Yardımm

Seylaaa

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2024
700
83
18
34
5 buçuk haftalık hamileyim bugün kahverengi lekelenmem olduğu için acile gittim , en son pazar beta 2382 bugün ise 2492 çıktı , Dr keseyi gördüm sorun yok dedi , keseyi gördükten sonra beta önemli değil dedi. Ben sağlıklı bi gebelik kesesi görüyorum dedi, Dış gebelikte kese görünmez kimyasalda ise beta bu kadar yükselmeden gebelik sonlanır dedi, bi iki hafta içinde kesenin içinde bebek yapısının görünmesini bekleriz bunun takibini yaptırırsın daha beta verme dedi duphaston verdi gönderdi, ne düşünüyorsun yoruma ihtiyacım var lütfen yazın.

Ben hamileliğimi 6 haftalıkken öğrenmiştim beta değeri 10 binin üstünde çıkmıştı. 5 buçuk haftalık olduğuna emin misiniz değerler daha küçük haftalara tekabül ediyor. 3-4 haftalık falansa da bebiş daha oluşmamıştır

Son adet tarihine göre öyle söylüyorum doğrusu , sizce Dr neden betayı önemsemedi keseyi gördüğü için

Son adet tarihine göre öyle söylüyorum doğrusu , sizce Dr neden betayı önemsemedi keseyi gördüğü için
Bana garip geldi beta değeri iki katı artmalı diye biliyorum ama doktorun da bir bildiği vardır bu geç döllenme olaylarını falan hiç anlamıyorum öyle bir şeyse

Kese görüldükten sonra kese ölçümü yapılır, kese belli bir boya gelince de embriyo gözükür. Beta bakılmasının bir anlamı yok artık

Kese görüldükten sonra kese ölçümü yapılır, kese belli bir boya gelince de embriyo gözükür. Beta bakılmasının bir anlamı yok artık
2 günde sadece 100 artmış ondan korktum ama Dr keseyi gördüm beta değerin önemli değil dedi

Bana garip geldi beta değeri iki katı artmalı diye biliyorum ama doktorun da bir bildiği vardır bu geç döllenme olaylarını falan hiç anlamıyorum öyle bir şeyse
Ben de öyle biliyordum ama Dr keseyi gördüm beta önemli değil dedi kese 5.1 mm dedi

2 günde sadece 100 artmış ondan korktum ama Dr keseyi gördüm beta değerin önemli değil dedi
Doktorunuz sonucunuza baktı mı ? evet neden o kadar az artmış ki en az %60 olması lazımdı aynı hastanede mi verdiniz kanları farklı hastanede mi

Doktorunuz sonucunuza baktı mı ? evet neden o kadar az artmış ki en az %60 olması lazımdı aynı hastanede mi verdiniz kanları farklı hastanede mi
2382 olan farklı hastane ama Dr nedense bu kadar az artmasının üstünde durmadı hiç hatta beta verme artık

2382 olan farklı hastane ama Dr nedense bu kadar az artmasının üstünde durmadı hiç hatta beta verme artık
Canım sen farklı bi doktordan da teyit ettir bence tedbirli olmak gerekir yani bu sonucu görüpte bir yorum yapmaması saçma geldi bana. Artık herkes biliyor betanın ne kadar artması gerektiğini

Canım sen farklı bi doktordan da teyit ettir bence tedbirli olmak gerekir yani bu sonucu görüpte bir yorum yapmaması saçma geldi bana. Artık herkes biliyor betanın ne kadar artması gerektiğini
Perşembe günü poliklinik randevum var keseyi bende gördüm doğrusu ama beta kafamı kurcalıyor

Hastaneden hastaneye farklı sonuçlar çıkıyor diyorlar öyle bir şeydir belki
Bu kadar fark eder mi bilmiyorum perşembe günü randevum var inşallah daha netlik kazanır durumum , acildeki doktor keseyi göremeden sana yatış verecektim dış gebelikten ama keseyi gördüm bence sağlıklı bi gebelik dedi

Kese göründükten sonra beta önemli değil demişti benim doktorumda. Hastaneden hastaneye ölçün farklılıkları çıkabilir. Bu saatten sonra kese gelişimi karar verir gebeliğin sürecine

Kese göründükten sonra beta önemli değil demişti benim doktorumda. Hastaneden hastaneye ölçün farklılıkları çıkabilir. Bu saatten sonra kese gelişimi karar verir gebeliğin sürecine
İki hastanede farklıydı ya hani ya eğer değerm düşüyorsa doktor yine de keseyi görür müydü

İki hastanede farklıydı ya hani ya eğer değerm düşüyorsa doktor yine de keseyi görür müydü
Bir sonraki kese ölçümü ile karşılaştırarak durumu anlar canım. Kese karar verecek sağlıklı olup olmamasına

Bir sonraki kese ölçümü ile karşılaştırarak durumu anlar canım. Kese karar verecek sağlıklı olup olmamasına
Merhaba kese 6,5 mm olmuş yolk kesesi de var ama beta yine kötü artış gösterdi doktor beta önemli sağlıksız gebelik olabilir dedi

Merhaba kese 6,5 mm olmuş yolk kesesi de var ama beta yine kötü artış gösterdi doktor beta önemli sağlıksız gebelik olabilir dedi
Aynı hastanede ölçüm yapıldıysa takip gerektirir. Yolksaç görüldüyse kendine de bebeğe de zaman ver. Önümüzdeki haftalar doktor karar verecektir

Aynı hastanede ölçüm yapıldıysa takip gerektirir. Yolksaç görüldüyse kendine de bebeğe de zaman ver. Önümüzdeki haftalar doktor karar verecektir
Evet haftaya tekrar gideceğim 7 hafta oluyor kaçıncı haftaya kadar bebeğin görünmesi lazım

Evet haftaya tekrar gideceğim 7 hafta oluyor kaçıncı haftaya kadar bebeğin görünmesi lazım
Yolksac görüldüyse bence haftaya kalp duyarsın canım. Duymazsan kendine 8.haftaya kadar bekletebiliyorlar. Bende 5 Te hiç bir şey görülmedi kese vardı sadece. 7 de kalp duyduk. Yuvarlak bir şey vardı sadece görebildiğimiz. Muhtemelen sende kalp duyarsın. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…