Yardimm:(

Testi sabah idrariyla yapmak gerekmiyormu esime soyledim alacak ama yarin sabah yapacagim ama hissediyorum gecenlerde eczaneye gittim ilac almak icin icimden bir ses gebelik testi al dedi ama daha gecikmedigi icin almadm

Testi sabah idrariyla yapmak gerekmiyormu esime soyledim alacak ama yarin sabah yapacagim ama hissediyorum gecenlerde eczaneye gittim ilac almak icin icimden bir ses gebelik testi al dedi ama daha gecikmedigi icin almadm
Yooo günün geçtiyse sabah idrari farketmez varsa çıkar. ..

Hemen olumsuzluga kapilma kürtaj falan olan gerekmeyen bilir

Methotraxsete kullanip hamile kalan varmi eger hamileysem kurtajmi olmak zorundaym:KK43: yarin dr gidecegim ama sormak istedim:KK43:
İlk yirmi ir gün alınan ilaç bi zarar verdiyse zaten düşük olur. Yani yeni öğrendiysen gebeliği ya hiç bişey olmaz ya da düştükleri sonuçlanır. Ya hep ya hiç kuralı
Şimdi okudum teratojenik diyor.
Gebelik şüphen varsa ilacı derhal kes ve her iki doktoruna da görüş. Bu ilaç için doğurma potansiyeli olanda kullanılmamalı yazıyor

canım benım sakın ol gunun gecmeden once ıcılen ılaclar bebege eetkı etmıyr dıye bılıyrum bende de var ıltıhaplı eklem rmaztıması ama ılac kullanmıyrum bes sene once bır yıl boyınca kılın kullandım

Back
X