Yardımlarınız ricasıyla .....

Selamlar,

10 senemi verdiğim ve 2 sene önce çok büyük kazık yiyerek ve kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum diyerek beni terk eden adam! Bu 2 sene içerisinde hem evlendi, hem ev aldı hemde bebek bekliyor. Olabilir, ayrılmışsınız, evlenebilir diyorsunuz dimi! Ben de öyle söylemek isterdim ama ayrıldıktan sonra kefil olduğum için 6.000TL borç ödetti, (neden kefil oldun derseniz; kendi evimize eşya aldık ona kefil oldum) üstüne yetmedi faturası benim adıma olan gsm faturasına 1.000TL ödetti. Çünkü kefildim ve kendi adına maaş haczi varmış başka başka firmalardan. Ya be adam! Madem evlenebilecek bi haldeydin, madem 2 sene içerisinde hem evlenip hem kendine ev alabilecek bi durumun vardı, neden bana bu borçları ödettin ki :KK43: Tüm bunlara rağmen biliyor musunuz? Ben hala çok özlüyorum. 2 sene geçti ayrılığımızdan ama her gün abartısız her gün aklıma geldi. Sabah uyandım geldi, gece uyudum geldi. Gitmiyor aklımdan! Hırs mı yaptım, ne yaptım bilmiyorum ama aklıma geliyor hala! Ortak arkadaşlarımızın sosyal medya hesaplarından hep girdim baktım. Baktıkça kahroldum ama hayatı hakkında hep bir merak içerisindeyim. Nasıl kurtulacağım. Nasıl unutacağım.

Evet bu arada hayatımda başka biri var. Mutlu ediyor beni. Ama gel gelelim diğerini aklımdan çıkaramıyorum. Eşinin fotoğraflarına bakıp hep kendimle kıyasladım, düşünün bi ara eşinin makyaj yapma şeklini bile inceleyip öyle makyaj yapmaya başladım. Bu kadının benden farkı ne dedim. O kadar çok fazla konu var ki şuraya dökemediğim. Lütfen ne yapmalıyım? Nasıl kurtulacağım, nasıl boşvereceğim. Nasıl umursamayacağım onu ve eşini :KK43:Kıskanmıyorum inanın. Bedduada etmiyorum. Rabbim hidayet versin diyorum. . Ama bana bu kadar kötülük yapan birini nasıl olurda aklımdan çıkaramıyorum ki.

Herkese şimdiden çok çok teşekkür ederim.
Sana kazık atan bu insanı takıntı haline getirmişsin ama şuan birlikte olduğun adamı sevmeyip onu oyaladığın için üzül bence

Selamlar,

10 senemi verdiğim ve 2 sene önce çok büyük kazık yiyerek ve kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum diyerek beni terk eden adam! Bu 2 sene içerisinde hem evlendi, hem ev aldı hemde bebek bekliyor. Olabilir, ayrılmışsınız, evlenebilir diyorsunuz dimi! Ben de öyle söylemek isterdim ama ayrıldıktan sonra kefil olduğum için 6.000TL borç ödetti, (neden kefil oldun derseniz; kendi evimize eşya aldık ona kefil oldum) üstüne yetmedi faturası benim adıma olan gsm faturasına 1.000TL ödetti. Çünkü kefildim ve kendi adına maaş haczi varmış başka başka firmalardan. Ya be adam! Madem evlenebilecek bi haldeydin, madem 2 sene içerisinde hem evlenip hem kendine ev alabilecek bi durumun vardı, neden bana bu borçları ödettin ki :KK43: Tüm bunlara rağmen biliyor musunuz? Ben hala çok özlüyorum. 2 sene geçti ayrılığımızdan ama her gün abartısız her gün aklıma geldi. Sabah uyandım geldi, gece uyudum geldi. Gitmiyor aklımdan! Hırs mı yaptım, ne yaptım bilmiyorum ama aklıma geliyor hala! Ortak arkadaşlarımızın sosyal medya hesaplarından hep girdim baktım. Baktıkça kahroldum ama hayatı hakkında hep bir merak içerisindeyim. Nasıl kurtulacağım. Nasıl unutacağım.

