- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.708
- 133
- 33
- Konu Sahibi minnie mouse
-
Öyle olmak için neler vermezdim insanın ruhunun hasta olması çok zor 26 yaşındayım ben 4 yıldır bela oldu başmaDünya yansa umrumda değil sadece deprem olmasın benimde korkum bu ...
İnş taşınmaz konum burda yazan daha çok olur diye buraya açtımVallaha çagımızın hastalıgı bu.Ama konun taşınabılır bilgin olsun.Güzel bir psıkıyatrı bıde psıkolog.Ha bide namaza başla allaha sığın onunla konuş dua et.
Dua etmek iyi geliyo ama durdugum zaman sanki tekrar başlıyorVallaha çagımızın hastalıgı bu.Ama konun taşınabılır bilgin olsun.Güzel bir psıkıyatrı bıde psıkolog.Ha bide namaza başla allaha sığın onunla konuş dua et.
Aslında hiç farkı Yok ,gözüm hep avizede kendimi sıkıyorum kalbim ağzımda hep çünkü bana göre günde 100 kere deprem oluyor ... Daha önce 5 yıl tedavi gördüm anksiyete bozukluğu ve panik atak teşhisiyle hamile kalınca ilaçları bırakmak zorunda kalmıştım maalesef geçmiyor yani ben düzelemedim ...Öyle olmak için neler vermezdim insanın ruhunun hasta olması çok zor 26 yaşındayım ben 4 yıldır bela oldu başma
allah yardımcımız olsun anksiyete denen illet nasıl bişyse paçayı kurtaramıyosun geçse bile yaşadığın bi olayda tekrarlıyomuşAslında hiç farkı Yok ,gözüm hep avizede kendimi sıkıyorum kalbim ağzımda hep çünkü bana göre günde 100 kere deprem oluyor ... Daha önce 5 yıl tedavi gördüm anksiyete bozukluğu ve panik atak teşhisiyle hamile kalınca ilaçları bırakmak zorunda kalmıştım maalesef geçmiyor yani ben düzelemedim ...
Öyle olmak için neler vermezdim insanın ruhunun hasta olması çok zor 26 yaşındayım ben 4 yıldır bela oldu başma
Evet eşimle bi ayrılık süreci yaşamıştım tam ayrılık gibi değil ama kaybetme korkusundan oldu o anı çok iyi hatırlıyorum başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor gibi olmuştu bidahada geçmedi zatenBu durum başlamadan 1-2 yıl öncesine kadar, yani 5-6 yıl önceden, anksiyete başlayana kadar bir şey mi yaşadınız?
Evet eşimle bi ayrılık süreci yaşamıştım tam ayrılık gibi değil ama kaybetme korkusundan oldu o anı çok iyi hatırlıyorum başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor gibi olmuştu bidahada geçmedi zaten
Ben önceden daha kötüydüm işinden dolayı telefonu falan açmazsa hem terliyodum hemde aynı anda buz gbi oluyodum ve atak geçirerekten eşimin iş yerine gidiyodum o halde..biraz komikBende 27 yaşındayım. Tam 8 sene ilac kullandim ancak benim tanım okb,bipolar vs gibi seylerdi. Tabi fibromiyalji den kaynakli uyku sorunum da vardi. Konu dikkatimi çekti,aynı seyleri yasıyorum
Esime o kadar duskunum ki,cok zorlanıyorum
Evden gidiyor mesela. 1 saat sonra saçma bahanelerle aramaya başlıyorum,sogan al deterjan al çöp poseti al gibi . Arama sebebim acaba başına bisey geldi mi yolda falan diyeacmazsa senaryo kurmaya başlıyorum.
Gece nefesini kontrol ediyorum.
Bazen mutfakta islerim oluyor tezgah,ocak temizligi vs uzun sürüyor sesleniyorum. Ses vermeyince gidip bakıyorum
Eskiden de kizkardesime karşı vardı bu durum. Yorumlari merak ediyorum.
Gerçekten mi çok teşekkür ederim alıcam kitaplarını hemen araştırıyımİşte o anı hatırlamanız çok iyi aslında. Hem de net hatırlıyormuşsunuz. Neroformat diye bir teknik var. Kitaplarını alıp, okuyup, iyice öğrendikten sonra kendinize uygulamanızı tavsiye ederim. Hikaye tekniği diye geçiyor.
İlaç kullanımının yanında psikoterapi de alın çok faydası oluyor.Selam arkadaşlar benim derdim anksiyete daha çok kaybetme korkusu yaşıyorum. sevdiklerimi en basitinden eşimi arayım telefonu açmazsa ufak çaplı kriz geçiriyorum bişy mi oldu acaba diye aklıma hemen en kötüsü geliyor.
çocugum okuldan her zamanki saatten 5 dk geç gelse panik oluyorum..
4 yıldır ilaç kullanıyorum tabi eskiye göre çok iyiyim ama yinede geçmiyo bu meret yok mu dur kesin bi çözümü böyle yaşamak gerçekten çok zor.
bu hastalıktan kurtulan varmı
Selam arkadaşlar benim derdim anksiyete daha çok kaybetme korkusu yaşıyorum. sevdiklerimi en basitinden eşimi arayım telefonu açmazsa ufak çaplı kriz geçiriyorum bişy mi oldu acaba diye aklıma hemen en kötüsü geliyor.
çocugum okuldan her zamanki saatten 5 dk geç gelse panik oluyorum..
4 yıldır ilaç kullanıyorum tabi eskiye göre çok iyiyim ama yinede geçmiyo bu meret yok mu dur kesin bi çözümü böyle yaşamak gerçekten çok zor.
bu hastalıktan kurtulan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?