Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımlarınızı bekliyorumm

mannitol

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
49
1
6
35
İstanbul
Arkadaşlar saçım siyah. Ama artık çok sıkıldım. Çünkü makyaj yapmadığım zaman hasta gibi görünüyorum. Bide olduğumdan sert ve büyük görünüyorum o yuzden daha yumuşak bi renk olan bal köpüğü tonlarına boyatmayı düşünüyorum. Ama kuaförde açtırıpta saçımın yanmasını istemiyorum :(( Yanınca kestirmem gerekir ve ben saçımı uzatmak istiyorum. ;ÖNereceğiniz doğal bir yöntem varmı ?

resmini atabilirsen daha yardımcı olabiliriz bence :3:

$CAM00023.webp

boyayalı 1 ay oldu

çok koyuymuş gerçekten,benimde kumral saçlarım var her yöntemi yokladım hafif sarıya dönsün diye.bir tane kınalı tarif buldum en son ama benim saçımda işe yaramadı saçımın rengini değiştirmedi,doğal bir yöntem denenebilir bence.

1/2 fincan kurutulmuş adaçayı, 1 tatlı kaşığı karanfil, 1 çorba kaşığı kına, 2 fincan su gereklidir. Adaçayı geceden kaynar suya konulur ve ertesi gün süzülür. Kınayla karanfil karıştırılır ve içine macun halini alacak kadar adaçayı losyonu katılır. Saçlar yıkanarak kurutulur. Arından hazırlanan karışım düzgün bir şekilde saç diplerine ve yanlarına tarak yardımıyla uygulanır. Sonra saçlar taranır. Koyu renk istiyorsanız 2 saatten fazla bekletmelisiniz. Eğer açık renk istiyorsanız 30 dakika bekletmeniz yeterlidir. Bekletildikten sonra saçlar sıcak suyla çalkalanır. Saçınızın açık bir renk ya da daha koyu bir renk aldığını göreceksiniz.

çok koyuymuş gerçekten,benimde kumral saçlarım var her yöntemi yokladım hafif sarıya dönsün diye.bir tane kınalı tarif buldum en son ama benim saçımda işe yaramadı saçımın rengini değiştirmedi,doğal bir yöntem denenebilir bence.

1/2 fincan kurutulmuş adaçayı, 1 tatlı kaşığı karanfil, 1 çorba kaşığı kına, 2 fincan su gereklidir. Adaçayı geceden kaynar suya konulur ve ertesi gün süzülür. Kınayla karanfil karıştırılır ve içine macun halini alacak kadar adaçayı losyonu katılır. Saçlar yıkanarak kurutulur. Arından hazırlanan karışım düzgün bir şekilde saç diplerine ve yanlarına tarak yardımıyla uygulanır. Sonra saçlar taranır. Koyu renk istiyorsanız 2 saatten fazla bekletmelisiniz. Eğer açık renk istiyorsanız 30 dakika bekletmeniz yeterlidir. Bekletildikten sonra saçlar sıcak suyla çalkalanır. Saçınızın açık bir renk ya da daha koyu bir renk aldığını göreceksiniz.

teşekkür ederim deniceemm :(( inşallah işe yararr :14::14:

adaçayı saçı koyultur benim bildiğim.Ben geçen yaz limon suyu denemiştim oda asitli olduğundan kurutuyor ama zeytinyağını deniyebilirsin uzun vadede rengi açıyor zeytinyagı

Çok sabırsız olduğum için uzun vadeli şeyleri deneyemiceğime karar verdim ve dün kuaförümle görüştüm bal köpüğünün kaşlarım felan siyah olduğu için bana yakışmayacağını söyledi. Boya kusturtma işlemi yapcaz saçıma zarar vermemek için yavaş yavaş yapıcakmış. Sonuçlari size gösteririm kızlarr :)

Back
X