdım Lütfen yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var
Yazmayı unutmuşum emziriyorum Bide antibiyotik ishal yaptı su da iciremiyorum zorla iciyo. Ben bu çocuğa nasıl yemek yedirebilirim

Bence rahat bırakmalı. Bir anne için çok zor biliyorum ama biraz kendi haline bırakın. Meyve suyu,yumuşak şeyler vs verin.

Ben yemek konusunda çocukların yaratılışına ve iç güdüsüne güveniyorum. Bizim de hastalandığımızda canımız yemek yemek istemiyor. Önümüze kebap koysalar küfür gibi geliyor bazen. Böyle düşünün rahatlayın. Allah şifa versin öpün yerime :)

Bebekler diyet yapmaz canım belliki iştahı yok rahatsizligindan dolayi, bırak o kendini toparlayinca yer sende çok üzülme sağlığına kavuşsun yeter, geçer hepsi

Öyle aman aman bi sutumde yok doğduğunda da sütüm yetmemisti mama takviyesi yaptık 2 ay. Aç mi kalsin

kendinizi düşünün hasta olduğunuzda sizde yemek istemezsiniz
zorlamayın tedavisi neyse onu yapın sağlığına kavuştuktan sonra belki biraz yorgun ve zayıf düşücek ama zamanla toparlar

Back
X