- 5 Nisan 2013
- 2.923
- 2.819
- 373
- Konu Sahibi parfumkokusu
Ciddi mi süper...koyu olacağını tahmin ettim kuzum o yüzden bende 9.1 ile 7.0 karıştırmayı düşünüyorum ama işte yeşerirmi diye korkuyorum
(((((( sence yeşerme olur mu ? bu arada çok merak ettim yaa yarın mutlaka fotoğraf koy o zaten bikaç yıkamada akacak daha açık durur.. belki bende hemen boyarım bi göreyim koyuluğunu :)
canım şimdi şöyle.. ben silky coloration diye bitkisel bir boya var onla boyadım.. bitkisel falan hikaye aslında sertleştirdi saçımı biraz. ama en iyide o markanın ve majirel igoranın tonları tutuyor.benimde katalogta seçtiğimle aynı oldu.. hemde birebir.. 7 numara kumral olduğu için kumralda da biraz küllülük olduğu için 9.1 ile birleşince nasıl olur emin değilim. bütün dorelerim gitti çünkü.. yani bu da içinde ciddi bir küllü ton var demek gözlemlediğim kadarıyla.. tabi garnier için bilemiyorum. garnier saçı yumuşacık yapıyor hiç yıpratmıyor ama onlarda küllülük biraz daha az tüp boyalara göre. 7 ile 9.1 birleşince iyi bir sonuç çıkabilir diye düşünüyorum. .yani benimki kadar koyulmaz ondan eminim

Son düzenleme: