Yardimm

meleksengull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
18
1
86
36
4 aylık bir ilişki içindeyim 1 ayı ayrı kaldık. Çok fazla tutku olduğu halde eylemlerinde tutarsız sevgiliye sahibim.Hayatımda ilk defa ileri boyutta tense birşeyler yaşadık. Kendisi ağır yapıya sahip fakat ilgi noktasında eksik son bir aydır. Son iki aydır sürekli kavga ediyoruz arama sorma konusunda günlük sadece mesaj atıyor nadiren 3 günde bir ariyor buluşunca çok güzel ayrıyken yokmuşum gibi aşık olmaktan korkuyor bunda söyledi banaönceden uzun bir ilişki geçirdi travması kalmış gibi duruyor ne yapsam şaşırdım çok kezde isteklerimi dile getirdim.Sen kasıyorsun diyor üstüne birde ilk iki ay günde 3 saat konuşurduk. Şimdi görüşmeler bile 10 günde bir.Ne yapmalıyımm rahat yapılı bir kişiliğimde yok takıyorum her hareketini sizce neyapmalıyım kızlar ?

Bu tip bir insan tanımıştım daha evvel. Sizi kaybedemeyeceğini düşünüyordur. Erkekler peşinde koşturan kızları severler. Ben sizin yerinizde olsam onun bana davrandığı aynı ilgisizliği yapar onu bırakabileceğimi hissettirirdim. Sizde eksiklik olduğunda ya ondaki artacaktır ya da daha da azalacaktır. Siz de böylece artarsa devam edersiniz azalırsa bırakır geçersiniz.

Yani şöyle bi durum yaşadık yeni hafif dekolte giyinen biriyim yerine göre resmi paylaştım gördü bune felan kaldır onu gibisinden kıskanır gibi davranıyor sorumlulukta almıyor ben bir adım atıyorum pası ona attığımda geri çekiliyor bağlandım maalesef bide şuan çalışmıyorum hep bu ilişkiyi düşünüyorum

yaşadığınız tensellik karşı tarafın ilgisizleşmesine sebep olmuş olabilir, kaç yaşındasınız evlenmeyi fln düşünüyor musunuz?
karşı taraf evlenmeyi düşünmüyorsa bu yüzden ilgisiz görünüyor olabilir.

Kusura bakmayın ama size karşı çokta duygusal birşey hissettiğini sanmıyorum.
Hem sizle konuşuyor hem de aşık olmaktan korkuyorum diyor;pardon da bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hesabı
Sizi yakmayan erkeklerin peşinden bu kadar koşmayın takmayın derim

Şöyle çok uzun süreli bir ilişkisi oldu ayrıldı bana yorgunum dedi.Ciddi düşünmediğini ekledi.AKista kalalım mutlu olalım panik yapmayalım demeye getirdi.Bende baştan bişeylerin etiketi konulmaz dedim.Hesapsız yaşanır dedim oda aşık olmaktan korkuyorum dedi beni degersizlestiriyor bi bakıma önceki ilişkisine enerjisini vermiş sana kalmadı der gibi oluyor.Ben bile bile ever dedim farklı bir çekiciliği olduğu için ben 29 yaşındayım o 33 yani bide evlilik meraklısı gibide görünmedim bu arada.ben mühendisim oda mühendis hasbelkader kader guzelimde 30 yaş üstü böyle adamlar denk geliyor ☹

Bızler ne yorum yapsak boş gıbı.. Kara sızın.. Tenselden uzak kalın her ne kadar cekıyorsada..zaten o zaman her sey anlaşılacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…