- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.250
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Yani egitim icin zaten para karşılanıyor.ama materyaller nebilim servis ucreti için istemeleri biraz tuhaf geldi.baska bir kuruma sordum onlarda oyle birsey yokmus.bizimde kafamiz karisiyor.bilsekki her kurum istiyor gercekten yapabilicek birseyleri yok.ozaman bizde elimizden geleni yapariz.ama heryerde yokmus boyle birşeyKarpuz veliler olarak cok haklisiniz ama okullarin da elinden gelen bir sey yok cunku gercekten odenek verilmiyor. Tabi sizin gittiğiniz yerde nasildir bilmiyorum.
Kesinlikle bizede ayni sekil saçma geldi. Hadi üç beş kisi bunu kabul etse digerleri asla kabul etmez.ee hal boyle oluncaa veren kiside ben enayimiyim der.Merhaha, benim oğlumda 2 yıla yakın özel eğitime devam etti. Biz rapor çıkartmadık ama raporla devam eden velilerden materyal ücreti alındığını hiç duymadım. Saat ücretlerinde artış oldu, devletin ödediği destekte o oranda artmıştır. Ek ücret talep edilmesi saçma geldi.
Bi haber gördüm karsilanmiyormus.sadece egitim ucteti karsilaniyormuş.kurum müdürüde öyle söylüyor.nekadar doğru bilmiyorum.Bildiğim kadarıyla servis, materyal vs ücreti devletin verdiği ödenekten karşılanıyor. Bu arada çocuklarınız okula gidiyor mu? Uygulama okulu, kaynaştırma vs?
O halde doğrudur. Rehabilitasyon merkezleri biraz ticari amaç güden kurumlar diye biliyorum.Bi haber gördüm karsilanmiyormus.sadece egitim ucteti karsilaniyormuş.kurum müdürüde öyle söylüyor.nekadar doğru bilmiyorum.
Evet gidiyor benimki
Bircok veli oyle yapmayi düşünüyor bende dahil. Böyle yaparak elinde olanlarida kaybedicekler malesefO halde doğrudur. Rehabilitasyon merkezleri biraz ticari amaç güden kurumlar diye biliyorum.
İsterseniz farklı merkezleri bir araştırın çevrenizdeki
Yeni bir merkez mi acaba. Materyal eksikliği mi var? Bilemedim. Eminim sizi bu konuda memnun edecek başka merkezler vardır.Bircok veli oyle yapmayi düşünüyor bende dahil. Böyle yaparak elinde olanlarida kaybedicekler malesef
Yeni ama hersey bence tami tamina var. Dolu dolu kurum.daha ne eksik bilemedimYeni bir merkez mi acaba. Materyal eksikliği mi var? Bilemedim. Eminim sizi bu konuda memnun edecek başka merkezler vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?