Çocuk Hastalıkları Yardimm

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Yusmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
1.802
830
123
Selam arkadaslar .. 1 bucuk aylik bebegimin burnu kapalı 2 3 gündür.. Aspire yapıyorum damla damlatiyorum sut sagiyorum bi sonuc alamadim .. Bi onerisi olan var mi

Oncelıkle allah bagislasin yavrunuzu saglıkla buyutun bende kızım da sureklı taktım burnu tıkalı diye haftada bir doktora goturdum hep aynı şeyler serum fizyolojik vs ama boşuna tabi bıkac haftaya gececek merak etmeyin buyudukce duzelıyor tecrübesiz olduğumuz için panik yapıyoruz saglıkla buyutun İnş

Güle güle büyütün sanırım her yeni doğan bebekte oluyor burun tıkanıklığı.
Doktor benim oğluma bol bol seRum fizyolojik kullanın demişti.
Cold mix diye bir damla önerdi tülbente damlatıp besigi nin ayak ucuna koyuyordum keskin bir kokusu var .
Ayrıca yataginin baş kısmını hafif yükselttik bir kaç haftaya geçmişti.
İnşallah yardımcı olabilmisimdir

Oncelıkle allah bagislasin yavrunuzu saglıkla buyutun bende kızım da sureklı taktım burnu tıkalı diye haftada bir doktora goturdum hep aynı şeyler serum fizyolojik vs ama boşuna tabi bıkac haftaya gececek merak etmeyin buyudukce duzelıyor tecrübesiz olduğumuz için panik yapıyoruz saglıkla buyutun İnş
Amin cumlemizn kuzusunu bagislasin insallah ..Teşekkür ederim Allah razi olsun.. Duzeldi şükür baya cektirdi ama :)

Güle güle büyütün sanırım her yeni doğan bebekte oluyor burun tıkanıklığı.
Doktor benim oğluma bol bol seRum fizyolojik kullanın demişti.
Cold mix diye bir damla önerdi tülbente damlatıp besigi nin ayak ucuna koyuyordum keskin bir kokusu var .
Ayrıca yataginin baş kısmını hafif yükselttik bir kaç haftaya geçmişti.
İnşallah yardımcı olabilmisimdir
Evet canim bizde aynılarini yaptık gecti sukur gerçekten her yeni doganin basina geliyor demekki bu durum Allah razi olsun :)

Back
X