Yardimm

Çocuğunuz var mı? Hani ekonomik durumunuz ne durum da mesela. İşiniz gücünüz varsa kendinize yeni bir hayat kurun, eğer çalışmıyorsanız ve çocuğunuz varsa eşinizin o salonlara gittiğine dair deliller elde etmelisiniz. Evi terk etseniz ne olacak maddi özgürlüğünüz yoksa.

Sizin ilişki şekliniz bu.
Alışmışsınız bikere.
Böyle gelmiş böyle gider.

Allaha sukur isim var ve cocugum yok. Baba evine geri donucem ama nasil yasiycam bundan sonra bilmiyorum. Annemlerle evlerimizde yakin hep gorucem bu evimi

Allaha sukur isim var ve cocugum yok. Baba evine geri donucem ama nasil yasiycam bundan sonra bilmiyorum. Annemlerle evlerimizde yakin hep gorucem bu evimi

Canım şöyle bir açtığın konulara bakayım dedim ve okudum ,şok gecirdim yeminle. Kendine bu kötülüğü neden yapıyorsun? Adam iki senedir sürekli boşanalım diyip duruyormuş. Belki de zaten boşanası vardı şimdi de bahanesi olacak karım bana iftira attı deyip boşanacak senden. Elinde kanıt falan ekran görüntüsü olmadan neden söyledin masaj salonuna gittiğini bildiğini?
4 senelik evliymişsiniz üstelik yurtdışında yaşıyorsunuz . Normalde şimdiye kadar çoktan bebeğin olabilir ve kocanla mutlu mesut bir hayatın olabilirdi. Karşındaki adam doğru insan değil, yıllarca birikimini ona vermişsin. O napıyor? Kumar oynuyor, senin paranı da harcıyor. Sen ona güvenip çocuk yapamıyorsun. Sana adam mı yok Allah aşkına aklını başına al. İnan üzüldüm haline gencecik kadınsın. Bu adamdan boşansan üç beş ay bi depresyon geçirirsin sonra mis gibi yeniden doğmuş gibi hissedersin. Normalde üç beş ay depresyon yaşanmaz böylesi bir adamdan ayrılınca ama sen çok duygusalsın , hala bosanmamak icin kendine bahane arıyorsun , o yüzden dedim üç beş ay üzülürsün sonra geçer diye.

He birde on sene sevgilik dönemi geçirdik çok güzeldi her şey demişsin, evlilik teklifi süprizler falan.
Devamını getiremedikten sonra gökten zembille inmiş olsa bu adam ne yazar ki. Şuanki hissettirdiklerine bak , mutsuzsun ve şükür ki çocuğun falan yok. Kendine sıfırdan bir hayat kurabilirsin.

Yorumunuz ve konularimi okudugunuz icin cok tskr ederim. Haklisiniz simdide yanima gelmis ben oraya baskalarini goturdum dedi bende kendileri gidemiyo dedim, sarhoslardi cunku dedi. Arasini iyi tutmak istedigi kisilermis. Kim olduklarini soylemedi, bende onu kandirmisik cunku takip ederek. Zorla sarildi yittim agzinin payini verdim gitti geri yanimdan. Cok uzgunum

Eşiniz resmi olarak sizi boşar
Siz onu boşamazsınız

Alışmışsınız böyle yaşamaya
Eski konularınıza bakınca herşey ortada
Yazık ediyorsunuz kendinize
Eşinizin yalanları sizi mutlu ediyor
Çünkü ayrılmak istemiyorsunuz
Açık ve net

eee inan miyorlarsa inanmasinlar onlara deki okyanusa saklansa o yalan bir gun cikar. diye. simdi bilemedim bacim. egwr sevmiyorsan. guvenin. yikilmissa cik derim ama bunu derken buyuk bir sorumlulukla soyluyorm

O götürdüğü kisileri de söyleseymiş derdim de minareyi çalan kılıfını hazırlarmış hesabı eşin de iki üç kişi ayarlayıp bunlardı diye yalan söyleyebilir. Bence eşinle mesafeli olup gücünü topla ve boşan. Ömrünü değmeyen birine harcıyorsun.

İşte böyle durumlarda kanıt çok önmli, boşanma davası da açsan mahkeme kanıt ister. Adam iftira atıyor deyip yırtar . Keşke elle tutulur birşeyler yakalamadan hiç bişey söylemeseydiniz ve delil toplasaydınız.

Parasi yoktu ve gitmiyordu artik ve YINE bosanma konusunu actigi icin bende soylemek zorunda hissettim. Bildigimi bilsin ve bosanma sebebimizin beni aldattigi icin oldugunu bilmesini istedim

Kizlar bu arada kaynanada hala iftira diyor sinirden patliycam. Yok bizimkiler oglunu zaten sevmemislerde bana kaynanalik yapmamista bilmem neler neler. Bende soyledim soyliycemi, esimide aradim annene soyle yazmasin bana diye. Annenede git soyle o adreslere gittigini dedim cunku dun aksam annesini aramisti iftira atiyor demisti. Banada aksam gittim o adrese ama iceri girmedim seni aldatmadim baskalarini goturdum sarhoslardi o yuzden goturdum arami iyi tutmak istedigim kisiler dedi. Sarildi zorla. Yemek yememistim beni yatakta kaldirmak istedi yemek yiyim diye felan

2 senedir boyle yasamaya alismissiniz yapacak bir seyiniz yok demek ki,olsa yapardiniz bunca zaman.

madem esin inkar ediyor beklemede kal tekrar gittigini anladigin gun ara fuhusla mucadele burosunu onlar bassınlar kocani :)))

Boşan tabiki. Adam hem aldatıyor hem saygısız hem iftira atıyor. Boşanmayıp ne yapabilirsin ki. Sağlamda bir dava aç. Kanıtları ver hakime oh

Boşan tabiki. Adam hem aldatıyor hem saygısız hem iftira atıyor. Boşanmayıp ne yapabilirsin ki. Sağlamda bir dava aç. Kanıtları ver hakime oh
Kanitim yok ama o adreslere gittigini kabul etti ama baskalarini goturmus guya o iceri girmemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…