• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımm ne yapmalıyım

İstesem hemn giderim annem dünden raxı torn hastası gelmesinn ya eşimi yine doldurur boina kavga ederiz
Kavga etmeyeceksin eşinle öncelikle kural bu..
Annesiyle ilgili birşey söyleme..
Kv ile başbaşa kaldığınız da pat pat ver cevabını altta kalma ama eşin yanınızdayken ezikleri oyna(kv nin yaptığı gibi)
Bebeklerin var canım benim sen üzülürsen onlar hisseder..

Merhaba
Ben 4 senelik evliyim,kayınvalidem basından beri istemiyordu beni,ben hamileyken onda da bulantı vardı benim cocugum olcak geliniminkini sevmek zorunda kalmıycam dedi meğersem kist varmış rahmi alındı.evlendiğimde 8 ay onlarla kaldım bana hep niye benim oğlumn çilesini çekiyorsun git babanın evinde rahat et filan diyordu,yaptığı binlerce şey var ama ben hiç saygısızlık yapmadım.geçen sene 15 tatilde geldi kızımı sütten yeni kesmiştim gizlice meme verdiğini gördüm eşime söyledim zatten gidicek bişey demiyelim dedi.daja bir sürü olay neyse bana sakın evime gelme dedi.doğumum için anemin yanına gittim ama kaynanamda kalmadm eşime çocuğu göstermiyr dedi oysaki 2 kere götrdm öyle diyince hiç götürmedm şimdi sorunm şu 15 tatilde gelcekmiş yüzsüz sizce ne yapmalıyım ¿
Ben eşime annenle konuş helip huzurumu bzacksa gelmesn ha sen anneni özlediysn ben anmeme giderim sz özlem giderirsiniz diycem mantıklı mı?

nasıl olur ya, kayınvalideniz kzınıza kendi memesini mi verdi :KK57::KK57: görünce ne dediniz ne yapıyorsun demediniz mi.çok garip yaptıkları söyledikleri.kayınpederiniz hayatta olmalı kendisinin hamile olduğunu düşündüğüne göre kayınvalideniz, peki k.p. ile nasıl aranız?

Bu kaynanalardan çektiğimiz ne ya ilerde allah nasip ederse bizde kaynana olcazz ama ben hç oyle yapmıycam ooooo ben benımkının yaptıklarını anlatsamm donar kalırsın eşin yanındaysa hç takma gerisi boşş bnımkı hep yanımda oldu kapını kapatınca eşinle kalıosun sonuçta ayda yılda bi gelir zehirini akıtır gider onun da istediği bu zaten senı huzursuz etmek istiyo. Boşwer .. Eşine olan saygından dolayi umursama çok seyi hakediolar da işte insanlık bizde kalsınn
Ya bnde çok sabrettm artık doldum bardağı taşıran babamı arayıp çocuğu kaçır bize getir demsi babmda kızmın yanndayı diynce vay senin kızın pisliğin teki ermeni tohumu daha bir çk laf babmda baktı bn ağlıyorm telfnu yüzüne kapattı oda hmn eşme yetiştirmiş yüzme kapattı die eşime daha anlatamadım olayn aslını ama dedim sen sordn mu annene ne laf dedi diye sustu

nasıl olur ya, kayınvalideniz kzınıza kendi memesini mi verdi :KK57::KK57: görünce ne dediniz ne yapıyorsun demediniz mi.çok garip yaptıkları söyledikleri.kayınpederiniz hayatta olmalı kendisinin hamile olduğunu düşündüğüne göre kayınvalideniz, peki k.p. ile nasıl aranız?
Kayınpderm bni çk sevr her cma konşuru oda karısndan bıkmış bn ne yapayım dio babama .. kapı yarım açıkken gördüm kapıyı birden açtım üstünü düzeltti ne oldu anne dedim içime birşy girmiş dedi snra takip ettim gizlice meme verdiğini gördüm ama sn gndü die sstm keşke susmsymışım aptallk

Kayınpderm bni çk sevr her cma konşuru oda karısndan bıkmış bn ne yapayım dio babama .. kapı yarım açıkken gördüm kapıyı birden açtım üstünü düzeltti ne oldu anne dedim içime birşy girmiş dedi snra takip ettim gizlice meme verdiğini gördüm ama sn gndü die sstm keşke susmsymışım aptallk
bence o kadının pisikolojisi bozuk tedavi olmasımlazım

