Allaha sukur isim var ve cocugum yok. Baba evine geri donucem ama nasil yasiycam bundan sonra bilmiyorum. Annemlerle evlerimizde yakin hep gorucem bu evimiÇocuğunuz var mı? Hani ekonomik durumunuz ne durum da mesela. İşiniz gücünüz varsa kendinize yeni bir hayat kurun, eğer çalışmıyorsanız ve çocuğunuz varsa eşinizin o salonlara gittiğine dair deliller elde etmelisiniz. Evi terk etseniz ne olacak maddi özgürlüğünüz yoksa.
Bosanmak istedigini soyledi baska bu kavgadan dolayi bende bu yuzden degilde aldatildigim icin bosandigimi bilmesini istedimYeterli kanıt elde etmeden niye açık ettiniz ki, şimdi üste çıkmasa iyidir.
Ciplak sekilde ciplak kadinlar masaj yapiyor ve cogu zaman “mutli son” yapiliyorErotik masaj salonu ne oluyor acaba ?
Allaha sukur isim var ve cocugum yok. Baba evine geri donucem ama nasil yasiycam bundan sonra bilmiyorum. Annemlerle evlerimizde yakin hep gorucem bu evimi
Yorumunuz ve konularimi okudugunuz icin cok tskr ederim. HaklisinizCanım şöyle bir açtığın konulara bakayım dedim ve okudum ,şok gecirdim yeminle. Kendine bu kötülüğü neden yapıyorsun? Adam iki senedir sürekli boşanalım diyip duruyormuş. Belki de zaten boşanası vardı şimdi de bahanesi olacak karım bana iftira attı deyip boşanacak senden. Elinde kanıt falan ekran görüntüsü olmadan neden söyledin masaj salonuna gittiğini bildiğini?
4 senelik evliymişsiniz üstelik yurtdışında yaşıyorsunuz . Normalde şimdiye kadar çoktan bebeğin olabilir ve kocanla mutlu mesut bir hayatın olabilirdi. Karşındaki adam doğru insan değil, yıllarca birikimini ona vermişsin. O napıyor? Kumar oynuyor, senin paranı da harcıyor. Sen ona güvenip çocuk yapamıyorsun. Sana adam mı yok Allah aşkına aklını başına al. İnan üzüldüm haline gencecik kadınsın. Bu adamdan boşansan üç beş ay bi depresyon geçirirsin sonra mis gibi yeniden doğmuş gibi hissedersin. Normalde üç beş ay depresyon yaşanmaz böylesi bir adamdan ayrılınca ama sen çok duygusalsın , hala bosanmamak icin kendine bahane arıyorsun , o yüzden dedim üç beş ay üzülürsün sonra geçer diye.
He birde on sene sevgilik dönemi geçirdik çok güzeldi her şey demişsin, evlilik teklifi süprizler falan.
Devamını getiremedikten sonra gökten zembille inmiş olsa bu adam ne yazar ki. Şuanki hissettirdiklerine bak , mutsuzsun ve şükür ki çocuğun falan yok. Kendine sıfırdan bir hayat kurabilirsin.
eee inan miyorlarsa inanmasinlar onlara deki okyanusa saklansa o yalan bir gun cikar. diye. simdi bilemedim bacim. egwr sevmiyorsan. guvenin. yikilmissa cik derim ama bunu derken buyuk bir sorumlulukla soyluyormKizlar esim olacak pislige soyledim erotik masaj salonuna gittigimi bildigimi. Tabi inkar etti hatta uc kere bosol dedi. Annesini aradi bana iftira atiyor diye. Butun ailem toplanip bu yalani uydurmusuz bosanmam icin, oyle diyo ve annesinide inandiriyor. Gecen hafta adreslere gittim baktim ve gercekten erotik masaj salonu cikti. Ocaktan ayindan beri takip ediyordum esimi. Neden bukadar zaman beklemisim diyo iftira atiyomusum kayinvalodede oyle diyo. Bende adresleri yazmistim ama daha gecen hafta baktim emin oldum. Zaten kavgaliydik ve bugun soyedim. Esim olacak pislik aileme kafayi takmisti bazi olaylardan dolayi. Onlara suc gelmesin diye boyle bir iftira atiyormusum oyle diyo annesinide inandirdi resmen hayvan. Ben napicam kizlar yarin bu evden gitsemmi
Yorumunuz ve konularimi okudugunuz icin cok tskr ederim. Haklisinizsimdide yanima gelmis ben oraya baskalarini goturdum dedi bende kendileri gidemiyo dedim, sarhoslardi cunku dedi. Arasini iyi tutmak istedigi kisilermis. Kim olduklarini soylemedi, bende onu kandirmisik cunku takip ederek. Zorla sarildi yittim agzinin payini verdim gitti geri yanimdan. Cok uzgunum
Kanitim yok ama o adreslere gittigini kabul etti ama baskalarini goturmus guya o iceri girmemisBoşan tabiki. Adam hem aldatıyor hem saygısız hem iftira atıyor. Boşanmayıp ne yapabilirsin ki. Sağlamda bir dava aç. Kanıtları ver hakime oh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?