Hiç korunma olmadı iki günde bir ilişki oldu yani son adete göre yumurtlama gününde de oldu ve bütün belirtiler var kasık ağrısı bel ağrısı ama testler negatifŞupheli iliskiden 12gun sonra test belli olur eger son iliskinizden emin degilseniz adet 1 hafta gectikten sonra belli olur diye dusunuyrm
En son 13 mart adet oldum 3 gün sonra ilşki oldu o günden bugüne korunma olmadıYumurtlama Günlerimiz takip ediyo musunuz adetten hemen önce mi yumurtaldınız acaba
21 Nisan'da yumurtlama oldu akıntı ve ağrı hissettim yaniHayır yani yumurtlama Günlerinizi takip ediyor musunuz ne zaman yumurtladınız biliyor musunuz
Hani adet oluyoruz sonraEn son 13 martta adet olduysanız adet olmadan yumurtlama bilmiyorum benimde kafam karıştı :)
Yani en son adetinizden sonra şimdi ki adetiniz geciktigi için acaba olmanız gereken adet tarihinden hemen önce mi yumurtaldınız da gebelik şüphesi olabilir diye düşündüm
Şöyle düşünün adetin 16. Günü yumurtlama ya ona göre hesapladım 13 mart son adet tarihiEn son 13 martta adet olduysanız adet olmadan yumurtlama bilmiyorum benimde kafam karıştı :)
Yani en son adetinizden sonra şimdi ki adetiniz geciktigi için acaba olmanız gereken adet tarihinden hemen önce mi yumurtaldınız da gebelik şüphesi olabilir diye düşündüm
Bende öyle düşünüyorum bide 15. Günde yapacam sonra doktora gidecem ama ya psikolojik yada var ben tüm belirtileri yaşıyormCanım 3-4 gün daha bekle testte pozitif çıkmazsa büyük ihtimalle gebelik yoktur. Eğer adetin daha gecikirse mutlaka kan testi yaptır çünkü bazılarının gebeliği testte çıkmıyor
Sanırım öyle Allah'ım hayırlısını versin cevabınız için teşekkürlerMalesef kafaya taktığımız için her belirtiyi hamileliğe yoruyoruz allah yardımcımız olsun
Sizde mi gebelik düşünüyorsunuzMalesef kafaya taktığımız için her belirtiyi hamileliğe yoruyoruz allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?