Yardımlarınızı rica ediyorum

Marin93

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
33
2
18
32
Merhabalar,

Yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

Eski sevgilimin bir arkadaşı ile birlikteyim. İkimizin de ilişkisi vardı ve ikimiz de birbirimizin eski sevgililerini tanıyoruz. O nişanlıydı, ayrıldı. Ben de sevgilimden ayrıldıktan sonra böyle bir durum ortaya çıktı.

Şu an ne ben onun nişanlısı ile ne de o benim eski sevgilim ile görüşmüyor ancak zamanında yakın arkadaşlıklarımız olmuştu.

Çevremizdeki herkes ilişkilerimizi biliyor.

Sizlere sorum,

• Bu yaptığımız yanlış mı?
  • Eski sevgilime ya da onun eski nişanlısına bu durumu söylemeli miyiz ya da kim nasıl söylemeli?
  • Çevremizden nasıl tepkiler alırız?

Yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler,

Bence yanlış
Yaptıktan sonra söyleyin tabi söyleyemeyeceğiniz bir şeyi yapmayın ya da

Bence dogru degil
Yani dunyada insan yokmus gibi gidip eski sevgilinin arkadasiyla birlikte olman pek etik gelmedi bana nedense ama tercih meselesi tabiiki
Bu arada kimseye aciklama yapmasaniz da zaten kendiliginden duyulur

eski sevgilin ile çok çok samimi arkadaş değillerse yanlış değil
eğer iyi anlaşıyorsanız çocuk iyi biriyse saklamayın...sonuçta adamın başından nişanlılık bile geçmiş
gelmiş geçmiş olsun

Tamamen ayni cevreden degilseniz sorun yok.
Ama kavak yelleri tadında ise hos değil.

Hayır yakın değil ve artık görüşmüyorlar.

Biz çevremizdeki insanların tepkisinden çekiniyoruz açıkçası ve tabi eski sevgilimin..

Tamamen ayni cevreden degilseniz sorun yok.
Ama kavak yelleri tadında ise hos değil.

Hayır o şekilde değil.

Eski sevgililerimizle görüşmüyoruz ama zamanında bi arkadaşlık durumu oldu ve eski sevgilime söylemelimiyim
diye düşünüyorum.. Çevremizdeki insanlardan önce.

Ne dersiniz?

Teşekkürler yardımınız için

görüşmüyosun, eskide kalmış, aynı ortamlarıda paylaşmıyorsunuz niye izaahat veresin ki.
hiç gerek yok. Söylemen biraz abes bile olabilir. içinden bana ne ki bile diyebilir.

1- yaptığınız yanlış deil sonuçta aşık olmuşsunuz..

2- söylemeyin tabikide zamanla öğrenirler..söylerseniz nispet yapıyor sanırlar..

3- çevredeki tepkiler sizi ilgilendirmesin..

Çevremizdeki herkes ilişkimizi biliyor yazmışsınız, sonra da çevremizden nasıl tepkiler alırız diye sormuşsunuz. Orasını tam anlayamadım.

Benim eski sevgilim arkadaşlarımdan biri ile birlikte olmaya başlasaydı ben bozulurdum. Ama bu çok kişisel bir konu. Herkes aynı tepkiyi vermeyebilir. Ayrıca siz birbirinizi seviyorsanız eski sevgililerinizin ve çevrenizin tepkisi bu kadar önemli mi?

Ne alaka
Eski sevgilinle niye konuşasın niye haber veresin ki artık

İlişkileriniz devam ederken, birlikte olmaya başlamamışsınız, yani kimseyi aldatma durumu yok, değil mi? Sevgiliniz, eski sevgilinizle çok yakın, yediği içtiği ayrı gitmeyen arkadaşlar da değillerse, yaşadığınız kimseyi ilgilendirmez. Ben ortada bir yanlış göremedim. Ayrıca görüşmediğiniz insanlara da bir açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Tam tersi arayıp haber vermek abes olur, izin alır, rapor verir gibi... Çevreden gelecek tepkileri bilemiyorum ama ortada bir ahlaksızlık yok, kimseyi ilgilendiren bir durum da yok, laf etmeye kalkan olursa, haddini bildirirsiniz.

Eski sevgiline neyi söyliceksin ki eski artık o bişeyin hesabını vermek zorunda değilsin

görüşmüyosun, eskide kalmış, aynı ortamlarıda paylaşmıyorsunuz niye izaahat veresin ki.
hiç gerek yok. Söylemen biraz abes bile olabilir. içinden bana ne ki bile diyebilir.

Merhabalar,
Hasbee ve zeyyyno yardımlarınız için teşekkür ederim.

Birlikte olduğum kişi eski sevgilimin arkadaşı olduğu için, o da vicdan azabı duyuyor. Sevdiğim bir insan ve bu durum çok zor benim için diyor. Daha önceden başıma gelen ya da onayladığım bir durum değil ama aşk işte.. Büyük konuşmamak gerekiyormuş. Şimdi ben söylemek istiyorum. Çünkü birlikte olduğum kişinin bana söylediği şu;
ben seni seviyorum ama eski sevgilin tanımadığım biri değil ve bana sen nasıl arkadaşsın dese ben ona hiç bir şey diyemem çok üzülürüm.. şeklinde. Eski sevgilimin bana karşı duygularınıda bilmiyoruz ayrılalı 3 ay oldu..

Merhaba,

Eski ilişkilerimizi ve arkadaşlık durumunu biliyorlar demek istedim.

"Benim eski sevgilim arkadaşlarımdan biri ile birlikte olmaya başlasaydı ben bozulurdum." demişsiniz.

Konuşulanlar ile eski ilişkilerimizdeki insanların kalbini kırmak istemiyoruz açıkçası..

Hayır kesinlikle bir aldatma durumu yok. Öyle olmamasına rağmen vicdan azabı hissediyorum.

Yakın arkadaş değiller ancak ikimizde vicdanlı insanlarız bu durum bizi bile rahatsız ediyor, "aşk" deyip geçemiyoruz bazen..

Konuşulacakları tahmin bile edemiyorum, nişanlı ve sevgilimin arkadaşıydı. Şimdi her şey konuşulabilir çok çekiniyorum açıkçası..

Teşekkür ederim

Eskı sevgiline neden söyleyecekmissin onu anlamadım .s
Madem artık arkadaş değiller onları ne ilgilendirir sizin durum.
Çevrenızdekılerı sallayın.

Ortada bir aldatma söz konusu değilse yanlış değil.

siz onu nişanlısından, o da sizi sevgilinizden ayırmadıysa, problem yok bence....

E biraz üzülebilirler ama ortada aldatma filan olmadığına göre çok da kafanızda dolandırmayın bu meseleyi. Sevdiğiniz insanla mutlu olmaya bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…