• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımlarınızı bekliyorummmm

seda1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
46
14
48
$Adsız1.webp

kızlar bu elbisenin altına hangi renk ayakkabı gider ince kemer şık durur mu yardımlarınızı bekliyorum..

kıyafeti giyeceğin alana bağlı birazda kadının giydiğide yakışmış kahveregini yakıştırabilirim sıradışı olmasını istiyosan yeşil sarıda olabilir tatlım kemer bel oranına bağlı boyunu kısa göstermezse sorun olmaz yakışıbileceğini düşünüyorım :)

canım benim hangı renk kemer gıder bu altın rengı kemerler varya onlar gidermi acaba kına gecesi için giyicem

Bej veya ten rengi ayakkabı güzel gider ama kemer konusunda bir fikrim yok

altın kemer(ince) ve altın ayakkabılar güzel olur . aldtından başka siyah da iyi olur

zevkin çok güzelmiş canım :) peki başka neler önerebilirsin kiremit rengi nasıl olur çok soru soruyorum ben kusurabakma :)

bel kısmı zaten lastikli gibi onu kapatacak bir kemer olması lazım diye düşünüyorum bej rengi mi altın rengimi olur tam karar veremedim..

Altın rengi ayakkabı biraz garip durur gibi, ya da ben altın rengini hiç sevmediğimden öyle geliyordur bilemiyorum

ayakkabı bej ya da krem olup topuğu arka kısmı falan altın oluyor ya öyle birşey daha güzel olur.kemer de altın olabilir.altın rengi küpelerle falan da çok güzel olur.

Back
X