- 5 Şubat 2016
- 1.549
- 1.235
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim int belirtilere inanma ben de de belirti yoktu 20. Haftalarda felan hissetmiştir o kadar minikki şuan hissedemezsin elini koyduğunda biz şuan 32. Haftadayiz iki uç haftadir ekimi koyduğunda o yumru gibi olan şey artik bebegin neresiyse onu hisse de biliyorum. Karninin cikmamasida normal boyle şeylere takilmaHamileliğimin 15. Haftası içindeyim ne karnımda büyüme var nede hiçbir his internette 15. Haftada elimi karnıma koyduğumda yumru şeklinde elimle hissetmem gerekiyormuş ama ben hic bişi hissetmiyorum normal miii ???
Ya çok ama çok sağol o kadar korktum ki bir an bi sorun mu var diye inşallah bende senin gibi hissedeceğim zamanlarıda görürüm canım allahım kucagına almayı nasip etsin bir an önce sağlıklaCanim int belirtilere inanma ben de de belirti yoktu 20. Haftalarda felan hissetmiştir o kadar minikki şuan hissedemezsin elini koyduğunda biz şuan 32. Haftadayiz iki uç haftadir ekimi koyduğunda o yumru gibi olan şey artik bebegin neresiyse onu hisse de biliyorum. Karninin cikmamasida normal boyle şeylere takilma
Saol canim cumlemizi inş. İnt çok şey okumamaya calis ben öyle yapiyorum ilk hareketlerini 18-19.haftalarda hissetmistim bizimkiler 40 günlükken oynar felan filan demişti kafami abuk subuk bilgilerle doldurdular baktim isin içinden cikamiyorum kapadim kulaklarimi sadece doğru zamani bekledimYa çok ama çok sağol o kadar korktum ki bir an bi sorun mu var diye inşallah bende senin gibi hissedeceğim zamanlarıda görürüm canım allahım kucagına almayı nasip etsin bir an önce sağlıkla
O zaman gayet normal yani ay çok sağolun yaaCok normal canim benim doktorum 20. Haftaya kadar hisedersin dedi ben asagi yukari 18-19 haftalarda hisetmistim
Bende öyle yapayım bari insan çok stres oluyor yaa böyle zamanlardaaSaol canim cumlemizi inş. İnt çok şey okumamaya calis ben öyle yapiyorum ilk hareketlerini 18-19.haftalarda hissetmistim bizimkiler 40 günlükken oynar felan filan demişti kafami abuk subuk bilgilerle doldurdular baktim isin içinden cikamiyorum kapadim kulaklarimi sadece doğru zamani bekledim
Erkenmiş benim için o zaman bekleyelim bakalımCok normal canim benim doktorum 20. Haftaya kadar hisedersin dedi ben asagi yukari 18-19 haftalarda hisetmistim
Sağol canım ya çok açtınız içimi gerçekten iyki sormuşum yoksa stresten mahvolcaktımİlk kızımı karnımda yumru galan hissetmedim sadeve 16 da sanırım put pıt diye vurmuştu ve çok narindi. Şuan 20,5 aylık gayet iyi durumda korkma internette çok gezme
Aynen canim daha erken fazla stress yapma bebisini etkileyebilir Allah korusun herkezde erkenden hisedilck diye bisey yok zaten rabbim bebegini hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsinErkenmiş benim için o zaman bekleyelim bakalım
İnşallah canım inşallah rabbim isteyenlerede en kosa zamanda nasip etsin hamile olanlarada sağlıkla kucagına almayı nasip etsinAynen canim daha erken fazla stress yapma bebisini etkileyebilir Allah korusun herkezde erkenden hisedilck diye bisey yok zaten rabbim bebegini hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin![]()
Doktorum 20. Haftadan sonra bebeği hissedeceğimi söyledi o zamana kadar çok anormal değil. Ayrıca iç karnınız geniş olabilir o zaman dışardan çok da belli olmayabilirHamileliğimin 15. Haftası içindeyim ne karnımda büyüme var nede hiçbir his internette 15. Haftada elimi karnıma koyduğumda yumru şeklinde elimle hissetmem gerekiyormuş ama ben hic bişi hissetmiyorum normal miii ???
Doğru canım aşırı evham yaptım sanırımDoktorum 20. Haftadan sonra bebeği hissedeceğimi söyledi o zamana kadar çok anormal değil. Ayrıca iç karnınız geniş olabilir o zaman dışardan çok da belli olmayabilir
Ben internetten surekli takip ediyorum. Orda da zaten hisstmezsiniz yaziyo falan filan. Ben 13. Haftada iki gun ard arda hissttm. Ve doktoruma sordum evet olablr mumkun dedi. Ama uzun sure hisstmeyebilirsin korkma dedi. Yani hissetmen de hissetmemende normal. Genelde 20. Haftadan snra hissedyolarmis. Ee daha belirgin tabiHamileliğimin 15. Haftası içindeyim ne karnımda büyüme var nede hiçbir his internette 15. Haftada elimi karnıma koyduğumda yumru şeklinde elimle hissetmem gerekiyormuş ama ben hic bişi hissetmiyorum normal miii ???
Ben hiç hissetmiyorum ya kiloluda değilim halbu ki offff bir an önce hissetsem bende rahatlasam artıkBen internetten surekli takip ediyorum. Orda da zaten hisstmezsiniz yaziyo falan filan. Ben 13. Haftada iki gun ard arda hissttm. Ve doktoruma sordum evet olablr mumkun dedi. Ama uzun sure hisstmeyebilirsin korkma dedi. Yani hissetmen de hissetmemende normal. Genelde 20. Haftadan snra hissedyolarmis. Ee daha belirgin tabi
Kafayı yedim artık clacık müzik açıp telefonun aşıpını karnıma tutuyorum uyuyosa uyansın diye belki hissederim bir ihtimal diyr sol yanıma yatıyorumBen 21.haftada hala yumru falan hissetmiyorum :)
Herkesin hamileligi farkli ilerler.
Internetten bir seylere bakip bu bende neden yok diye kendinizi strese sokmayin.
Dert etme canim gercktn yasiyosa saglikliysa sikinti olmaz insBen hiç hissetmiyorum ya kiloluda değilim halbu ki offff bir an önce hissetsem bende rahatlasam artık
Ay inşallah sağlıklıdır ve yaşıyodur doğumdan da çok korkuyorum valla 5 ay kaldı çok çabuk geçiyo zamanDert etme canim gercktn yasiyosa saglikliysa sikinti olmaz insama insan istiyo onuda anliyorum. Bende ne zmn dogcak yaaa diye sabirsizlkla bekliyorum