Yardımm lütfennnn !!!

sblsvkt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
11
1
1
41
Adetim 4 gün gecikti ama test negatif internette okudum geç döllenme olabiliyormuş!! Hamilelik 1 hafta 10 gün kadar sonra testte çıkıyormuş.. Başına böyle birşey gelen oldumu acaba??? Lütfen cvp lütfeennnn :/

Stres yaptiysan ondan gecikmisti 4 gun adet gecikmesi varsa cikardi yada emin olmak icin bi kanda baktirin...takinti haline getirdiginiz surece pskolojik belirtiler yasayabilirsiniz...

Normalde kaç günde bir adet oluyorsun canim

O zaman adetin 15. Gununde filan yumurtlama olması lazm.o da normal aslinda.gec döllenme geç yumurtlayanlarda oluyor. Misal ben 35 günde bir adet oluyorum.21.gun filan yumurtlamam oluyor.hamile kalacak olsam baya bi geç öğrenmiş olacağım. Stresten gecikmiş olablr misin canm

Vala bilemedim ki ! Aslında stres yapcak birşey de yok ama hayırlısı artık:)

En buyuk stress kupu olarak diyecegim su ki. Bence kendin pskolojikmen geciktiriyorsun. Ne zamandir ugrasiyorsun veya istiyorsun bilmiyorum ama sakin kafayla hamile kalirsin canim.

En buyuk stress kupu olarak diyecegim su ki. Bence kendin pskolojikmen geciktiriyorsun. Ne zamandir ugrasiyorsun veya istiyorsun bilmiyorum ama sakin kafayla hamile kalirsin canim.
Aslında bu aralar bebek aklımda yoktu. stresli bi ortamımda yok!! en önemlisi reglim saati bile şaşmaz :) var bi terslik ama çözemedim :))

Aslında bu aralar bebek aklımda yoktu. stresli bi ortamımda yok!! en önemlisi reglim saati bile şaşmaz :) var bi terslik ama çözemedim :))
Ozaman icin rahat etmesi icin kan aldir. Yani testte negatif ciktiysa ve reglin duzenli ozaman pozitif olmaya bilir ama uzulme. Hayirlisi.

Ben 21 gunde bir adet oluyordum. Adete 1 hafta kala hamile kalmiştim. Iliskiden 26 gun sonra yani gecikmenn 19.gununde pozitif gormuştum. Belkide gec dollenme olabilir evet

Hadi bakalım hayırlısı :) çok sağol canım ya kafam biraz olsun rahatladı :))

Adet olana kadar umut var. Tabi hiç saşmiyrsa benimki hiç sasmiyordu ama hamilelige ihtimalde vermiyordum. Cunku adete yakin hamile kalinmaz diye biliyordum oyle degilmiş.

Merhaba arkadaslar.Benim de şu an 4 gün gecikme oldu ve testler negatif çıkıyor benim de günüm şaşmaz 27 gün dongum. Meraktan catlayacagim aslında varsa bile süpriz bir gebelik olacak ama insan annelik icgudusu mudur nedir yine de olsun istiyor

kızlar bendede oldu o gec döllenme :) temmuzun 4nde hasta olmustum ben en son adetım gecti 1 hafta yaptım test nagatif cıkmıştı bır hafta 10 gun sonra yaptım pozitif gec döllenme olabilir benm gbı :)

İnşallah hayırlısı olsun. Sizin de hayırlı olsun Ben diğer haftaya kadar beklemeye karar verdim test falan yok bakalım pazartesi günü ne çıkacak

ınsllah vardır benm gec döllenme ben umudumu kesmıstım adetten bır hafta sonra negatif cıkınca sonra bdha yapm dedm cok sükür :)

Ne güzel hayırlı olsun inşallah Peki ogrendiginizde adetiniz kaç gün gecikmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…