Yardımlarınızı Bekliyoruz :(

Parfait

Firüsünüm seniiinn :)
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
223
14
318
İstanbul
mrb arkadaslar,
demin bir başlık içerisine de yazdım fakat konu acarsam belkı daha cok yanıt alabılırım diye düşündüm..

bir yakınım cok ısrar ettı lutfen sorar mısın benım ıcın arkadaslara dıye..
yakınım 42 yasında bayan infertilitesi yasıyor.. su ana dek 1 kere dusuk yapmıs.. tup bebek ıcın tedavı olacak Adana'ya gıtmıs ama bır sonuc alamamıs. Bır kere de dusuk yapmıs.. Rahımde ıyı huylu kıstlerının oldugunu ve bunların alındıgını, asırı kanama yasadıgını, rahım genıslıgının 10 cm oldugunu belırttı. Su an Mersin'de yasıyor.. inanın cocuk sahıbı olmayı cok ıstıyor.. dıle kolay 42 yasına kadar cocuk hasretı cekmıs..

tup bebek calısmaları ıcın sizce ne kadar bır butce ayarlamalı?
ayrıca Adana'ya gıtmeyı dusunmuyrmus, Ankara ve Istanbul'da ona yardımcı olabılecek ıyı doktorlar varsa soyler mısınız? Yanı yası, gecırdıgı operasyonları goz onunde bulundurarak yardımcı olursanız cok sevınırz

Son düzenleme:

cnm istanbulda bir klinik var hafta sonları kadın doktor star tv yada kanal d de konuşma yapıo hastalarını gösterio adını unuttum ama her hafta sonu çıkıo.o doktor benim çok hoşuma gidio.e kanal d doktorumdaki aytuğ beyde çok iyiii.istanbul için ortalama 10milyar.adana için 5milyar bütçe ayırması gerek die düşünüyrm.rahminide daraltması lazım operosyonlaa

çok tesekkur ederım acıklaman için.. ben yastan yana cekınıyorum bır de.. 42 yasında.. sımdı arıyorum kendısını acarsa telefonu dedıklerınızı ıletıcem.. rahım ıcın operasyon olayına burdakı doktoru bır sey demıs mı sorayım bakalım.. ayrıca Adana'ya gıdenlerın cogunda problem oluyormus oyle soyledı bana..
sanırım ıyı huyları kıstlerı yuzunden yumurtada dollenme olmuyor :/
yanlıs bır sey soylersem cahıllıgıme verın.. evlı de degılım.. burada okuyup ogrenıyorum bu konuları..

şimdi telefonda gorustum kendısıyle.. onceden rahımde bulunan ıyı huylu kıstlerı almıslar.. su an kıst olusumu yokmus.. ası felan olmus bunun ıcın.. yumurtalıkları yumurta uretmıyormus.. yanı dollenecek yumurtası yokmus.. bu durumda ne yapılmalı?
ayrıca sunu da sordu rahım daraltması ıcın karnın altından mı operasyon yapılıyor yoksa dırek asagı vajına gırısınden mı operasyon yapılıyor? rahım agzı nasıl daraltılıyor?

Benim uludağ tıp fakültesinde Rahime histeroskopi ile baktılar yapışıklığı actılar.Herhangi bir ücret ödemedim. Gerçi sizin sorduğunuz farklı birşey.
Ankara da Hacettepe üniversitesi doktoru Hakan Yaralı duydum.
İstanbulda özel Mustafa Bahçeci ye gidiyorum.Kısmet ise haziranda tüp bebek denenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…