• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri yardımm mezuniyet balosu için saç modeli!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

neyapsam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
596
238
123
bana yardımcı olabilirmisniz saçlarıma ne yapcam karar veremedim saçlarım siyah(boyuycam:)) uzun sayılır ve yandan ayırarak yapabileceğim bir model istiyorum elbisem boyundan bağlamalı sırtı açık..yardımlarınızı bekliyorum teşekkürlerrropuyorumnanaktan

canım bu sene çok moda yandan dalgalı bi topuz yapabilirsin tek tarafına alırsın buklelerini çokta hoş görünürkaydirigubbakcemile4

canım şu çok hoş olabilir
janetjackson06.jpg

serbest kalan saçlarını yana alırsan çok olur..daha sade bi şey istersende
20090210025250.jpg
bu model çok hoş durabilir..

Canım şimdi benim bu sene mezun olmuş bi ablam var çooook güzel oldu
Onun modeli saçını yanlardan tuturdular
Arkadan kabarttılar saçları uzun ve düzdü
Onunda sırtı açıktı düz uzun saçları döküldü omuzlarına çok hoştu resim aradım ama öyle bi model bulamadımm

bence sakın topuz yaptırma cok ağır kaçıyo mezuniyet için..benmde bu sene mezuniyet balom var, saçlarımı maşa yaptırcam ama düğüne gider gibi değil.dağınık dalgalar olcak. kelebekcik'in koyduğu sarışın kızın saçları gibi yani.

bence topuz yaşını çok büyük gösterir açık dalgalı yaptır saçlarını en güzel mezuniyet saç şekli bence..yada sitersen bi köşeden hafif gerdirerek taşlı bi toka takarsın.

Back
X