- 21 Aralık 2014
- 2.023
- 1.771
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
Methotraxsete kullanip hamile kalan varmi eger hamileysem kurtajmi olmak zorundaym
yarin dr gidecegim ama sormak istedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bir şey anlamadım valla o ne ki i?Methotraxsete kullanip hamile kalan varmi eger hamileysem kurtajmi olmak zorundaymyarin dr gidecegim ama sormak istedim
![]()
Kortizol icerikli bir ilac iltihapli romatizma tedavisi goruyorum iki aydirHiç bir şey anlamadım valla o ne ki i?
Anladım canım kesin emin olduktan sonra doktorunla gorussen daha iyi olur...Kortizol icerikli bir ilac iltihapli romatizma tedavisi goruyorum iki aydir![]()
Yooo günün geçtiyse sabah idrari farketmez varsa çıkar. ..Testi sabah idrariyla yapmak gerekmiyormu esime soyledim alacak ama yarin sabah yapacagim ama hissediyorum gecenlerde eczaneye gittim ilac almak icin icimden bir ses gebelik testi al dedi ama daha gecikmedigi icin almadm
Hemen olumsuzluga kapilma kürtaj falan olan gerekmeyen bilirTesti sabah idrariyla yapmak gerekmiyormu esime soyledim alacak ama yarin sabah yapacagim ama hissediyorum gecenlerde eczaneye gittim ilac almak icin icimden bir ses gebelik testi al dedi ama daha gecikmedigi icin almadm
O zaman aksam yapayim tesekkur ederimYooo günün geçtiyse sabah idrari farketmez varsa çıkar. ..
İlk yirmi ir gün alınan ilaç bi zarar verdiyse zaten düşük olur. Yani yeni öğrendiysen gebeliği ya hiç bişey olmaz ya da düştükleri sonuçlanır. Ya hep ya hiç kuralıMethotraxsete kullanip hamile kalan varmi eger hamileysem kurtajmi olmak zorundaymyarin dr gidecegim ama sormak istedim
![]()
Insallah bebis varsa problem olmaz cunku cana kiymak istemiyorum zaten genel olarak istiyordmda cocukHemen olumsuzluga kapilma kürtaj falan olan gerekmeyen bilir
Test yapana kadar kullanma kesin sonuç alana kadarInsallah bebis varsa problem olmaz cunku cana kiymak istemiyorum zaten genel olarak istiyordmda cocuk
bende biraz arastirdim aslinda bu ilaci dis gebeliktede dusuk olmasi icin kullaniyorlarmis tesekkur edermİlk yirmi ir gün alınan ilaç bi zarar verdiyse zaten düşük olur. Yani yeni öğrendiysen gebeliği ya hiç bişey olmaz ya da düştükleri sonuçlanır. Ya hep ya hiç kuralı
Yarin almam gerekiyor bu ilaci haftada bir gun alti tane aliyorum aksam testi yaparim sabahta hemn kan testi yaptiraymTest yapana kadar kullanma kesin sonuç alana kadar
Ayneninşallah hamissindr hbrlerni bklyrmYarin almam gerekiyor bu ilaci haftada bir gun alti tane aliyorum aksam testi yaparim sabahta hemn kan testi yaptiraym
Ay canm benm insallah haber veririm varsa :)Ayneninşallah hamissindr hbrlerni bklyrm