Yardimm kizlarr...

gcm19944

Sen, küçücük dünyamın en büyük anlamısın.(bebegim)
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
524
390
23
31
Kizlar 7+4 gunluk hamileyim kese var bebek yok bnm gbi olan varmi aranizda 1 hafta daha bekliyelim dedi doktor bos gebelik olabilirmis gozukurmu acaba bebek 1 haftaya kadar cok uzgunum

Üzülmeyin.
Öncelikle herşeyde vardır bir hayır ve erken daha.
Bekleyin bir hafta daha veya farklı bir doktora gidin.

Benim ikinci hamileliğimde, adetim 1 gün gecikmişti, hemen doktora gitmiştim.
Çok erken fark ettiğim için gebeliği, kese var ancak 1 hafta sonra tekrar gel iyice bir kontrol edelim demişti doktor.
Sonrasında kendi doktoruma gitmiştim, gebeliği onaylamıştı ve takibe başlamıştı.

Diyeceğim o ki, strese sokmayın kendinizi yok yere.
Ayrıca, boş bile olsa, dediğim gibi herşeyde vardır bir hayır.

Kizlar 7+4 gunluk hamileyim kese var bebek yok bnm gbi olan varmi aranizda 1 hafta daha bekliyelim dedi doktor bos gebelik olabilirmis gozukurmu acaba bebek 1 haftaya kadar cok uzgunum
Benimde 3 ay önce tüp bebekle kaldım boş gebelik oldu canım maalesef inşallah senin olmaz da

Benim adetimden 12 gün sonra değerlerim yükseldi ve hamile oldugum anlasıldı çok düşüktü değerlerim. Geç döllenme olmuştu. Son adet yarihime göre bakılırsa şu an 8 haftalık hamileyim. Doktor keseden başka birşey göremedi o da vajinal muayenede göründü. Ama dün hafif kanamam oldu doğum evinde muayene oldum o doktorda 5 haftalıksın dedi. Özetle doktorunuz tam haftanızı kestirememiş olabilir geç döllenmeden dolayı. Aynı şeyi bende yaşadım .Başka bir doktora da gidin bence.

Cok tsaekkur ederim kizlar ne kanima bakildi ne vajinal muayene yapildi karindan bakilan ultrasonla bos gebelik olabilir dediler bende anlamadim baska bi hastaneye gidip klntrol ettircem canim cok sıkıldı tabikide Allahim herseyin hayirsini versin bana umut oldugunuz icin tesekkur ederim canlarim

Cok tsaekkur ederim kizlar ne kanima bakildi ne vajinal muayene yapildi karindan bakilan ultrasonla bos gebelik olabilir dediler bende anlamadim baska bi hastaneye gidip klntrol ettircem canim cok sıkıldı tabikide Allahim herseyin hayirsini versin bana umut oldugunuz icin tesekkur ederim canlarim
Nedemek canım inşallah Hersey istediğin gibi olur

Back
X