yardımlarını istiyorum tercih yapmamda ayrdimci olurmusunuz?

lalibela

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
227
0
296
Samsun
1. senecegim royal porselenin 68 parcalık takımı 2000 tl fiyatı ile alabilecegim.

2. secenegim bernardonun kendi üretimi royam paris modeline cok benziyor 70 parca fiyati 1800 tl ve yanında 500 tlde hadiye ceki veriyor.

tercih yapmakta zorlanıyorum sizce hangisini almaliyim fikirlerinizi benimle paylasirmisniz sevgili arkadslarım teşekkürler.

canım fiyatlar çok yüksek geldi bana
ama 2 .seçenek daha karlı görünüyor

tatlim ben 1. secenektekini begendim fakat gercekten cok yuksek fiyati baska markalarada bak bence illaki bulursun begendigin bi model biraz daha arastirmada fayda var

kesinlikle 1. sıradaki, bende bakmıştım çok beğenmiştim, kemik tozu olduğu için bu kadar pahalı, iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum. bernardodaki model royal bone chinadan ilham almışa benziyor. :)

ben beğenmedim arkadaşım zevk meselesi tabi ama çok daha gösterişli ve uygun fiyatada bulursun bence

bence, kesinlikle 1

İkisini de yakından görmüş biri olarak, 1. takımın daha şık ve asil durduğunu söyleyebilirim canımm

bence de 1. takım fakat gereksız pahalı
alternatif olabilicek bi mrka var roy king bone china samite modeli fiyatı 845tl..
kayalar home sitesnde online satışı var ankaradan gelio ürünler ve güvenilir..ben ordan alıcam fakat art modelini..bi göz atmanı tavsiye ederm resmini de ekliym..2000 tl bi yemek takımına degmez bence

Çeyiz seyi ile bernordadan 1700 tl ye 12 kişilik yemek takımı, 12 kişişik çatal bıçak takımı, 6kişişik yemek takımı, 6 kişilik çatal bıcak takımı, 6 kişilik meşrubat bardağı, 6 kişilk runner? Çelik tencere seti, çaydanlık, çezve almış biri olarak; tek yemek takımına aynı parayı vericek olma durumuna üzüldüm. Acele etme araştır derim. Yazıl günah. İnsanlar 2.000 e oturma grubunu alıyor:)
Şimdiden hayırlı olsun.

canım roy king i bi ara ben de merak edip araştırmıştım. bana mail attılar çinde üretiliyormuş ürünleri sağlam değil sanırım...

Arkadaşım lalibela, bence de o kadar paraya o takım değmez. Ki sıkça da kullanmayacaksın kırk yılda bi sereceksin onları... Bence Hisar ya da Kütahya alman daha mantıklı. Sitede pek çok arkadaş Kütahya'nın takımını 650 tlye ergün paşabahçe diye bi siteden aldı ben de ordan aldım.... Çok da sağlam ve şık ayrıca...

Çeyiz Setleri
84 PARÇA KARE BONE

1. takım güzel hevesını kırmak ıstemem ama bır yemek takımı ıcın o kadar para vermem asla

Fiyatları bana da fazla pahalı geldi canım , daha ucuza daha kaliteli bir takım bulabilirsin

Ama model olarak 1.ciyi çok beğendim

yorum yapan arkadaşlara katılıyorum canım.. bir yemek takımı için 2000 tl çok fazla bence. takımdan bir şey kırılsa için gider valla.. o fiyata mutfak grubundan birçok eksiğini tamamlarsın..ama gelirin çok iyiyse ve çok da beğendiysen alabilirsin canım.

ikinci takım daha güzel fakat arkadaşların dediği gibi bu fiyata sadece yemek takımı çok pahalı bunun yerine aynı fiyata çok daha kaliteli ve kullanışlı çeyiz setleri alabilrisin canım

kesinlikle 1.seçenek cnm seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü bende ikisi arasında kalmıştım :)))
1.yi aldım ve inan pişman değilim

1. yemek takımı gerçekten çok şık. Çeyiz hazırlayan biri olarak 2000 tl gerçekten çok fazla. misafir olarak" paşa gelmeyecek ya" diye düşünmekteyim. Daha makul fiyatlara yine şık bir şey bulabilirsin :) Hı " illa ben alıcam"dersen de kesinlikle 1 ve güle güle kullan :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…