yardimm oglum babasina cok duskun kafayi yicem

bu çok normal bir durum. o şimdi babasını çok görmediği için onun üzerine daha fazla düşüyor.üzülme bir süre sonra normale döner . hem o de babası boşver niye üzüyorsun ki kendini?çocuklar büyürken böyle farklı evrelerden geçerler bir süre sonrs bi bakacaksın bu sefer senin eteklerinden ayrılmayacak.

benimde oğlum8 aylık annii , edda felan diyor :) baba çok basit ama demedi daha mama felan diyor :)

Benim kızım
Vermem
Benim
Banane
Düştü
Su
Deh
Atta
İki
Uc
Dört
Burun
Kulak
Aklıma gelenler bunlar
Ettim etmedim halla baba cıkmadı ağzından baba diyen oyuncak bile aldım yok gördüğü herkese anne diyo
17 aylık benim kızım

Kadının derdini birkaç kişi hariç kimse anlamamış. Eşiyle normal sevgi dolu seviyeli bir ilişkileri olsa emin olun o da dert etmeyecek çocuğunun babasına olan düşkünlugunu ve memmun olacak bundankendine zaman kalıyor diye ve gururla izleyecek sizler gibi bu tabloyu. Ama kazın ayağı öyle değilmiş ışte.

R reprezant siz bu yuvayi bir ihtimal kurtarırız diyorsunuz çok sevgili eşiniz de maşallah o kadar düşüncelı ki çocuk etkilenmesin büyüsün öyle bosaniriz diyor ama çocuğun önünde sizi tartakliyor ve size küfrediyor. çocuk hiç etkilenmiyor emin olun.

Aklıma şu fıkra geldi
80 lı yaslarda bir karı koca boşanma davası için mahkemedeler
hakim soruyor amcacim teyzecim bunca sene bir arada yasamissiniz ne güzel şimdi ahir ömrünüzde.niçin boşanmak istiyorsunuz
biz çocuklar etkilenmesin diye bosanmadik cocuklarin ölmesini bekledik...

Trajikomik yani..

Back
X