Yardimm lütfen

Yusmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
1.802
830
123
Kizlar 35 haftalık hamileyim.. Az önce mide yanmasına uyandım.. Asiri derecede midem yanıyodu afedersiniz kendimi lavaboya zor attim ve istifra ettim .. Su an elimin kolumun hic cani kalmadi .. Bebegim kipir kipir ama bende bi gariplik var son ayda olur mu normal mi yoksa doktora mi gitsem

maşallah son aya girmişsin cnm , geçer inş dr sor ihmal etme ,

banada dua edermisin bebiş için :dua::dua:

Halsizliğin tansiyon düşüklüğünden olmuş olabilir canım sabahları benimde ara ara gözlerimin önü kararır dinlenince geçer. Bebeğinin hareketlerini takip et tabi ki ilerlemeye göre doktorunla görüs derim

Ah zaman gecsede o hareketleri bizde hissetsek... bendede mide yanmasi cok oluyo canm tehlikeli degildir heralde. Dr ilac bile vermiyo yani. Saglikla kucagina al insallah bebegini

Halsizliğin tansiyon düşüklüğünden olmuş olabilir canım sabahları benimde ara ara gözlerimin önü kararır dinlenince geçer. Bebeğinin hareketlerini takip et tabi ki ilerlemeye göre doktorunla görüs derim
Bebegim gayet hareketli bu olay gece 3 te oldu zaten canim midemi usuttum heralde yaa hala yaniyo midem :(

Ah zaman gecsede o hareketleri bizde hissetsek... bendede mide yanmasi cok oluyo canm tehlikeli degildir heralde. Dr ilac bile vermiyo yani. Saglikla kucagina al insallah bebegini
Kac haftaliksin canim Rabbim hayirlisi ile kavustursun bebegine .. Hic durmadigi günler gelecek merak etme:)

Kızlar hamilelik takvimi neden görünmüyo artık

Bende mide yanmasından ölüyorum Beypazarı sade soda biraz iyi geliyor dene istersen

Benim hamileligimdede asiri mide yanmasi vardi cok kötüyse doktoruna söyle belki ilac tavsiyesinde bulunur ben son ay malesef geceleri hic uyuyamiyodum mide yanmasindan..

Kizlar bende surekli olan bise değildi dun gece normal uyudum gayet iyiydim gece birden tuttu ve hala devam ediyor .. Korktum bebege bise mi oldu diye ama hareketli masallahh .. Sanki ters dönmüş gibime geldi ondan olabilir mi mideme baski yapıyo.. Normalde asagi inmisti

Tabi midene baski yapiyoda olabilit.. badem ye bi avuc oda ise yariyor

Canm bebek dondugunde yada kanala girdiginde mide bulantisi ve yanmasi oluyormus, belki dogum pozisyonunu almistr.
gecms olsn sagsalim kucaginiza alin insallah:anne:

Ay kendi iyi olsunda benim midem yansın napayim çekeces artik:) doguruyorum.diye korktum tabi ilk gebeligim.en ufak seyi doguma yoruyorum :) amin insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Back
X