- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi buketkelebek
Nedense hic tekin bir insan degilmis gibi geldi bana. Gitme ve ayril derim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrr dediğim kişi bugün beni aramış bende duymadıgım için tekrar ara dedim oda konuşmasını ögren bi önce ararmısın yazdı hala odunluga devam....bu laftan sonra yazmayım dıyorum sızce ? fikriniz nedir arkadaslar
eski sevgilis ile kıyaslaması hoş olmamış. ne yani napcakmışsın eski sevgilis öyle yapıyorsa sen o kızın her yaptığını yapmak zorunda mısın? çok iyiyse ayrılmasaydı eskisinden. trip atmaya devam ederse ayrıl gitsin. bi de aklını başına al eğer doğru düzgün tanımadığın bir adamsa gitme yanına falan. bu kadar ısrarla çağırmasından işkillendim ben. o ankaraya gelsin çok özlüyorsa seni. hem erkenden dönmenede izin vermiyor. anlamadım ben bu adamı...yaşım 18 ,3 aylık bir ilişkim var sevgilim konyada yasıyor ben ankarada yaşıyorum. toplam 5 6 ya da kez ankaraya geldi ve benimde oraya gitmemi istiyor bu yüzden sen gelmezsen ben gelmem diyor oraya gidersemde 6 da bindiririm trene aksam evdesin diyor ben hava kararınca dısarıya cıkan bir insan degılım ailemde buna karsı ve ona bunu izah ettim oda sen tam bir salaksın hiç birşey yapamazsın gelemezsin diyerek eski sevgilisinin geldiğini bana örnek verdi ve sonra bizden birşey olmaz dedi ben ne yapmalıyım
kızlarrrr dediğim kişi bugün beni aramış bende duymadıgım için tekrar ara dedim oda konuşmasını ögren bi önce ararmısın yazdı hala odunluga devam....
sen ayrıl bence sana saygı duymuyor anladığım kadarıyla. bu da ayrılman için iyi bir sebeb. 18 yaşındasın daha kimler çıkacak karşına. bende arkadaşlara katılıyorum kesinlikle gitme küçüksün daha ne olur ne olmaz.kızlar hem suclu hemde gelmis bugün bana konuşmasını öğren bi yazıyor bence onun konusmasını ögrenmesi lazımm bana salaksın diyen bir kisiden bunu duymak celiskili