Yardımm

ilkeduru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2018
22
6
1
32
Kk da konulara bakarken içten içe derdim ki insanların kendi aklı kendine yetmiyor mu birde buraya yazıp akıl istiyorlar diye. Ama artık bende kendimi burada buluveriyorum. Öncelikle eşimin agresif yapısından artık yoruldum. Sürekli bana her şeyi yapıp yapıp beni manipüle ederek kendimi suçlu hissetmemi sağlıyor. Bugünkü olayı net şekilde aktarıyorum. Beraber dışarı çıktık yemek yedik her şey çok güzel sonra benim bankada küçük bir işim vardı Bankaya girdik. Her bankaya gidişimizde çocuk gibi gişede gelip yanımda durup her lafa atlamasından artık sıkılmıştım ve bu sefer sıra beklerken özellikle rica ettim hayatım lütfen yanımda bekleme diye. Neyse sıram geldi geçtim gişeye işimi hallediyorum bir baktım yine yanımda bitti. Bende sinir oldum ve dedimki ne oldu hayatım bir şey mi oldu geldin dedim hiç cevap vermeden hala bekliyor yanımda ama dişlerini sıkıyor yanı. Sonra çıktık bankadan başladı sinirli sinirli sesini yükselterek konuşmaya. Sonra yürüyoruz insanların içinde benimde öyle bir konuşuyorki beynimden kaynar sular indi. Sonra verdim arabanın evin anahtarını sen git ben gelmiyorum dedim aldı gitti. Suan tek basıma bir yerde oturdum kahve içiyorum. Belki küçük bir mesele gibi gelebilir kiminize ama bende artık birçok olayın birikimi. Sizce ne yapmalıyım eve gitmelimiyim yoksa beni zaten sokakta bırakıp giden bir adamın peşinden gitmek yerime bir arkadaşıma gidip onda mı kalmalıyım

Bence bu kadar minik bir olayı,kendi aklınla çözebilmelisin.

Minik bir olaydan ziyade, eşinizin herkesin içinde size bağırması problem
Hem bağırmış hem sizi orada bırakıp gitmiş
Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz, arkadaşınızda kalma ile aklı başına gelecekse yapın. Umursamayacaksa şayet, boşuna evinizden yurdunuzdan olmayın

Belki beni taşlayacak burada birçok arkadaş ama İnan’ın eve gidersem şiddet görmekten korkuyorum. Eşim psikolojik yadım alıyor. Şiddete meyilli yapısı yüzünden. Defalarca ayrılığın eşiğine geldik tedavi olursa evde kalacağım dedim söz verdi ve yardım alıyoruz. Simdi eve gidersem yine şiddet görürsem kendime saygım kalmayacak ve artık o evde kalmayacağım. Belkide bu noktaya gelmekten korktuğum icin gidemiyorum

ben sizi ve sizin gibi kadınları anlayamıyorum...
eve alınmaması gereken erkektir, orası sizin eviniz. onun evi izlemini neden veriyorsunuz
anahtarları neden veriyorsunuz anlamıyorum anlayamıyorum..

Ona karşı o kadar iyi niyetli davranıyorumki her defasında suçlu psikolojisiyle yaklaşıp kendimi üzüyorum. Artık İnanın mantıklı düşünemeyecek haldeyim
Bak eğer eşinle dışarı çıkabiliyorsan,karşılıklı yemek yemek gibi bir sosyal aktiviteniz varsa,senin işin için seni yalnız bırakmayıp seninle bankaya gelebiliyorsa,aranzıdaki bazı problemleri de aşabilirsiniz konuşarak.Sadece onun değil,senin tavrında önemli.Ama bu olay için evinden çıkıp arkadaşında kalman,sorunu çözmez büyütür.Her problemde evini terkederek mi çözeceksin.

Belkide her problemde o evde kaldığım icin bu haldeyim.

Ayrılmayı düşünmüyor musunuz? Şiddete meyilliymiş, gitmeyin bugün eve aileniz uzakta mı?

Tatlım bak,şu an yazdığınla konunun uzaktan yakından alakası yok.Şiddet varsa verecek tek cevabım boşan.

Bu evlilik bitecek zaten bunu görebiliyorum. 41 yasında adamı ben değiştiremem bu yaştan sonra. Ne yapacağım hiç bilmiyorum

Şiddet görüyorsan ailenin yanına gitmeni öneririm, evliliğin biteceğini biliyorum diyorsun o zaman kendine boş yere psikolojik yada fiziksel şiddet uygulatmaya devam etme, kendin için son ver bu eziyete.

Giseye neden geliyor ve sen neden istemiyorsun ne soylemis olabilir ki gişede anlamadım çıkışta niye bağırdı neye kızmış bankaya gidip tartışma yaşanacak ne olabilir anlam veremiyorum

Bu evlilik bitecek zaten bunu görebiliyorum. 41 yasında adamı ben değiştiremem bu yaştan sonra. Ne yapacağım hiç bilmiyorum
Ne mi yapacaksınız? Derhal boşanacaksınız, bugün dahil artık o eve gitmeyeceksiniz, ailenizin yanına gidip, kendinize yeni bir hayat kurana kadar onların yanında kalacaksınız
Sizi bir şekilde rahatsız etmeye kalktığı an polisi arayacaksınız
Pısmayacaksınız karşısında, ezilmeyeceksiniz, dişli olacaksınız

İlk mesaja göre yorum yapsaydım "olayçok küçük aman eve git ne olacak" derdim. Eşinizden daha önce şiddet gormussunuz. İçten içe evliliğin devam edemeyeceğim den bahsediyorsunuz. Diyelim bugün eve gitmediniz sonra ne olacak peki? Ertesi gün veya diğer gün gideceksiniz. Eşinizin özür dileyip getirmesini mi bekleyeceksiniz? Peki gelmez, arayıp sormazsa?

Şimdi çocukluk arkadaşımın yanına gidiyorum kendisi bekar yalnız yaşıyor onun yanında 1 2 gün kalıp kafamı toplayacağım sonra da ailemin yanına gideceğim. Eğer simdi aileme gidersem ağlayıp sızlayıp onları üzmek istemiyorum. Deşarj olup kararlı net bir şekilde gitmek istiyorum. Allah’a şükür ona maddi olarak hiç ihtiyacım Yok. Manevi olarakta beni yeterince yıprattı. Bu evliliğin devam etmesi icin hicbir sebep kalmadı

Profilinizde yaşınız 25 olarak görünüyor, eşiniz de 41 yaşındaymış? Yaş farkınız doğru mu
Ayrıca maddi manevi ihtiyacınız yoksa bu zamana kadar niye şiddete göz yumdunuz?
Aileniz de varmış arkanızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…