Hcg bakıldı mı peki ben Dr a biraz geç gittim gitmişken bebeği de göreyim diye ama sadece kese vardı belki geç döllenme olmuştur bekleyelim dedi ama iki güne bir hcg bakıldı maalesef yeterli artışı gösteremedi yanlış hatırlamıyorsam 7 haftalık falan bana tekrAr usg baktı yine bebek yoktu bir de alttan bakalım dedi tıpkı aşağıdaki fotoya benziyordu istesem hemen müdahale edebilirdi ben beklemek istedim ağrın kanaman olursa gel dedi bir süre sonra kanamalar başladı.düşük ve kürtaj yaşadım
cnm beklemekten başka çaren yok dua et geç Döllenme olabilir bende yolk kesesi de yoktu belki senin bebiş biraz tembeldir
Allah gönl
cnm ben de gitmemeni tavsiye ederim çünkü böyle bir durumda maalesef Dr ların da yapabileceği pek birşey yok tek yapman gereken dua etmek ben de yolla kesesi yoktu inşallah Bebeğin oluşur bana iki güne bir hcg bakılmıştı ordan Anlaşılıyor yeterli Artış olmuyor ama bu da insanı strese sokmaktan başka bir işe yaramıyor acaba değer yükselecek mi diye daha çok gerilirsin rahat ol dua et stres yok bebek etkilenmesin inşallah herşey gönlüne göre olur