yardımlarınızı bekliyorum-boş gebelik olabilir mi..

cerem_55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
3
0
36
İstanbul
arkadaşlar merhaba ben siteye yeni üye oldum tahminlerimize göre 5 yada 6 haftalık hamileyim iki defa gittik ilkinde ultrasonda hiç bir sey gözükmesi ikincisinde de sadece kese gözüktü
tecrübeliolanlarınızdan yardım bekliyorum sizce boş hamilelik olabilir mi yada normal mi ay sonunda bir daha gidicez moralimi bozmak istemiyorum ilk bebğim çünki şimdiden teşekkür ederim

Canım öncelikle tebrik ederim...Korkmana hiç gerek yok daha çok minik olduğu için önce zaten kese görünür ben gittiğimde de doktor bir hafta sonra gel dedi...İnş. sağlıcakla gelir bebişlerimiz :)

Son düzenleme:
Canım öncelikle tebrik ederim...Korkmana hiç gerek yok daha çok minik olduğu için önce zaten kese görünür ben gittiğimde de doktor bir hafta sonra gel dedi...İnş. sağlıcakla gelir bebişlerimiz :)
Cnm içini rahat tut, bende şu anda 5 buçuk haftalık hamileyim.dün bizde doktorda sadece keseyi gördük,dr haftaya tekrar gel kalp atışlarını dinleyelim dedi,
Şu an çok erkenmiş,sadece kese görünürmüş,senin de 5-6 haftalıksa eğer korkmanı gerektiren bir durum yok:)

Cnm içini rahat tut, bende şu anda 5 buçuk haftalık hamileyim.dün bizde doktorda sadece keseyi gördük,dr haftaya tekrar gel kalp atışlarını dinleyelim dedi,
Şu an çok erkenmiş,sadece kese görünürmüş,senin de 5-6 haftalıksa eğer korkmanı gerektiren bir durum yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…