yardımızınıza ihtiyaçım var bhcg sonuçlarım

mavi melek1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
566
2
96
39
İstanbul
kızlar ben bebek için tedavi görüyordum bu ay klomenimi kullandım pregnylimi oldum 4 temmuzda aşılam oldu

son adetim 19 haziranda oldu
temmuzun 18 ilk bhcg 14 çıktı dok.düşük 2 gün sonra tekrarlayalım dedi
20 de 52.7 çıktı
dün eşimle uzun bi aradan sonra ilişkiye girdik (ilişki sırasında sonrasında hiç bişe olmadı) kanamam oldu gece dok. gittik bebek ulturasonda gözükmedi bhcg tekrarladı 163 olmuştu

benim anlamadım hamile isem neden bu kadar düşük ne gibi bi sorun olabilir kimyasal gebelik olsa yükselmez düşer dış gebelik ihtimalini düşünmek bile istemiyorum
rabbimden duam geç döllenme olması. benim gibi olan varsa lütfen bişe söylesin çıldırmak üzereyim :14::14:

stres yapma herkesin değeri düşükten başlıyor 163 le bebek görünmez en az 1500 olması lazım
yat dinlen iş yapma stres de yapma 2 günde bir ortalama 2ye katlanması lazım
inşallah güzel haberlerini alırız

stres yapma herkesin değeri düşükten başlıyor 163 le bebek görünmez en az 1500 olması lazım
yat dinlen iş yapma stres de yapma 2 günde bir ortalama 2ye katlanması lazım
inşallah güzel haberlerini alırız

cevap için teşekkürler ama insan nasıl stres yapmasın dün gece ki dok beni mahfetti bebek canlı olmaya bilir dedi
benim şuanki umudum böyle birşey yaşayıp gebeliği devam eden birilerini duymak
bakalım 2 yada 3 ağustosda kendi dok. gidicem ozaman inş. değerim dahada yükselmiş olur :43:

canım tahminimce sen aşılamayla değil de ondan daha sonra çatlayan başka bir sürpriz yumurtayla kendiliğinden hamile kalmışsın. değerin 2 günde 20 den 52 ye yükselmesi normal, asıl soru şu 52 den kaç gün sonra 163 e yükseldi, dış gebelik olup olmadığını bu değerlerde zaten bilemeyiz, 1500 lere çıkarsa ve kese hala görünmüyorsa şüphelenilir..

inşallah düzenli yükselmeye devam eder. ama şunu da söyleyeyim kimyasal da olabilir, kimyasalda da bebk oluyo ama usg de görünemeden düştüğü için klinik olarak görülemediği için adına ''kimyasal'' deniyor. yani kese görünmeden düşebilir, benim başıma gelmişti, değer güzel yükseldiği halde kanamam başlamıştı gerçi be n aşılama olmamıştım..

sen günaşırı baktırmaya devam et dr kontrolünde tabi.. inşallahhh devam eder:emir_bebek: Allah yardımcın olsun

cevap için teşekkürler ama insan nasıl stres yapmasın dün gece ki dok beni mahfetti bebek canlı olmaya bilir dedi
benim şuanki umudum böyle birşey yaşayıp gebeliği devam eden birilerini duymak
bakalım 2 yada 3 ağustosda kendi dok. gidicem ozaman inş. değerim dahada yükselmiş olur :43:

2-3 ağustosa kadar sakın bekleme,

neyse şunu da söyleyeyim değri başta düşük çıkan ve gebeliği devam eden çoook kimse var:49:, geç döllenme olmuş. benim başıma gelen sana da olcak diye bişey yok yani sadece kimseye söyleme şimdilik.

Back
X