yardımınıza ihtiyacım varrrrrrrrr :(((

rembetiko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
4
0
offfffff....kafayı yemek üzereyim.2 yıllık evliyim.ama cinsel hayatımız maalesef çok kötü.formlardan okudum benim gibi çok kişi varmış.ama çıkış yolu bulamıyorum.psikolojim iyice bozuldu.eşim beni arzulamıyor.sadece ihtiyacını gidermek için yaklaşıyor sanki bana.ilk günden bu güne cinsel hayatımız yeni evli çiftlerin olması gerektği gibi olmadı.10 günde bir haftada bir.zaten ön sevişme diye birşey yok.ben ona yapıyorum.çok kısa süre sonrada boşalıyor.öpüşmeyi unuttum.hiç öpüşmüyoruz sevmiyormuş.defalarca konuştum ama ona göre herşey normal..testesteron testi yaptırdık oda normal.yoruldum artık.sen istedğinde sen yaklaş diyo.yaklaştım bi kaç defa reddetti şimdide sadece o isterse.bi keresinde sordum neden böle diye annem gibi ablam gibi görüyorum dedi.sormaz olaydım.beni çooooooook seviyo eminim.bensiz dışarı çıkmaz aldatma ihtimali yok..bakımlı güzel bir bayanım.duş alıp kremlenmeden yatağa girmem.benim gibi olupta sorununa çözüm bulan var mı.lütfen yardım edin.........

Annem ablam gibi görüyorum ne demek ya evlesiniz siz evli!!!!!
Sorunu sen değil oturup esin dert etmeli. Sana böyle davranmaması gerektiğini anlamalı.

offfffff....kafayı yemek üzereyim.2 yıllık evliyim.ama cinsel hayatımız maalesef çok kötü.formlardan okudum benim gibi çok kişi varmış.ama çıkış yolu bulamıyorum.psikolojim iyice bozuldu.eşim beni arzulamıyor.sadece ihtiyacını gidermek için yaklaşıyor sanki bana.ilk günden bu güne cinsel hayatımız yeni evli çiftlerin olması gerektği gibi olmadı.10 günde bir haftada bir.zaten ön sevişme diye birşey yok.ben ona yapıyorum.çok kısa süre sonrada boşalıyor.öpüşmeyi unuttum.hiç öpüşmüyoruz sevmiyormuş.defalarca konuştum ama ona göre herşey normal..testesteron testi yaptırdık oda normal.yoruldum artık.sen istedğinde sen yaklaş diyo.yaklaştım bi kaç defa reddetti şimdide sadece o isterse.bi keresinde sordum neden böle diye annem gibi ablam gibi görüyorum dedi.sormaz olaydım.beni çooooooook seviyo eminim.bensiz dışarı çıkmaz aldatma ihtimali yok..bakımlı güzel bir bayanım.duş alıp kremlenmeden yatağa girmem.benim gibi olupta sorununa çözüm bulan var mı.lütfen yardım edin.........

Sizi arzulamiyor.....bi muddet kendi haline birakin sonra yakisikli erkek gordugunuzde tlevizyonda yuksek sesle dile getirin .......yaninda surekli bakimli olun fakat istediginde kendinizi geri cekin .......eger fark ederse biseylerin degisitigini artik seni kanka olarak goruyorum deyin........bakalim sonuc ne olacak.ise yarayacagini umuyorum:KK6:

anne gibi mi? :KK57::KK57: yok artikkkk. canim benim sende bi sorun yok sakin dert etme kendine. kim hergun dus alip kremlenip yataga giriyormus valla masallah sana:KK19: opusmek koklasmak cinselligin baslangicidir ya sevmiyorum olur mu sana yazik etmis kocan ya uzuldum.....

Yok artık!!!
Canalıcı yerde direk gömdünüz
arkadaşın demek istediği..ZIHAR sanırım.. Peki zıhar ne demek ?

Zıhâr kelimesi, "kişinin karısını, kendisine ebedî surette mahrem olan kadınlardan birine veya o kadının vücudunun organlarından birine benzetme-si"dir. Zıhâr yapmak dinimizce haram kılınmıştır. Zıhârla ilgili olarak yüce Allah şöyle buyurmuştur: "İçinizden kadınlarına zıhâr yapanlar bilsinler ki, o kadınlar onların anneleri değildir. Onların anneleri ancak, kendilerini doğuran kadınlardır. Şüphesiz onlar (zıhâr yaparlarken)hoş karşılanmayan ve yalan bir söz söylüyorlar." (Mücâdile 58/2.)

sonuç : Bu hususta yüce Allah şöyle buyurmuştur: "Kadınlarından zıhâr yaparak ayrılıp sonra da söylediklerinden dönecek olanlar, eşleriyle birbirlerine dokunmadan önce bir köle azat etmelidirler." (Mücâdile 58/3.) ( bilgi amaçlı yazdım fetva makamı deiğilim netten okudum bunları bilginiz olsun diye :) tehlikeli sözler bunlar..

Oha annem gibi ablam gibi mi görüyorum dedi? Hıyar ne demeye evlenmiş o zaman? Bende seni yaşlı ihtiyarlar gibi görüyorum için geçmiş senin deseydin!!

çok geçmiş olsun,bir arkadşaımın kocası dantel yapma,senı annem gıbı görüyorum demiş ilk evlenınce,sanırım beynıne kazınmış,annesı hep dantel yapan bunlara sofra kurmayan bır kaıdnmış,oda ınat etti yaptı,ne oldu bıl adam beynınde annesı gıbı görüp cınsel ilişkiyi bıtırdı,yanı annesı gıbı davranma davranıyorsun demıyorum,ama mesela eşinizin ayakkabısını boyamayın sız onun boyacı değilsiniz diyor uzmanlar,

Evlenmeden önce flort dönemi olmadı mı ozaman nasıldınız öpüşüp koklaşma yokmuydu neden annesi gibi görmeye başlamış tövbe tövbe annesiylede mi arada bir yatıyor ozaman :KK20: annesi ablası gibi görüyorsa hiç yatmamalı .
aldatma ihtimali yok diyorsunuz çooooook seviyor diyorsunuz bence seven adam bukaadr uzak duramaz .
yarın birgün annesi ablası gibi görmediği birini bulursa ?

neden güldünüz hanfendi doğru söylüyor .
dini nikahı kelimeler kavgalar çok etkiliyor ...

"Babanın evine git!", "Defol git!", "Cehenneme git!", "Senin kocan değilim artık" gibi, başka manalarda da kullanılan sözler kinayeli, kapalı sözlerdir. Bu sözler, boşamak niyeti ile söyleyince boşamış olur. Buna bain talak, yani iddet müddeti içinde geri dönüşü olmayan kesin boşama denir.

neden güldünüz hanfendi doğru söylüyor .
dini nikahı kelimeler kavgalar çok etkiliyor ...

"Babanın evine git!", "Defol git!", "Cehenneme git!", "Senin kocan değilim artık" gibi, başka manalarda da kullanılan sözler kinayeli, kapalı sözlerdir. Bu sözler, boşamak niyeti ile söyleyince boşamış olur. Buna bain talak, yani iddet müddeti içinde geri dönüşü olmayan kesin boşama denir.

Ben komik buldum. Halada komik buluyorum :)))) Öfkeyle söylenen sözler bunlar ?? bence yanlis. Böyle seyleri insanlarin akillarina sokmayin yahu ...
"Annem, Ablam" gibi görüyorum diyor adam karisina! Bu din ile ne alakasi var ...

Nikah bu kadar kolay mi düsüyormus???

X