Onu bilemiyorum ama bebeğinizin alerjisi falan olabilir mi acaba? Bence kafanıza göre mama değiştirmek yerine doktora götürün. Sürekli mama değiştirmek de iyi olmayabilir. Belki başka bir sorun vardır. Reflu, inek sutu alerjisi gibi. Bilemedim.Hipp i de kullaniyoruuz simdi yarim kutu bitti ama kizim 30 cc zor alip yarisini da her seferinde kusuyor evolvia yi duydunuz mu
Götürdüm doktora hic bi sorun yok mamalarin hepsi ayni bebek hangisini severse onu yer dedi evolviayi dene dedi ama pek tatmin olmadim cuma baska bir doktora randevu aldim bakalim o ne diyecek[/QU
Bence de kesinlikle başka bir doktora götürün. Her mama kesinlikle aynı değil.
Allah kolaylik versin . Hipp kullandim oglumda memnun kaldim kizimda ise sizinki gibi sorun vardi bazi mamalar kusturuyordu bebelac ve hero baby iyi gelmisti2 haftalik bebeğim var anne sütü almiyor bazi sebeplerden sma gold ile basladik aşırı kusması oldu agzindan burnundan geldi hep biraktik. Aptamil pronutra kullandik gaz yapti.. Aptamil conformil onerdi doktorumiz fakat o da gaz yapti. Simdi kabizlik da cekiyoruz. Similac in tadini sevmedi hic icmedi. Mutfak mama dolu su anda. Istahli da yemiyor. Simdi hipp siparis verdik hipp hakkinda bilgisi olan var mi ya da baska bir marka gaz kabizlik mide bulantisi yapmayan tecrubeli annelerden yardim istiyorumm
2 haftalik bebeğim var anne sütü almiyor bazi sebeplerden sma gold ile basladik aşırı kusması oldu agzindan burnundan geldi hep biraktik. Aptamil pronutra kullandik gaz yapti.. Aptamil conformil onerdi doktorumiz fakat o da gaz yapti. Simdi kabizlik da cekiyoruz. Similac in tadini sevmedi hic icmedi. Mutfak mama dolu su anda. Istahli da yemiyor. Simdi hipp siparis verdik hipp hakkinda bilgisi olan var mi ya da baska bir marka gaz kabizlik mide bulantisi yapmayan tecrubeli annelerden yardim istiyorumm
Canım hero baby kullanıyorum iki buçuk aylık bebeğime doğumdan beri. Memnunum gaz kusma kabızlık problemi yok bebeğimde. Bide hafta da iki kere rezene çayı veriyorum bir çay kaşığı gaz çıkarmasına yardımcı oluyor. Aklında bulunsun istedim.2 haftalik bebeğim var anne sütü almiyor bazi sebeplerden sma gold ile basladik aşırı kusması oldu agzindan burnundan geldi hep biraktik. Aptamil pronutra kullandik gaz yapti.. Aptamil conformil onerdi doktorumiz fakat o da gaz yapti. Simdi kabizlik da cekiyoruz. Similac in tadini sevmedi hic icmedi. Mutfak mama dolu su anda. Istahli da yemiyor. Simdi hipp siparis verdik hipp hakkinda bilgisi olan var mi ya da baska bir marka gaz kabizlik mide bulantisi yapmayan tecrubeli annelerden yardim istiyorumm
Canım hero baby kullanıyorum iki buçuk aylık bebeğime doğumdan beri. Memnunum gaz kusma kabızlık problemi yok bebeğimde. Bide hafta da iki kere rezene çayı veriyorum bir çay kaşığı gaz çıkarmasına yardımcı oluyor. Aklında bulunsun istedim.
Eger kabizlik ve gaz sikintisi varsa biogaia damla oneririm tabii doktorunuza mutlaka danisin bizimde 2mhaftadan sonra gaz problemi cikmisti 5 gun icinde damla sayesinde kesildi2 haftalik bebeğim var anne sütü almiyor bazi sebeplerden sma gold ile basladik aşırı kusması oldu agzindan burnundan geldi hep biraktik. Aptamil pronutra kullandik gaz yapti.. Aptamil conformil onerdi doktorumiz fakat o da gaz yapti. Simdi kabizlik da cekiyoruz. Similac in tadini sevmedi hic icmedi. Mutfak mama dolu su anda. Istahli da yemiyor. Simdi hipp siparis verdik hipp hakkinda bilgisi olan var mi ya da baska bir marka gaz kabizlik mide bulantisi yapmayan tecrubeli annelerden yardim istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?