Evet bu arada hayatımda başka biri var. Mutlu ediyor beni. Ama gel gelelim diğerini aklımdan çıkaramıyorum. Eşinin fotoğraflarına bakıp hep kendimle kıyasladım, düşünün bi ara eşinin makyaj yapma şeklini bile inceleyip öyle makyaj yapmaya başladım. Bu kadının benden farkı ne dedim. O kadar çok fazla konu var ki şuraya dökemediğim. Lütfen ne yapmalıyım? Nasıl kurtulacağım, nasıl boşvereceğim. Nasıl umursamayacağım onu ve eşini :KK43:Kıskanmıyorum inanın. Bedduada etmiyorum. Rabbim hidayet versin diyorum. . Ama bana bu kadar kötülük yapan birini nasıl olurda aklımdan çıkaramıyorum ki.

Canım bi kere o adamı aklından cıkart sosyal medya hesabına da bakma ! aksi taktirde unutamazsın.Hem sana bu denli kazık atmıs birine hala nasıl bir seyler hissedebiliyosun ayrıca diyelim hala aklında o var suan ki sevgiline üzülüyorum o adama yazık degil mi ? Senin kafanın icindeki adamı bilse kahrolurdu bir de bu acıdan bak.zaten seninki ask sevgi his degil sırf baskasıyla evlendi diye kıymetli oldu hırs yaptın

Size bu kadar zarar verebilen ve arkasını dönüp hayatına bakabilen birini (hemde kul hakkıyla)nasıl özleyebiliyorsunuz anlamıyorum. Kendinizi sevin biraz,değerinizin farkında olun. Yapmayın bunu bence kendinize.

Selamlar,

hiç sağlıklı değil..yardım alın bence.

Şeker bak bır arkadaşım sevgılısıne kefıl oldu,cep tlnı ödedi,bı gün adam yok oldu,meğerevlenmeye bıtmış,faceden GÖRDÜ kız,sonra prasını istedı,kadında kocasına dahıl çıktı veremediler parayı,kız öderdi,ama Hırs yaptı ,senınkıde böle hırs,Hesabını göremedınya kapatmadın ara Konuş söle yak yık,bıter o zaman

demek seni evlenilecek biri olarak görmedi çok çok özür dilerim hakaret babında yazmıyorum..
maddi olarak yanındaymış senin.

deveyi diken insanı ..... makbulmüş en iyi örneğide sensin galiba
istemsiz güldüm okuyunca. Konu sahibi
Size unutamadığınız için hiiççç üzülmedim. Hayatınızdaki adamı göz göre göre kandırırken ne bekliyorsunuzki. Sizde onun hakkına giriyorsunuz. Önce kendi hayatınızdaki yanlışları düzeltin. Boş yere umut vermeyin. Size yapılmış ne kadar acı verdiğini tatmışsınız. Başkasına yaşatmayın aynısını.

adam sana neler yapmış hala ondan nefret etmek yerine onu özlediğini mi söylüyorsun hayır ben karısının makyaj yapma şeklini taklit ettiğin yerde koptum kesin destek alman lazım senin psikoloğa git

Sizin boyle dusunuyo olmanizin tek sebebi aciklama yapmadan hayatinizdan cikmis olmasi yani yarim kalmis gibi hisediyo olmaniz ayrica paralarinizida isteyebilirsiniz sizin paraniz sonucta yanina birakmayin

Sizinki iyice takinti olmuş hanımefendi ask sevgi vs degil bu elde edememe hırsı.
Sizi hak etmeyen size bunca borcu bindirip baska bir kadinla mutlu mesut vicdani rahat insani nasil yaniniza yakistiracaksiniz?
Merhametli insanlari sevin. Merhametsiz insandan her sey beklenir
Ayrica sizi de pek merhametli göremedim malum diğer sevgilinizi ayakta uyutuyorsunuz bu acıları çekerken

Bence de tedavi olmalısın zira hala vazgeçmiş değilsin.Adam şimdi arayıp seni unutamadım dese kollarına koşacak gibisin.
Böyle adam yapar.Mecbur kaldım evlendim,boşanmam için para lazım der,her türlü kazıklar seni.

insan bu zamanda değil sevgilisine eşine kefil olmuyor bu güven niye? acil yardım almanızı öneririm sizinki aşk değil takıntı öyle bir hale gelmişsinizki adam boşansa çocuğuyla gelse hoş geldin diyip evlenecekseniz nerdeyse ve hayatınızdaki insanada yazık değil mi aklınızda başka biri varken onunla birlikte olmak.gel gelelelim eski sevgiliniz sütten çıkmış ak kaşık değil tabiki ona söylenicek zaten kelime bulamıyorum.kendinizi daha fazla üzmemek için yardım alın.

X