yardimm oglum babasina cok duskun kafayi yicem

Aynen bütün gün evde gülüp oynuyoruz. Akşam baba kapıdan içeri giriyor bana bütün günde yaptığı şirinliği 10 dk içinde babaya yapıyor henü0z 11 aylık. Tabi sonra yine beni istiyor :)

Konu sahibi ise sıkıntılı eşler arasında problem var. Çocuklar bizim düşündüğümüzden daha akıllı. Sendeki stresi hissedip babaya sığınıyor olabilir.
Bende öyle düşünüyorum, ama baba ilgilenmeyip çocuğun hevesi kırılınca ister istemez daha da stresli oluyor insan..

Acimasizca yorumlar yapmayin neolur suan bile agliyorum esimle bosanmanin esigindeyiz tartakladim derken bagirdim sadece ve kolundan cekip yataga yatirdim yani bu kadar yoksa kiyarmiyim evladima esimden surekli psikolojik aiddet goruyorum yani aslinda isin temelinde mutsuzluk yatiyir bunu biliyorum Allahim yardim etsin bana
Mutsuzsaniz boşanin çocuğunuza yansitmayin. Size yaptiklari için çocugun babasina düşman olmasini mi istiyorsunuz?

neden bukadar üzülüorsunuzkı tabıkı babası ılgılıde ılgısızde olsa erkek cocukları babaya duskun oluyor benım oglumda oyle baba baba baba dıye bagırıyor anne bı kere demıyor o baba dedıkce ben anne dıyorum ama eğlenerek gulerek yanı buyutecek dişlerinizi sıkacakaglayacak kadar bır sorun yokkı ortada

benimde oglum babasina çok duskun asirı hemde babasi ilgili baba degil ben ilgileniyorum hep onla aynı durumdayız yani bence babadan ilgi gormek istedikleri icin yapiyolar

2 yasindaki oglum babassini gorunce beni unutuyor calismiyorum cok ilgiliyim sevgiye boguyorum cok egleniyoruz parklara gidiyoruz oyunlar oynuyoruz ama 1yildir kafayi yicem hergun agliyorum evde misafirlikte sokakta baba diye tutturuyo en az 500 kere sayikliyr insan icine cikmak istemiyorum utaniyorum millet babasini daha cok seviyor diyince dislerimi sıkıyorum aglamamak icin babasida ilgisiz aksamlari eline telefonu verir 2 dans eder ziplatir sonra gider firm izler birgun alip parka goturmemis nasil is anlamadim kizlar yanlis anlamayin ama dun aksam 2bucuk saat surekli olarak sadece baba dedi bagirdim artik yatirdim ve gece yanina hic gitmedim psikolojim bozuldu esimlede aramiz bozuk hem esten hem cocuktan sevgi gorememek beni bitirdi degisirmi kizlar akil verin neolur

İyimisiniz siz ?
Bundan doğal ne var siz alışkanlık yapmışsınız ,babasını ise akşamdan akşama görüyor,
Ayrıca babasını sevsinn ilgisi ona karşı artsın yani netice=2 'nizin yavrusu
Sizin eşiniz ile aranız bozuk yavrunuzdan çıkarmayın .
Sorun varsada en mantıklısı eşinizi alın karşınıza konuşun yani .

Onu daha az gördüğü için o daha kıymetli oluyor siz çalışsaydınız size de öyle olurdu. Bütün küçük çocuklar böyledir takmayın

2 yasindaki oglum babassini gorunce beni unutuyor calismiyorum cok ilgiliyim sevgiye boguyorum cok egleniyoruz parklara gidiyoruz oyunlar oynuyoruz ama 1yildir kafayi yicem hergun agliyorum evde misafirlikte sokakta baba diye tutturuyo en az 500 kere sayikliyr insan icine cikmak istemiyorum utaniyorum millet babasini daha cok seviyor diyince dislerimi sıkıyorum aglamamak icin babasida ilgisiz aksamlari eline telefonu verir 2 dans eder ziplatir sonra gider firm izler birgun alip parka goturmemis nasil is anlamadim kizlar yanlis anlamayin ama dun aksam 2bucuk saat surekli olarak sadece baba dedi bagirdim artik yatirdim ve gece yanina hic gitmedim psikolojim bozuldu esimlede aramiz bozuk hem esten hem cocuktan sevgi gorememek beni bitirdi degisirmi kizlar akil verin neolur

arkadaşım benim 10 aylık oğlum var anneye en yapışması gereken zaman.. benim annemi gördüğünde beni de babasını da unutuyor bildiğin.. bize gelmiyor.. biz de bu durumu lehimize çevirip dinleniyoruz ve hiçbir zaman tüh çocuğum bana gelmiyor demedim demem de..
çocuk bu bizi sevmediğinden değil kim onunla daha çok eğleniosa ona gider.. annesisin sen senden vazgeçme olasılığı olamaz.. bu kadar takıntı yapıp anlamsız bir şekilde evliliğine de zarar vermen çok yanlış..

sorun çocuk değil siz oğlunuzdan öfkenizi alıyorsunuz. yazık çocuğa... sorun her neyse çözün, olmuyorsa evliliğinizi bitirin.

inşallah bebişlerim(ikiz istiyorum da) gelir de babasına düşkün olurlar

Aslında çocuk sizin verdiğiniz ilginin aynını babadan da bekliyor dakat baba bu ihtiyacı karşılamadığı için çocuk baba sevgisine ilgisine mahrum kalıyor ee haliylede sürekli baba diye sayıklıyor

üzülmeyin yahu ne güzel işte babadan uzak olur erkek çocukları sizin ki öyle değilmiş.. bir çok yorumda da gördüm, baba fazla ilgili değilmiş çocuk travma geçirir maazAllah daha fazla ilgilensin evladıyla filmler kaçmıyor ama çocuğun bu çağları geri gelmez.

eğer ki eşinizden çok sizi sevsin istiyorsanız, sadece eşinizden fazla ilgilenmeniz yetmez.
bakın kızıyormuşsunuz, kızmayın.
tartaklıyormuşsunuz, tartaklamayın.
sevin siz onu, o da sizi sever. çocuklar ayna gibidir derler ya, bence sizin gerginliğinizi hissediyor. babası da rahat biriyse onu arıyor.

Babayı daha az gördükleri için baba diye ağlıyor. 2 yaşına kadar benim oğlum da öyleydi. İşe başladım kreşe verdim çocuk şimdi anne düşkünü oldu. Eşim bana diyorki oğlan sana düşkün inşallah kızda bana düşkün olur :-)

sizi 7/24 görüyor..
babasını daha nadir görüyor..
çok normal.. kim daha az yanındaysa onu özlüyordur..
ben daha çok ilgiliyim beni daha çok sevsin düşüncesi bencillik.
çocuğun gözünden bakın birazda.. ilgienmediği için ona özlem duyuyor belli ki

Benim 3.5 yasindaki kizim bebekliginden beri baba diyor
Ben tatile falan gitsem annem nerde demez abartmiyorum
2.kizima hamileyken banyosu tirnagi park yemek herseyi ama herseyi babasi yapti
Zor geciyor gebeliklerim
Hic rahatsiz olmadim
Kizdigimda babacim diye aglar
Babasi babacim bana anne
Bende asiri ilgili bir anneyim
2.kizim 9 aylik baba eve gelince ona atiyor kendini
Bende babalarina birakip odada biraz yalniz kitap falan okuyorum
Bazen yalniz disari cikiyorum