CADIARZUselam arkadaşlar deminden bu yana sitenin altını üstüne getirdimm derdime uygun bişi bulamadım benim vişne çürüğü renginde kadife çok eskii manevi değeri çok yüksek olan bi kumaşım var bu kumaş ortalama 40 yıllık ben bunu şimdi değerlendirmek istiyorum amaaçıkçası mahvetmekten korkuyorum elbise bu kışta çok moda olduğu için elbise diktirmek gibi fikrim var ama güzel şık ve daha yıllarca saklanabilecek bir model olsun istiyorum nette ve çarşıda modellere şöle bi göz gezdirdim ama tam karar vermişş diilim sizden istediğim diz altı çok fazla dekoltesi bulunmayan ama ince ayrıntılarla abiye olarakta günlük olarakta giyebileceğim bi model arıyorum vakti olanlar önerilerini resimle gönderirlerse çok minnettar kalıcam şimdiden teşekkür ediyorum hadi kızlar bişiler önerinde karar verebiliimmfisfisfis
Kumaşın fotoğrafını koysaydın daha rahat fikir verilebilirdi diye düşünüyorum CADIARZU
bencede bu kumastan ceket olur yok elbise olsun dersende.. kolsuz kalın askılı belde darlasan etek kısmında kiloş mu derler bollaşan bisey olur.. ama uzun olması lazım yoksa basit durur... diz altı düşünme.. ya uzun abiye bi elbise olacak yada kısa spor bişi yapılacak altına cizme üstüne ceket giyerek süslendireceksin.. ikisinin ortası olmaz renk ve kumaş iitibariyle... bide kilolumu zayıf mısın onu söylememişssin....
İnce bir kadifeyse ceket olmaz.
Sade şık bir elbise diyorsan bencede kolsuz bel kısmı oturan yaka kayık yada v de olabilir kendi zevkine göre ayarlarsın onu.
Ama sakın diz üstü dar olmasın eteği.
Şimdi kışlık diyorsunuz, hem günlük hem abiye diyorsunuz. Bence klasik bir modelden şaşmayın. Diz altında , kalın ve düz bir yaka olsun yani "v" şeklinde yada ovalliği olan bir yaka değil. keskin çizgileri olan bir yaka umarım anlatabilmişimdir.
Belde daralan, eteği kesinlikle boru olan yani ne çan gibi ne de aşağı doğru daralan bir etek olmasın, düz gelsin.
Alın size şık, hiç bir zaman modası geçmeyecek olan, kadifeye çok uygun olan, klasik bir model.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?