Yardımlarınızı Bekliyorum

eiffie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2014
35
23
88
Kocaeli
Merhaba.

20 yaşında,ailesinden uzakta iyi bir okulda hazırlık okuyorum.Anksiyete yüzünden dünyam başıma yıkıldı dün akşam,hazırlık geçme sınavımı kalp çarpıntıları ve soğuk terlerle bitirdim.Ne yapacağımı bilmiyorum,akla ihtiyacım var.Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.

Çok geçmiş olsun bazen hayatta işler ters gider deyip yola devam etmek lazım.
(Mülakata girip bildiği soruda ağzını açıp cevap verememiş birisi olarak söylüyorum. O kadar ki adımı unutmuştum )

çok geçmiş olsun anladığım kadarıyla benim gibi stresli bir insansınız,nefes egzersizleri yapabilirsiniz;bir de papatya çayı işe yarıyormuş stresi azatmada(biraz önce açtığım bir konuda önerdiler) onun dışında zaten ilaç kullanan bir insanmışsınız bir de doktorunuza danışabilirsiniz

O mülakatta kabul almadım ama yılmadan bir dahakine yine girdim.
Çok şükür 2.de oldu.

önemli bir sınav ise "hazırlık geçme sınavımı kalp çarpıntıları ve soğuk terlerle bitirdim." bölmüüm normal ama dozunu bilemiyoruz tabii buradan ,

zira kuzenim Boğaziçi hazırlık ı ikinci yılında son hakkında geçebildi ve o da bunaldı o süreçte

sonra okudu bitirdi, vs vs

Bunun doktordan başka çaresi yok. Psikoterapi bile olabilir. En yakın arkadaşlarımdan birinde anksiyete ve kaygı bozukluğu vardı. Ama iyi haber, ilaçlar ve psikoterapiyle artık çok çok çok daha iyi.

Back
X