• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımm edinn lütfen

buketkelebek

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
47
12
13
33
yaşım 18 ,3 aylık bir ilişkim var sevgilim konyada yasıyor ben ankarada yaşıyorum. toplam 5 6 ya da kez ankaraya geldi ve benimde oraya gitmemi istiyor bu yüzden sen gelmezsen ben gelmem diyor oraya gidersemde 6 da bindiririm trene aksam evdesin diyor ben hava kararınca dısarıya cıkan bir insan degılım ailemde buna karsı ve ona bunu izah ettim oda sen tam bir salaksın hiç birşey yapamazsın gelemezsin diyerek eski sevgilisinin geldiğini bana örnek verdi ve sonra bizden birşey olmaz dedi ben ne yapmalıyım

Iyi olmazsa olmasın de ıkı uc gun bekle. Kapris yapıyor. Sabah erkenden git aksam uc bucuk dört gibi bin trene olmaz mı? Hava kararmadan evde olursun. Gercı yol ne kadar suruyor bılmıyorum.

ben bunu dedim oda akşam gidersin sonuçta benim yanıma geliyorsun hava kararsada bişey olmaz dedi sonra eski sevgilisini örnek verdi ve daha yazmıyor

ben bunu dedim oda akşam gidersin sonuçta benim yanıma geliyorsun hava kararsada bişey olmaz dedi sonra eski sevgilisini örnek verdi ve daha yazmıyor

Eski sevgilisini örnek gösteren adamdan bir cacık olmaz bacı.. Eski sevgilisini yeni sevgilisiyle karşılaştıran adamın alnını karışlarım!!!:KK20::KK20: hatta ailenin sözünü hiçe sayan saygı duymayan üstüne sana salak diyen adamla senin işin yaş olur...!!

sakınnnn gitme sakınnn.. heleki ailenden gizli 18 yaşında 3 aylık bi ilişki icin ve şunları soyleyen eski sevgilisini ornek veren insan icin... bak canim pisman olursun ailen ogrenirse basina yolda bi seh gelir allah korusun. . kucuksun daha gizli seyler yapma.. birak gelmezse gelmesin veridgi değer bu kadarmis

Eskı sevgılısını ornek vermesı cok sacma. O zaman onu çağır o gelsın demek lazım. Hayatım benım yapabılecegım bır sey yok aılem ızın vermıyor ben senınle olma istemıyorum mu sanıyorsun elımızde olan ımkanları en guzel sekılde kullanıp goruselım ıste neden tatsızlık çıkarıyorsun, bak bır kere geleyım sımdı dıgerınde daha uzun kalırım Annemler once alışsın gıdıp gelmeme sonra yavas yavas uzatırız sureyı. Bu sekılde konuşarak yapıcı olabilirsin. Ama gel gor kı eskı sevgılısı ıle senı karsılastıran bır ergen olunca karşında ınsanın yapıcı olası bıle gelmıyor... Sen bır sey yazma sımdı o yazsın bekle. Konu buraya gelınce de boyle yumusak konusursun aklı varsa utanır o da

yaşım 18 ,3 aylık bir ilişkim var sevgilim konyada yasıyor ben ankarada yaşıyorum. toplam 5 6 ya da kez ankaraya geldi ve benimde oraya gitmemi istiyor bu yüzden sen gelmezsen ben gelmem diyor oraya gidersemde 6 da bindiririm trene aksam evdesin diyor ben hava kararınca dısarıya cıkan bir insan degılım ailemde buna karsı ve ona bunu izah ettim oda sen tam bir salaksın hiç birşey yapamazsın gelemezsin diyerek eski sevgilisinin geldiğini bana örnek verdi ve sonra bizden birşey olmaz dedi ben ne yapmalıyım

sakın gıtme arkadaşım sakın neden ısrarla cagırıyo güvenme bence ailenden ızınsız hıcbırsey yapma etrafta o kadar kotu nıyetlı ınsan var kı cok ıstıyorsa kendı gelsın sakın 18 yasındasın hata yaparsan yıllar sonra cok pısman olursun nacızane fıkrım bu akıl vermek gıbı algılama

bunları inanınki hep dedim bana dediki ailen dar giymene izin veriyorda niye akşam gezmene izin vermiyor dedi sonrada gelmeni istemiyorum gelemezsin sen salaksın gelme gibi cümleler kurdu sonundada eski sevgilisini örnek gösterip bizden bşey olmaz dedi ben trenle tek gitmek istemiyorum ona dedimki sen gel beraber gidelim oda hayır oraya gitceksem ne mantıgı var dedi inanınkı ne yapıcagımı blmiyorm ben hiç tek yolculuğa çıkmadım bunu onada dedim ama nafile..

Kesinlikle hayir kardesim guvenme sana ve ailene saygi gostermeyene

Back
X