Bebek Beslenmesi Yardımm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

drygms

BENİMLE KAL...
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
123
55
28
34
2 haftalik bebeğim var anne sütü almiyor bazi sebeplerden sma gold ile basladik aşırı kusması oldu agzindan burnundan geldi hep biraktik. Aptamil pronutra kullandik gaz yapti.. Aptamil conformil onerdi doktorumiz fakat o da gaz yapti. Simdi kabizlik da cekiyoruz. Similac in tadini sevmedi hic icmedi. Mutfak mama dolu su anda. Istahli da yemiyor. Simdi hipp siparis verdik hipp hakkinda bilgisi olan var mi ya da baska bir marka gaz kabizlik mide bulantisi yapmayan tecrubeli annelerden yardim istiyorumm

Biz hipp kullandik ve ilk doğduğunda hastanede SMA vermişlerdi o kabiz ve gaz yaptı. Hippe geçince düzeldi çünkü kombiotik bir mama. Yani içinde bağırsak florasini destekleyici bakteriler var. Deneyin bence ama doktorunuza danisarak tabi ki.

Hipp i de kullaniyoruuz simdi yarim kutu bitti ama kizim 30 cc zor alip yarisini da her seferinde kusuyor evolvia yi duydunuz mu

Hipp i de kullaniyoruuz simdi yarim kutu bitti ama kizim 30 cc zor alip yarisini da her seferinde kusuyor evolvia yi duydunuz mu
Onu bilemiyorum ama bebeğinizin alerjisi falan olabilir mi acaba? Bence kafanıza göre mama değiştirmek yerine doktora götürün. Sürekli mama değiştirmek de iyi olmayabilir. Belki başka bir sorun vardır. Reflu, inek sutu alerjisi gibi. Bilemedim.

Götürdüm doktora hic bi sorun yok mamalarin hepsi ayni bebek hangisini severse onu yer dedi evolviayi dene dedi ama pek tatmin olmadim cuma baska bir doktora randevu aldim bakalim o ne diyecek

Götürdüm doktora hic bi sorun yok mamalarin hepsi ayni bebek hangisini severse onu yer dedi evolviayi dene dedi ama pek tatmin olmadim cuma baska bir doktora randevu aldim bakalim o ne diyecek[/QU
Bence de kesinlikle başka bir doktora götürün. Her mama kesinlikle aynı değil.

2 haftalik bebeğim var anne sütü almiyor bazi sebeplerden sma gold ile basladik aşırı kusması oldu agzindan burnundan geldi hep biraktik. Aptamil pronutra kullandik gaz yapti.. Aptamil conformil onerdi doktorumiz fakat o da gaz yapti. Simdi kabizlik da cekiyoruz. Similac in tadini sevmedi hic icmedi. Mutfak mama dolu su anda. Istahli da yemiyor. Simdi hipp siparis verdik hipp hakkinda bilgisi olan var mi ya da baska bir marka gaz kabizlik mide bulantisi yapmayan tecrubeli annelerden yardim istiyorumm
Allah kolaylik versin . Hipp kullandim oglumda memnun kaldim kizimda ise sizinki gibi sorun vardi bazi mamalar kusturuyordu bebelac ve hero baby iyi gelmisti

bebelac deneyin bir de. Allah kolaylık versin. yemeyen bebek çok zor :(

Canım hero baby kullanıyorum iki buçuk aylık bebeğime doğumdan beri. Memnunum gaz kusma kabızlık problemi yok bebeğimde. Bide hafta da iki kere rezene çayı veriyorum bir çay kaşığı gaz çıkarmasına yardımcı oluyor. Aklında bulunsun istedim.

Bize reflü teshisi kondu bebelac ar kullaniyoruz rezene anason cayindan bir de biogaia kullaniyorum ara sira mamaya zeytinyag da koyuyorum şükürler olsun duzeldi her gun en az bi kez kakasini yapıyor tesekkur ederim bu arada ilginiz icin
Canım hero baby kullanıyorum iki buçuk aylık bebeğime doğumdan beri. Memnunum gaz kusma kabızlık problemi yok bebeğimde. Bide hafta da iki kere rezene çayı veriyorum bir çay kaşığı gaz çıkarmasına yardımcı oluyor. Aklında bulunsun istedim.

Eger kabizlik ve gaz sikintisi varsa biogaia damla oneririm tabii doktorunuza mutlaka danisin bizimde 2mhaftadan sonra gaz problemi cikmisti 5 gun icinde damla sayesinde kesildi

Back
X