• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımm edinn lütfen

Uzak dur canım, dünyanın bin bir türlü hali var. Güvenme insanlara bu kadar çabuk. Konuşmak istemiyorsa da hiç üstüne düşme kendi keyfi bilir. Sana söyledikleri çok ayıp. Yakınından bir arkadaş bul, rahat rahat görüşün. Ailen de meraklanıp endişelenmezler böylelikle

yaşım 18 ,3 aylık bir ilişkim var sevgilim konyada yasıyor ben ankarada yaşıyorum. toplam 5 6 ya da kez ankaraya geldi ve benimde oraya gitmemi istiyor bu yüzden sen gelmezsen ben gelmem diyor oraya gidersemde 6 da bindiririm trene aksam evdesin diyor ben hava kararınca dısarıya cıkan bir insan degılım ailemde buna karsı ve ona bunu izah ettim oda sen tam bir salaksın hiç birşey yapamazsın gelemezsin diyerek eski sevgilisinin geldiğini bana örnek verdi ve sonra bizden birşey olmaz dedi ben ne yapmalıyım

Sakın gitme:KK20:

Hem seni ikna etmeye calisiyor, hem gaza getirmeye calisiyor, hem hakaret ediyor, hem de saygisiz.Aklin varsa uzak dur.Iliskiyi sonlandir yol yakinken.Burnuma kotu kokular geldi:KK57:

hepiniz aslında cok haklısınız arkadaşlar sonuçta benimle ciddi düşünüyorsa bi gelme mevzusu için sevdiğinin kalbini kırmaz ve eskileri örnek vermez aynı sekilde ailemin kurallarına ve benım kurallarıma saygı duyar aksine benim akşam çıkmama sevinmesi gerekiyor artık o kadar olay oluyorkı dışarda haberlerde görüyoruz hepimiz bilmediğim bir yere tek gidiyorum ve tek döncem bu bana mantıksız geliyor içimide size dökmüş oldum

bir saniye ya niye hemen adam kötü niyetli olsun ki o kaç kere gelmiş bu kız niye gitmesin?
gerçi yaşın küçük bu tipte güven vermiyor ama madem müşterek diyoruz sen de fedakarlıkta bulunacaksın.

hepiniz aslında cok haklısınız arkadaşlar sonuçta benimle ciddi düşünüyorsa bi gelme mevzusu için sevdiğinin kalbini kırmaz ve eskileri örnek vermez aynı sekilde ailemin kurallarına ve benım kurallarıma saygı duyar aksine benim akşam çıkmama sevinmesi gerekiyor artık o kadar olay oluyorkı dışarda haberlerde görüyoruz hepimiz bilmediğim bir yere tek gidiyorum ve tek döncem bu bana mantıksız geliyor içimide size dökmüş oldum

böyle düşünmene cok sevındım seven adam senı yollarda sefıl etmez gözünden sakınır

zaten en çokta o lafı zoruma gitti bi şekilde uzlaşabilirdikk ilişkimize karşı umudunu yitirmiş gibi bizden bişey olmaz diyebildi rahatlıkla

zaten en çokta o lafı zoruma gitti bi şekilde uzlaşabilirdikk ilişkimize karşı umudunu yitirmiş gibi bizden bişey olmaz diyebildi rahatlıkla

adam haklı sende bi fedakarlık görmüyor ki.
ailenin kuralları varsa yarın evlenince ne yapacaksın?
illa git demiyorum ama senden de bi fedakarlık bekliyor bence.

Aklı başında bir kızsın canım böyle devam et. Gerçekten her gün neler oluyor. Çok seviyorsa o gelmeye devam etsin, senin bilmediğin bir şehre gidip gece dönmen çok tehlikeli. Doğru yoldasınn:KK68:

Kardes sana tavsiyem kendi memleketinden biriyle sana ve ailene saugi duyacak biriyle gorusbu arada malum sahis konyali mi

bunları inanınki hep dedim bana dediki ailen dar giymene izin veriyorda niye akşam gezmene izin vermiyor dedi sonrada gelmeni istemiyorum gelemezsin sen salaksın gelme gibi cümleler kurdu sonundada eski sevgilisini örnek gösterip bizden bşey olmaz dedi ben trenle tek gitmek istemiyorum ona dedimki sen gel beraber gidelim oda hayır oraya gitceksem ne mantıgı var dedi inanınkı ne yapıcagımı blmiyorm ben hiç tek yolculuğa çıkmadım bunu onada dedim ama nafile..

Bak canım bu çocuk senle gönül eğlendiriyor ..Hiç sevmem bu kelimeyi ama onun yaptığı tam da bu ..Brinicisi o kim ki senin aileni eleştiriyor ..İkincisi seni sevseydi senin zorlanacağın bir şeyi yaptırmaya kalkmazdı ..Ne olacak sen gidince ,senin korkunu mu yenmeni sağlayacak ,hayır istediği olacak ..Sen bakma onun söylediklerine istediğini desin ,ailene laf söylettirme ,onun yanına da gitme ..İstemiyorsa işte kapı ,işte sapı dersin olur biter ...

prenseslere bak erkek adam yollarda sefil etmez diyor.
demek yarın evlensen kocana bi hal gelse bırakacaksın adamı yarı yolda..
Canım öyle düşünme. Arkadaşımız küçük ve başka şehre gideceğini ailesine söylemeyecek büyük ihtimalle. Ve tek gidip gelecekmiş. Güleceksiniz ama her gün Müge anlı izliyorum akşam okuldan gelince, neler oluyor Allah korusun

Canım öyle düşünme. Arkadaşımız küçük ve başka şehre gideceğini ailesine söylemeyecek büyük ihtimalle. Ve tek gidip gelecekmiş. Güleceksiniz ama her gün Müge anlı izliyorum akşam okuldan gelince, neler oluyor Allah korusun

ee çocuk benim için şurdan şuraya gelemiyor demek ki bana güveni yok diye düşünse haklı değilmi?
fedakarlık bekliyor o da. kendi gitmiş kaç kere. daha yakın bir yerde olur vs.. bir şekilde adım atması lazım istiyorsa kızın.

Size salak diyecek hadsizliği nerden bulmuş bunu sorgulayın ilk önce. Yaşınız küçük, değerinizin farkına varın ve size böyle davranmalarına müsade etmeyin. O hadsize de haddini bildirirsiniz inşallah.

Back
X