Yardiminiza ihtiyacimiz var !

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.404
548
29
İyi aksamlar kizlar bu konuyu sadece kendim icin açmıyorum.biraz kafamiz karısik sadece bilgilenmek istiyoruz.ozel cocuklarimiz var rehabilitasyona gidiyoruz. Ekonomik sıkıntılar benzin mazot materyaller. Ücreti raporlu olmamiza rağmen yetisemedikleri için bizden istiyorlar. daha doğrusu suanlik sadece materyal ücreti istiyorlar.serviste icinde isteyebilirlermiş... Kitap vs egitici setler bunlark zaten alıyoruz.onlar sıkıntı değil.....

Yani bir market açarken nasıl ki sahibi eşya doldurmak için alicidan ücret almıyorsa,kurumunda veliden talep etmesi biraz abes kaçıyor.. başka çözümü yokmu bunun.bizde isteriz onlarda kazansin etsin vs ama bu ekonomik sıkıntının bizimle ne ilgisi var hepimiz aynı durumdayiz sonuc itibariyle.... Onun dışında kurumla sıkıntımız yok öğretmenlerde gayet iyi..

Siz bu konu hakkinda ne düşünüyorsunuz?

Merhaha, benim oğlumda 2 yıla yakın özel eğitime devam etti. Biz rapor çıkartmadık ama raporla devam eden velilerden materyal ücreti alındığını hiç duymadım. Saat ücretlerinde artış oldu, devletin ödediği destekte o oranda artmıştır. Ek ücret talep edilmesi saçma geldi.

Ayrıca hiç materyal almadık, derste uyguladıklarını eve verdiler, evde tekrar yapıp geri verdik.

Karpuz veliler olarak cok haklisiniz ama okullarin da elinden gelen bir sey yok cunku gercekten odenek verilmiyor. Tabi sizin gittiğiniz yerde nasildir bilmiyorum.
Yani egitim icin zaten para karşılanıyor.ama materyaller nebilim servis ucreti için istemeleri biraz tuhaf geldi.baska bir kuruma sordum onlarda oyle birsey yokmus.bizimde kafamiz karisiyor.bilsekki her kurum istiyor gercekten yapabilicek birseyleri yok.ozaman bizde elimizden geleni yapariz.ama heryerde yokmus boyle birşey

Merhaha, benim oğlumda 2 yıla yakın özel eğitime devam etti. Biz rapor çıkartmadık ama raporla devam eden velilerden materyal ücreti alındığını hiç duymadım. Saat ücretlerinde artış oldu, devletin ödediği destekte o oranda artmıştır. Ek ücret talep edilmesi saçma geldi.
Kesinlikle bizede ayni sekil saçma geldi. Hadi üç beş kisi bunu kabul etse digerleri asla kabul etmez.ee hal boyle oluncaa veren kiside ben enayimiyim der.

Bildiğim kadarıyla servis, materyal vs ücreti devletin verdiği ödenekten karşılanıyor. Bu arada çocuklarınız okula gidiyor mu? Uygulama okulu, kaynaştırma vs?

Bildiğim kadarıyla servis, materyal vs ücreti devletin verdiği ödenekten karşılanıyor. Bu arada çocuklarınız okula gidiyor mu? Uygulama okulu, kaynaştırma vs?
Bi haber gördüm karsilanmiyormus.sadece egitim ucteti karsilaniyormuş.kurum müdürüde öyle söylüyor.nekadar doğru bilmiyorum.

Evet gidiyor benimki

Bi haber gördüm karsilanmiyormus.sadece egitim ucteti karsilaniyormuş.kurum müdürüde öyle söylüyor.nekadar doğru bilmiyorum.

Evet gidiyor benimki
O halde doğrudur. Rehabilitasyon merkezleri biraz ticari amaç güden kurumlar diye biliyorum.
İsterseniz farklı merkezleri bir araştırın çevrenizdeki

Back
X