• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımm edinn lütfen

heee sen geldin mi ,biz dağılıyoruz o zaman ..Kızda ikna oldu zaten ..Rica ediyorum o uç ve sana göre modern olan düşünceleri burda yaşı küçük kızların konusunda ön plana çıkarma oldu mu ..Senin safsataların yüzünden bu ve bıu gibi kızların aklı çelinebilir ve yanlışa sürüklenebilirler ..Sen nereye gitmek istiyorsan al başını git ,hadi canım ...

evlenmek çok ayrı ben nişanlansam ailem herşeye izin verir ama zaten gelmycem demedim ona gelcem bi şekilde ayarlayıp sonra akşam evde olursun dynce bende hayır o saatte olamam dedim ve tartıstık daha sonrası ben yarın telefonda konusuruz gelirimm dedm bana eski sevgilisini örnek verdi arkadasm ankara gibi bir yerde yasıyorm basımıza ne gelcegı bellı degılkı bırde şunu dusundm ya tren seferlerı aktarma yaparsa bazen saatler erteleniyor o yuzden aılemın haberı olsun ıstıyorm yolcunun işini allah bilir başka bir memlekete gidiyorm sonucta anneme dedim annem o gelsin beraber gidin tek yollayamam demisti ben bunu onada dedim oda hayır ben gelsm ne mantıgı var gitmemize dedi bırde hıc bı seklde tek yola cıkmadım 1 bucuk saatlık yol..

yaşım 18 ,3 aylık bir ilişkim var sevgilim konyada yasıyor ben ankarada yaşıyorum. toplam 5 6 ya da kez ankaraya geldi ve benimde oraya gitmemi istiyor bu yüzden sen gelmezsen ben gelmem diyor oraya gidersemde 6 da bindiririm trene aksam evdesin diyor ben hava kararınca dısarıya cıkan bir insan degılım ailemde buna karsı ve ona bunu izah ettim oda sen tam bir salaksın hiç birşey yapamazsın gelemezsin diyerek eski sevgilisinin geldiğini bana örnek verdi ve sonra bizden birşey olmaz dedi ben ne yapmalıyım
Sakin ha sakin gitme basina bi sey getirir bu dengesiz soyleyis tarzidan belli abla sozu dinle kuzum

prenseslere bak erkek adam yollarda sefil etmez diyor.
demek yarın evlensen kocana bi hal gelse bırakacaksın adamı yarı yolda..

bak sen dıyorsun evlı olacaksın ozaman kocan olacak sımdı ne oluyo bu adam bence hıcbırsey benım fıkırlerım bu yönde kımıne doğru gelır kımıne yanlış herkez fıkırlerını soyluyo tepkıye gerek yok

heee sen geldin mi ,biz dağılıyoruz o zaman ..Kızda ikna oldu zaten ..Rica ediyorum o uç ve sana göre modern olan düşünceleri burda yaşı küçük kızların konusunda ön plana çıkarma oldu mu ..Senin safsataların yüzünden bu ve bıu gibi kızların aklı çelinebilir ve yanlışa sürüklenebilirler ..Sen nereye gitmek istiyorsan al başını git ,hadi canım ...

önce korkaklığı bırakıp alıntı yapacaksın ki kime yazdığını bilelim.. ikincisi ben kıza gitsin diye bir şey dedim mi?
sizin gibilerin ilişkilerinde neden sürekli hüsran yaşadığını anlamak zor değil ;)

bakın arkadaşlar ben ona gelmicem demedim gelirim ama erken saatte evde olurum ayarlarım dedim oda akşam gelirsin dedi bende hava kararınca dısarda olmam dedim sonra eskileri örnek verdi tartstık ve gelme sen tam bir salaksın gelemezsin dedi yani beni küçümsedi ve 3 aylık ilişki ben aileme yalan söyleyip gizli bişey yapıcam bu bulusma gibi değilki resmen farklı bir şehire gidiyorum kızım ben erkegın gelmesi cok kolay ki benim konustguum kisi baya bir yere gitmiş gezmis ankarayada baska kız için defalarca gelmis anladınızmı yani tek benim için değil bu evet fedakarlık lazım ama sonunuda dusunceksn bence

bak sen dıyorsun evlı olacaksın ozaman kocan olacak sımdı ne oluyo bu adam bence hıcbırsey benım fıkırlerım bu yönde kımıne doğru gelır kımıne yanlış herkez fıkırlerını soyluyo tepkıye gerek yok

koca olunca ne oluyor?
aç forumu bak 'koca'ların ne haltlar yediğini okuyoruz.

ee çocuk benim için şurdan şuraya gelemiyor demek ki bana güveni yok diye düşünse haklı değilmi?
fedakarlık bekliyor o da. kendi gitmiş kaç kere. daha yakın bir yerde olur vs.. bir şekilde adım atması lazım istiyorsa kızın.
Erkek misiniz siz?
Yoksa sırf muhalefet olmak mı amaç?

önce korkaklığı bırakıp alıntı yapacaksın ki kime yazdığını bilelim.. ikincisi ben kıza gitsin diye bir şey dedim mi?
sizin gibilerin ilişkilerinde neden sürekli hüsran yaşadığını anlamak zor değil :KK66:

alıntıladım sanıyordum ama olmamış cınım ..Heee hüsranımızın tek sebebi kaka yapıyor olmalarıydı sibel :KK59:

koca olunca ne oluyor?
aç forumu bak 'koca'ların ne haltlar yediğini okuyoruz.

pardon canım bu tepkı neden anlamadım evet cok halt yıyen koca olabılır bu benı hıc ılgılendırmıyor ayrıca konunun basından berı bı okur musun bır tek sensın gıtsın dıyen durup bı dusunmesı gereken kışı sensın benımle bu tartışmaya gırmene anlam veremedim

pardon canım bu tepkı neden anlamadım evet cok halt yıyen koca olabılır bu benı hıc ılgılendırmıyor ayrıca konunun basından berı bı okur musun bır tek sensın gıtsın dıyen durup bı dusunmesı gereken kışı sensın benımle bu tartışmaya gırmene anlam veremedim

ben gitsin diye bişey demedim eğer çocuk fedakarlıkta bulunduysa kız da bulunacak dedim. illa gitmesi gerekmiyor orta yol arayacaklar.

Kesinlikle gitme.

Her seyi gectim, tren garinin o taraflar iyi degil, her turlu garip tip oluyor. 18 yasinda genc kiz, ne isi var orda hava karardiktan sonra, tek basina ? Ya basina bir sey gelirse ?

Buna gelmeden once ailem istemiyor demissin, bu kadar. Buna saygi duymasi gerek.

Sevgilin bunu dusunemeyecek kadar okuz maalesef. Ayrilir misin bilmem ama gitme.

Back
X