yardimm oglum babasina cok duskun kafayi yicem

reprezant

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
51
21
3
2 yasindaki oglum babassini gorunce beni unutuyor calismiyorum cok ilgiliyim sevgiye boguyorum cok egleniyoruz parklara gidiyoruz oyunlar oynuyoruz ama 1yildir kafayi yicem hergun agliyorum evde misafirlikte sokakta baba diye tutturuyo en az 500 kere sayikliyr insan icine cikmak istemiyorum utaniyorum millet babasini daha cok seviyor diyince dislerimi sıkıyorum aglamamak icin babasida ilgisiz aksamlari eline telefonu verir 2 dans eder ziplatir sonra gider firm izler birgun alip parka goturmemis nasil is anlamadim kizlar yanlis anlamayin ama dun aksam 2bucuk saat surekli olarak sadece baba dedi bagirdim artik yatirdim ve gece yanina hic gitmedim psikolojim bozuldu esimlede aramiz bozuk hem esten hem cocuktan sevgi gorememek beni bitirdi degisirmi kizlar akil verin neolur

Kendinize oğlunuzdan başka bir ilgi alanı bulun yoksa da uzman desteği alın

Hep sizinle olduğu için babacı olmadı normal bir de erkek çocuk boğuşma güreşme vs seviyor hiçbir şey olmasa da babayı örnek alıyor

Benim de var babacı oğlum 5,5 oldu halen de babacı yani ne var bunda

Sizin sevginizi yeterince hissediyor belliki aynı sevgiyi babasndanda görmek istiyor babaya düşkün olmasi sizi sevmemesi anlamına gelmezki cocuk akşamdan aksama goruyormus babasını ozluyo demekki

Bende küçükken anneanneme daha düşkünmüşüm. Anneme değil anneanneme anne dermişim ve hep gelsin diye sabah pencerelerde annanneee diye bağırırmışım. Büyüdüğümde de anneanneme düşkündüm. Kucağından inmezdim kazık kadarken bile. Annem bir gün olsun kıskanmadı. Anne sevgisi elbette ayrı ama sizden başka bir aile üyesini daha çok sevmesi gayet normal. Sadece ve hep sizi sevecek değil ya. Sağlıklı bir düşünce değil yani.
Ayrıca şimdi çocuğum olsa babasını sevmesinden rahatsızlık duymam hoşuma gider. Ne güzel ikinizi de sevsin, anne baba sevgisinin daha çoğu mu olur?
İkisinin yeri ayrı.

İlginç kızımda bana düşkün ben üzülüyorum babasına hiç pas vermiyo halla baba niye demiyo diye

Benim kızım da 7 aylık olmasına rağmen babasını görünce ne yapacağını şaşırıyor. Arkadaşın dediği gibi, biz sürekli onlarla birlikte olduğumuz için babaları daha farklı geliyor bu nedenle onların ilgisi hoşlarına gidiyor. Merak etme düzelir bir süre sonra.

Ay ben de bayılıyorum 2 yaşındaki oglumun babasina olan aşkına sağolsun babasida ilgilenio hep yavrumuzla hem ne var babaci olsun annesi hep yanindaymis ozluyodur babasını da.benim oğlum da ağlarken bile anne diye aglamaz baba diye aglar heryerde ayni gezmekte parkta evde ben hiç takıntı yapmıyorum normal yani beni goruyo ama banasi işte ozluyo doğal olarak uzulmeyin bu kadar

Oğlum 4,5 yaşında ve babası tuvalete bile girse kapıda bekliyor çıkmasını düşün artık Nasıl düşkün babasına. Eşim de çok ilgilidir. Doğduğundan beri emzirmek dışında her işini yapmıştır oğlumun.

Bu düşkünlüğü bazen kıskansam da çoğu Zaman işime geliyor :KK53: uyurken baba istiyor,tuvalete giderken baba istiyor,yemek yerken baba istiyor :)

Oğlum 4,5 yaşında ve babası tuvalete bile girse kapıda bekliyor çıkmasını düşün artık Nasıl düşkün babasına. Eşim de çok ilgilidir. Doğduğundan beri emzirmek dışında her işini yapmıştır oğlumun.

Bu düşkünlüğü bazen kıskansam da çoğu Zaman işimi geliyor :KK53: uyurken baba istiyor,tuvalete giderken baba istiyor,yemek yerken baba istiyor :)

Benim çocuğum da böyle olsa benim de işime gelir. Dinleniyorsunuzdur arada en azından. Bundan nasıl rahatsız olunur aklım almıyor.

2 yasindaki oglum babassini gorunce beni unutuyor calismiyorum cok ilgiliyim sevgiye boguyorum cok egleniyoruz parklara gidiyoruz oyunlar oynuyoruz ama 1yildir kafayi yicem hergun agliyorum evde misafirlikte sokakta baba diye tutturuyo en az 500 kere sayikliyr insan icine cikmak istemiyorum utaniyorum millet babasini daha cok seviyor diyince dislerimi sıkıyorum aglamamak icin babasida ilgisiz aksamlari eline telefonu verir 2 dans eder ziplatir sonra gider firm izler birgun alip parka goturmemis nasil is anlamadim kizlar yanlis anlamayin ama dun aksam 2bucuk saat surekli olarak sadece baba dedi bagirdim artik yatirdim ve gece yanina hic gitmedim psikolojim bozuldu esimlede aramiz bozuk hem esten hem cocuktan sevgi gorememek beni bitirdi degisirmi kizlar akil verin neolur
Babasına düşkünlüğü niye sizi cinnet seviyesine getiriyor

dişlerini sıkmak ağlamak filan

çocuk bu babasını özlüyor demek ki işteyken

bu yeni nesil annelere çocuklarına karşı bağımlılık geliştiren bir ilaç mı veriyorlar folik asitin içine mi bir şey katıyorlar cidden anlamıyorum.dünden beri çocuklarına karşı aşırının da aşırısı ilgi ve sevgi besleyen onlara bağımla olan annelerle doldu taştı kk.

konu sahibi sen hep onunlasın,hep yanındasın seni cepte görüyor çocuk ama babasını özlüyor haliyle bir de alışkanlık olmuşsa baba diye ağlar falan bunu mu kafaya takıp çocuğa bağırdın?

bence sorun çocuk değil sen aşırı bunalmışsın.çocuğun sorumluluğu hep sende eşin de ilgisiz sanırım.

Benim çocuğum da böyle olsa benim de işime gelir. Dinleniyorsunuzdur arada en azından. Bundan nasıl rahatsız olunur aklım almıyor.
Bir de kızım var dinlenmek bana uzak bir kavram ama en azından ikisiyle birden boğuşmuyorum.

Kızım da bana çok düşkündür. Oğlum gece uykudan uyanır babasına seni çok seviyorum babacığım der öper ve tekrar uyur :KK48:

Benim oğlumda babasına cok duşkün olur inşallah benim hoşuma gider bu siz annesiniz elini uzatsa tutarsiniz hemen ama baba az görüluyo iste oluyo haliyle yaninda istiyo..babam ise giderken bende arkasindan o gelene kadar aglarmisim simdi anneme bin kat daha düskünum :anneadayı:

Dün gece benim eşim her zamanki saatinde işten gelmedi diye

mesaiye kaldı 3 yaşındaki oğlum babam nerede babam da babam diye ağlama krizine girdi ben hiç rahatsız olmadım
sakinleştirip izah etmeye çalıştım
normal bence sonuçta babası aralarında çok güçlü bir bağ var

Back
X