• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.533
13.393
248
Selam kk arkadaslarım.benim derdim üşengeçliğim.3 yıl once universiteden mezun oldum oğretmenlik bolumunden.ilk yıl sınava hazırlanmadım sonraki yıllar calıstım ama en fazla 70 alabildim cok calısıp istekli olmama ragmen sınava bi turlu yansıtamadım.bu yıl artık son olsun istiyorum. 9 aylık bi bebegim var calısabilmek için bakıcı tutmayı dusunuyoruz eşimle.o kadar istememe ragmen gecen senelerdeki basarısızlıklarım aklıma geliyo ve umutsuzluga kapılıp calısamıyorum derse.halbuki bi kazansam maddi manevi hayatımız cok degişecek.o kadar ozeniyorum ki oğretmenlere biri oğretmenim dediginde içimden bişey kopup gidiyor.bu yıl son kez girip atanmak istiyorum ama nası motive olcam hiç bi fikrim yok.belki hersey atanmak degil diyeceksiniz su an için tek dersim bu ve cozulsun istiyorum.lutfen yol gosterin bana.

Siz bakıcı tuttuktan sonra evde mi ders çalışacaksınız. Peki çocuğunuz sizi istemez mi siz evde olduğunuzda. Böyle bi şey düşünüyosanız evde kalmanız ders çalışmak açısından sizin için çok faydalı olmayacaktır

Siz bakıcı tuttuktan sonra evde mi ders çalışacaksınız. Peki çocuğunuz sizi istemez mi siz evde olduğunuzda. Böyle bi şey düşünüyorsanız
Bakıcıya alısana kadar evde kalıcam sonrası kutupheneye gidip calısmayı dusunuyorum butun gun kalmayacak bakıcı oğleden sonra gelecek

Dershaneye gidecek bütçeniz var mi bilmiyorum ama video dersler satin alabilirsiniz.
Ben dershaneye bütçe ayiramamistim.
84 aldim. Aldigim dersten cok memnum kalmistim. Deliler gibi deneme falan da cozmemistim kötü ornek olmak gibi olmasin da.
Ha atandim mi hayir :)

Öncelikle siz gercekten öğretmenlik yapmak istiyormus unuz ?
Bu soruya cevabınız evetse kendinize bir bakın ve nasıl başarısız olduğunuzu değilde bu kadar yıl neler kaybettiğinizi düşünün!
Eşiniz haklı bakın bu yil olmazsa seneye olur önemli olan azimli ve istekli olmanız.
Kendinize program hazırlayın ve olabildiğince ayak uydurun bakıcısı ihtiyacınız yoksa programınızı bebeğinizin uyuduğu zamanlara göre yapım etkili olacaktır çalışma tekniklerini öğrenin hangisi size daha uygun ? Hangisi size eğlenceli ilgi çekici geliyor ? Böyle yaptığınız sürece başarısınız.
Unutmayin başlamak da bitirmenin yarısıdır :)
Ne mutlu sizeki size destek veriyor eşiniz bdv deki diger konulara biraz göz atin kimilerinin eşleri kimilerinin kv kp bile karışıyor bu duruma belki buda size biraz moral olur.

Ama eğer çalışmak istemiyorsanz zorla güzellik olmaz bunuda bilin :)

Kısacası soru sizde cevap da sizde

Motivasyonunuz düşmesin de neden bu sene son

Bence seneye eylülden itibaren bakıcı ayarlayıp hazırlanın

Hem Bebek büyür gece uykusu vs düzene girer hem de çalışacak çok Zaman olur

Sadece gk gy çalışmak bile geçen sene beni yormuştu sizin hem eğitim de var

Alan var mı bilmiyorum

Çalışınca olur tabii

Ama herkes kendini bilir ne kadar çalışması gerektiğini

Artık mülakat da geldiği için atanmak daha zor yüksek puan da yetmeyebiliyor

Back
X