Merhaba
Ben 4 senelik evliyim,kayınvalidem basından beri istemiyordu beni,ben hamileyken onda da bulantı vardı benim cocugum olcak geliniminkini sevmek zorunda kalmıycam dedi meğersem kist varmış rahmi alındı.evlendiğimde 8 ay onlarla kaldım bana hep niye benim oğlumn çilesini çekiyorsun git babanın evinde rahat et filan diyordu,yaptığı binlerce şey var ama ben hiç saygısızlık yapmadım.geçen sene 15 tatilde geldi kızımı sütten yeni kesmiştim gizlice meme verdiğini gördüm eşime söyledim zatten gidicek bişey demiyelim dedi.daja bir sürü olay neyse bana sakın evime gelme dedi.doğumum için anemin yanına gittim ama kaynanamda kalmadm eşime çocuğu göstermiyr dedi oysaki 2 kere götrdm öyle diyince hiç götürmedm şimdi sorunm şu 15 tatilde gelcekmiş yüzsüz sizce ne yapmalıyım ¿
Ben eşime annenle konuş helip huzurumu bzacksa gelmesn ha sen anneni özlediysn ben anmeme giderim sz özlem giderirsiniz diycem mantıklı mı?
Hic mantıklı degil. Neden sen evi bırakıp gidiyosun. Ya sen yokken eşini sana karsi doldurursa. Cok itiyorsa buyursun gelsin sende hergun esın isteyken anneni teyzeni kuzenini birini eve oturmaya çağır muhattap olma kv ile ama evi bırakıp gitmek asla

Merhaba
deme esinle zıtlasma
adamı onca yıl buyutmus bu yasa getırmıs annesıne sırt cevıremez ya
kv sen ıyı davran,o kotu davrandıkca . yaptıgına utansın buyukluk send kalsın
cocuguna sut verdıgını gordugunde sut annesı mı olcakmıs benım cocuguma,sevmek ıstemeyen babane gıbı laf soyle ama anca bu kadar .. esıne yansıdımı evde ıc huzurun kalmıcaktır.

Hic mantıklı degil. Neden sen evi bırakıp gidiyosun. Ya sen yokken eşini sana karsi doldurursa. Cok itiyorsa buyursun gelsin sende hergun esın isteyken anneni teyzeni kuzenini birini eve oturmaya çağır muhattap olma kv ile ama evi bırakıp gitmek asla
Kimsm yk yaknlarda bi karşı kmşm bşka kmse yok

O z
Kimsm yk yaknlarda bi karşı kmşm bşka kmse yok
o zaman iki güne bi komşunu çağır caya kahveye. Ne bilim al kızını hazirlan biz parka gidiyoruz de. Bilmiyorum kafandaturet iste ama evini bırakıp giden sen olma. Hem esinin gözünde kotu olabilirsin hemde bu kv icin zafer gibi olur, gelinin evine gitmiş gelin yok Ooooh bi sürü malzeme oğlunun kafasını yesin dursun

deme esinle zıtlasma
adamı onca yıl buyutmus bu yasa getırmıs annesıne sırt cevıremez ya
kv sen ıyı davran,o kotu davrandıkca . yaptıgına utansın buyukluk send kalsın
cocuguna sut verdıgını gordugunde sut annesı mı olcakmı:-(s benım cocuguma,sevmek ıstemeyen babane gıbı laf soyle ama anca bu kadar .. esıne yansıdımı evde ıc huzurun kalmıcaktır.
Aslna bkarsn bnde 3 sndir annedir die sustm huzurm kaçmasn dedim sustm ama o hep hzr kaçırma derdinde ya 2 yaşında ki çocuğa anneni sevme ona gitme seni parka götürcm diyo bn sustukça o meydan alıyor bnu farketyim zatn onun yüznden pk huzurmda yk strestn saçlarm dküldü..

Bence kaynanan hic normal bir varlik degil , cocuga kendi memesini veriyorsa durum bayagi ciddi ozaman...

Geldiginde ya muhatap olmayacaksin yuz vermiceksin , yada simdiden baska biyere gidiyoruz diceksin ve gelmesini engelliceksin.
Ama bir ömür boyuda gelmesini engeliyemezsin , onun icin birak gelsin tavir yap burnundan getir esin ise gittimide yalniz birak evde cik.
Birdaha gelmek istemezsin!

Aman bu kaynanalar neden zorla kendilerinden nefret ettirirler ki?

Bu meme verme olayı ne açıdan sakıncalı, zaten süt gelmez ki, biraz heveslenmiştir emdireyim bakayım nasıl bir duyguydu demiştir..
Siz hijyen açısından mı bu kadar kızıyorsunuz.

Bu meme verme olayı ne açıdan sakıncalı, zaten süt gelmez ki, biraz heveslenmiştir emdireyim bakayım nasıl bir duyguydu demiştir..
Siz hijyen açısından mı bu kadar kızıyorsunuz.
Ne hijyeni ya yemişim hijyenini kIzm yeni bırakmış memeyi ona bağlansın die bermeye calışıyor

Back
X