yardımlarınıza ihtiyacım var...

xxasyaxx

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
14
0
16
İstanbul
merhabalar.. ben bu satırları yazarken göz yaşlarımı soz tutuyorum.çünkü daha önce bana hiç bu kadar kırıcı konuşmamıştı......

merhabalarr... sevgilim farklı bir şehirde okuyor.. Bugün onunla mesajlaşırken bana ne çok seviyorsun mesajlaşmayı çok sık görüşüyoruz gibisinden bir cümle kurdu. bende dayanamayıp tamam o zaman mesajlaşmayalım sıkılıyorsan tarzında bişey yazdım. ardından bu başladı sen ne kadar alıngansın, senle hiçbişey konuşulmuyor vsvs saydırdı. onu hiç rahat bırakmadığımı kendisinin artık benim yüzümden asosyal bi insan olduğunu hatta benim yüzümden bir kitap bile okuyamadığını söyledi. beni seven o romantık insanın o olup olmadığından bile şüphe duydum gözü dönmüş gibiydi.Çok abarttı gerçekten konuyu büyüttü de büyüttü. artk bi gelecek planladığını işinin gücünün olduğunu o gelecek planınn içinde benimde oldğunu söyledi. bu güzel bir cümle tabiki hoşuma gitti. beni çok sevdiğinden şüphemde yok ama bu davranışlarını çözemiyorum. benden sıkılmış olmasıda bi ihtimal tabiiki

ve bana dediği cümle "bu sevgililik işi ne zormuş küçücük bi telefona zorla bağlıyorlar insanı". yani ben onu aklımdan çıkaramadığım için onunla iletişimde olma ihtiyacı duyuyorum. ama onun aslında bundan rahatsız olduğunu anlıyorum. ona madem bu kadar rahatsızsın neden uygun dille söylemediğini neden benle bu kadar kırıcı konuştuğunu sorduğumda da bana söylediği lafta şu "laftan anlamıyorsunki sen güzel yolla soylesem ne olucak.". telefonda saatlerce sohbet etmenin ne anlamı var arada bir ararım gelişmeleri söylerim hal hatır sorarım yeterli bile dedi... sabahtan beri seninle görüşüyorum gidiceğim yer var hala gidemiorum senin yüzünden gibi cümlelerde kurdu. bana sürekli alıngansın diyor fakat her lafımdan nem kapan laf sokuyorsun diyen ta kendisi.
bayanlar çok rica ediyorum bana yardımcı olun tavsiyeler verin buna çok ihtiyacım var.sorun sizce kimde ve neler yapmam lazım. lütfenn yardımcı olun. şimdiden çok teşekkür ederim..

Son düzenleme:

Uzak mesafe ilişkisi cidden zordur.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.
İletişim araçları telefon ve netten öteye gidemeyince yanlış anlaşılmalar çoğalıyor sanırım.
Yerinizde olsam şu mesajlaşmaları ve telefon görüşmelerini azaltmaya başlardım.
Bırakın o arasın,o merak etsin biraz.

sevgilim çok yakın zamanda çok yakınıma yerleşiyor. mesafede kalmıyacak aramızda.
çok haklısınız öylr yapmaktan başka bi çare gelmiyor aklıma. ama ben onu okadar seviyorum ki nasıl yapacağımı bilemiyorum o hiç aklımdan çıkmıyor.. çok teşekkür ederim :)

Rica ederim.
Yakına gelmesine çok sevindim.
O zaman azıcık sıkın dişinizi,aramayın.
Nasıl olsa gelince ilişkiniz rayına oturur.

Rica ederim.
Yakına gelmesine çok sevindim.
O zaman azıcık sıkın dişinizi,aramayın.
Nasıl olsa gelince ilişkiniz rayına oturur.

inşallah öyle olur :)
ve kaçan kovalanır derler... o zaman bundan sonra ben mesafemi koyacağım.
biraz da o beni merak etsin özlesin arasın sorsun...
çok teşekkür ediyorum tekrardan :)

Benim erkek arkadaşımla aynı problemim var. Yalnız ben onun çok arayıp sormasından ve telefonla çok uzun konuşmasından yana dertliyim. İlişkinin canım cicim evrelerinde saatlerce konuşmak hoş geliyor fakat ilişki rayına oturduğu zaman o kadar uzun konuşmaları bende gereksiz buluyorum. Bu onu sevmediğimden değil. Rahatsızlığımı kendisinede belirttim. Bir telefon ediyor en kısa konuşma süremiz birbuçuk saat, bu iki saat oluyor üç saat oluyor.Yapmam gereken işler kalıyor, çalışan bir insanım kendime ayırmam gereken zaman gidiyor. Elimde telefonla konuşurken aynı anda başka bir iş yapamıyorum. Ya da bir dizi seyretmeye oturuyorum bir telefon dizi mizi hak getire.Konuştuğumuz şeylerde günlük rutinimiz, bazen de geyik muhabbeti.Sonra bana bir sinir basıyor bu sefer ona gıcık olmaya başlıyorum. Kapatalım diyorum kapatmıyor, ben seni özlüyorum sesini duymak istiyorum sen bana nasıl davranıyorsun "diyor. Bu sefer üzülüyorum.Şimdi ben bu insanı sevmiyor muyum elbette seviyorum. Erkek arkadaşınıza hak veriyorum.Sizi sevmediği için değildir emin olun.Demek ki o da benim yapımda bir insan.

Bızde 5 seneden beri uzaktan yürütüyoruz ilişkimizi. Hiç mesajlaşmayız biz. Sadece konuşuruz. Gündüzleri çalıştığımız için sık konuşmayız. 4 kere falan kısa konuşmalarımız olur gün içinde. Ama yatacağımız zaman 2 saat konusur telı kapatırız. Bu gün içinde birbirimizi özlememizi sağlıyor. İlkte niye gün içinde msj atmıyosun dıye hep tartısma cıkarırdım sımdı alıstım artık. :) hı unutmadan bazende bır aksamımızı bırbırımıze ayırırız mesala aksam 8den gece 12 ye kadar konusuruz. sizde aşarsınız bu durumu merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…