• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımm..kız kardeşimin çocuğu tam bir canavar!!!

Ordaki pedagoglara güvenmiyorsa süper dadı programına başvursun çünkü böyle bir durumda uzman şart

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

öle tabiki ama bi programdan medet ummak sıranın sana gelmesini beklemek şu durumda iyi bir fikirdeğil bence...yinede tşk ederim..olmadı en yakın sehirlerden bir uzman bulucaz artıkk :(

Tabi ki de bir pedagoğa danışın buradan olacak iş değil bu konu ciddi bir şey.Şimdi götürmezseniz hayat boyu çocuk hırçın sinirli olur.Yaşı büyüdükçe önünü alamazsınız.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabi ki de bir pedagoğa danışın buradan olacak iş değil bu konu ciddi bir şey.Şimdi götürmezseniz hayat boyu çocuk hırçın sinirli olur.Yaşı büyüdükçe önünü alamazsınız.

ewet çok haklısınız en kısa zamanda bir uzmandan yardım alacağız :((

merhaba sağlık memuruyum birim olarak sağlık kurulundayım böyle vak'alarla çok sık rastlıyoruz size önerim kız kardeşiniz bulunduğu ildeki varsa eğitim araştırma hastanesi veya devlet hastanesi sağlık kuruluna müracaat etmesi çocuğu için özel eğitim talebinde bulunması. Özel eğitim alarak çocuğun bulunduğu durumdan kurtulabilir. Profesyonel destek alması şart.

merhaba sağlık memuruyum birim olarak sağlık kurulundayım böyle vak'alarla çok sık rastlıyoruz size önerim kız kardeşiniz bulunduğu ildeki varsa eğitim araştırma hastanesi veya devlet hastanesi sağlık kuruluna müracaat etmesi çocuğu için özel eğitim talebinde bulunması. Özel eğitim alarak çocuğun bulunduğu durumdan kurtulabilir. Profesyonel destek alması şart.

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum...

Dayımın oğlu aynı bu şekilde hatta daha da fazlası şuan yaşı 10 fln ama okadar gıcık ki.. İnsanları sadece gıcık etmekten zevk alıyo. Kırıyo döküyo annesini dövmeye çalışıyo, kimseyi ama kimseyi dinlemiyo kesinlikle.. Çok çok sinirlendiğinde eline bıçağı alıyo öldürcem sizi diye tehtitler savuruyo daha neler neler...
Nevzat Tarhan'a götürdüler bayağı bi para sayarak şuan bi ilaç kullanıyo ve normal çocuklar gibi.. Ama onu almayınca aynı hale geri dönüyor.. Bizimkiler biraz geç kalmış oyüzden ilaç tedavisi yapıldı.. Sizinki daha küçük belki farklı bir tedavi uygulanır bilemiyorum.. Ama geç kalınmadın ilgilenilsin beyindi kalıcı hasarlara yol açabilir.. Allah sabır versin annesine çok zor gerçekten... Acaba akraba evliliği fln var mı? Merak ettim, benim dayımla diğer annemin teyzesinin kızı evli o da bir etken olabilirmiş araştırılmadı henüz ama.

Back
X