Gebeliğe Hazırlık Yardimm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GaardennRosee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
935
327
53
26
1 buçuk yıldır evliyim ve en başından beri çocuk istiyoruz bir defa bile korumalı ilişki yaşamadık hep değerlendirdik yumurtlama günlerimi takip ediyorum belimin altına yastık koyuyorum ayaklarımı duvara yaslayıp 1 saat öyle duruyorum ama hala olmadı ikimiz de çok saglikliyiz çok şükür problem yok hatta benim yumurtlamam da fazla oluyor her ay sittetli adet sancisi çekmenin sebebi de oymuş hatta bugün adetimin 2. Günü adetim bittiği gün soğan kürüne basliycam birde adetimin bittiği gün süt ve maydanoz uyguluycam 3 gün ikisini bir ara da yaparsam zararı olmaz diye düşünüyorum var mı başka önerileriniz kafaya takma dışında onu hiç bir sekildr yapamıyorum düşünmeden edemiyorum

soğan suyunu biliyorumda maydonozdan vazgeç bence yada iyi araştır maydanoz gebeliğe engel diye birçok yerde okudum yemeyi bile kestim ben 3 senedir deniyorum bebek olmuyor kısmetimizde sinir hastası olmak var galba bizim

soğan suyunu biliyorumda maydonozdan vazgeç bence yada iyi araştır maydanoz gebeliğe engel diye birçok yerde okudum yemeyi bile kestim ben 3 senedir deniyorum bebek olmuyor kısmetimizde sinir hastası olmak var galba bizim
Ben o maydanozu duyup dr sormuştum da gözlerinden ateş çıkmıştı ne münasebet diye..

Ben o maydanozu duyup dr sormuştum da gözlerinden ateş çıkmıştı ne münasebet diye..
zaten kanıtlanmış bişey değilde herhalde bilmeden sallamazlar diye düşünüyorum ne bliyim ben ödem atsın diye kısa bir süre kullandım sonra baktım düşük yapar flan yazıyo hayatımdan tamamen çıkardım

Benim kardeşim 7 aylık hamile. Her gün 1 avuç vermiş dr. Ayaklardaki ödemi rahatlatsın diye.

Benim kardeşim 7 aylık hamile. Her gün 1 avuç vermiş dr. Ayaklardaki ödemi rahatlatsın diye.
bana 4 kilo verdirmişti ödemdi belkide cidden çok iyi ama 3 sene beebek için uğraşınca vazgeçiyo insan işte tek olumsuz bişey duyunca

Sinir hastası olma konusuna bende katılıyorum niye olmaz bi sıkıntı yokken anlamıyorum bizimki de 3 yıldır olmuyor

Sinir hastası olma konusuna bende katılıyorum niye olmaz bi sıkıntı yokken anlamıyorum bizimki de 3 yıldır olmuyor
sorma anti sperm testi varmış onu bile yaptırdım geçen hafta 200 tl de para verdim o da temiz artık daha yapılacak bişey kalmadı dr gittim anlattım bıktım artık dedim klomen yazdı şimdi adet bitsin bide onu denicem adamada çakşır suyu dayadım 1 haftadır

Arada bı iltihaplanma oluyor bu süt buhari iltihabı felan söküp rahîm tuplerini aciyormus düşük riskine karşı adetinin bittiği gün yapın diyorlar

bizde bebek istiyoruz ve seni çok iyi anlıyorum
tek yapmamız gereken herşeyi akışa bırakmak
onu yapan herkes hamile kalıyor tabi istisnalar da var
ama ne kadar çok takılırsak
okadar olmuyor
inanın

tam şuan adetim nasıl yaplyor yapayım onuda

Adetin bittiği gün 1 litre süt ile 1 demet maydanoz kaynatiliyor sonra ılık olana kadar bekliyo yakmamasi gerekiyo ten hassasiyetine göre ilikligi ayarlamak gerek süzdükten sonra bı kovanın içine döküp üstüne oturuyor kovanın ama altınızda hiç birşey olmuycak buharindan yararlanılacak ve batttaniyr ile bütün belden itibaren sarılması gerekiyo hiç birsekilde soğuk deymemesi lazım sıcak tutmak lazım yaptıktan sonra ki günler de de çorap patik vs giymek lazım

bnm gorumcem sogan kuru yaptı evet yaptıkdan snrada hamıle kaldı kızı oldukdan 6sene snra dusunnuce sogan kuru yptı bırde tarcın caylarını tarcınlı ıc oda faydalı oluyor en önmlısı cogu kez psıkolojk hıc bılmedgn bı anda kalcksn dusunmemeye calıs cok ustelıyıncede kalamayabılıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…