yardımm??

nedense

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
70
0
86
Ankara
biriyle birlikteyim ailesini felan iyi bildiğim birisi temiz we efendi birisi gerçekten banada aşık buna tüm kalbimle eminim.bana dediki ben bu güne kadar 2 kişiyi sewdim ikisinide toprak aldı benden senide kaybetmek istemiyorum nolur gitme. böyle psikolojiyi bozmuş durumda.hatta rüyasında beni mezarımda felan görüyor(morali bozuk olduğunda sebebini sordğmda anlatıyor rüyasını) ama bişeyler aklıma takılıyor 4 ay boyunca sadece elimi tuttu we sarıldı hatta ewlerindeyken bile bu böyleydi.ama son 2 haftadır biraz daha farklı öpüp koklayıp biraz abartıyor belkide.bu normalmi sonuçta o da bi erkek ama bana öyle bi imaj çizdi ki 4 ay.bu biraz farklı geliyor belkide

rahatsiz oldugun psikolojisi mi yoksa fazla yakinlasmasi mi?

4 ay olduysa artık bu tip yakınlaşmak istemesi normal, rahatsız olduğunu söylersin olur biter

yani aslında aklımda soru işareti onları kaybetmiş sonuçta.tamamen silebilmişmidir acı çekiyordur belkide benleyken bi başkası aklına gelmemeli.beni kaybetmek istememesi güzel ama baya bi korkması gerçekten çok ilginç tawırları war bugün bırakıp gitme diye resmen yalwardı.ölcemde sezdimi naptı =S
bi anda yakınlaşması normalmi eski haline alıştım belkide bu yüzden garipsedim

onu sewiyorum hiç bi yakınlaşması rahatsız etmiyo ama dediğim gibi aklımda daha farklı bi profil çizdi bu yüzden garipsedim belkide

diğer sevdiği iki kişi sevgilisimiymiş? toprak aldı derken gerçekten ölmüşler mi sebebi neymiş.

onları hala özlüyormuymuş?

hıım anladım rahatsız olduğun konu birden değişmiş gibi olması bence normal ya, sonuçta erkek, hormonları normal çalışıyorsa sevgilisine yakınlaşmak istemesi doğal
ama eski sevgilisini unutmamış olabilir gibi geldi bana, ben olsam sürekli ondan bahsetmesinden ve bana ölecekmişim gibi davranmasından rahatsız olurdum asıl, çok normal bi ruh hali gibi gelmedi, depresyonda olabilir, eğer bu haldeyken çıkmaya başladıysanız, çok dikkatli olmalısın bence sana ilgisi "gerçekmi" yoksa diğerinin boşluğunumu kapatmaya çalışıyor bunu iyi tahlil etmeni öneririm

bence ters bi durum olduğunda biz bayanlar hissediyoruz,sezgilerimiz çok kuvvetli.dikkat et bence arkadaşım,biraz ağırdan al herşeyi.rahatsız olduğunda açıkça söyle.özellikle şu kaybetmek istemediğini söylüyomuş gitme falan diyomuş ya ikide bir.kendimi kötü hissediyorum böyle söylediğinde,gittiğim falan yok söyleme diyebilirsin.

4 ayı devırmıssınız ılıskınızde aslında normal bırazcık..
ama sorun sanırım gercekdende psıkolojısınde sorun var cok bılınc altında sevdıgını kaybetme durumu yer alıyo oncelıkle ona yanındayım ve asla gıtmıycem guvenını vermelısınız..

Psikolojisinin bozuk olması normal bence..
Endişelerinin de olması normal 2 kişiyi kaybetmiiş kolay bişey değil bu..
Ama yardım almalı.
Yoksa seninde psikolojin bozulabiilir..

anaaam korktum ben sevgilinden eski sevgilileri ölmüş fln sanada gitme fln dio ne bilim ben sezerim bazı seyleri dikkat et kendine cnm

ben 19 yaşımdayım o da 18 yaşında ama aslında her konuda benden olgun birisi diğer her konudada psikolojisi gayet normal ama bu anlattığım gitme diye yalwarmaları gerçekten çok ilginç..yaşadıklarından fazla bahsetmedi ama dediği şuydu iki kişi kalbime girdi ikisinide toprak aldı.birisi hastalandı da wefat etti diğeride farklı olaylar oldu arkadaş çewresiyle ve resmen hayatta süründü sonrada o da gitti dedi.ben bana gitme derken terketmemden korktuğunu düşünmüştüm ama baktım ki durum daha farklı.ben diyorum bak ben burdayım bi yere gitmiyorum o da söz wer diyo.ayrıca dün gece dedimki benim haricinde kalbinde unutamadığın yada bişeyler hissettiğin herhangi biri warmı o da yemin ederim kalbim tek senin dedi kesinlikle öyle bişey olmadığını söylüyor .ama ben kendimi yerine koymaya çalışıyorum gerçekten zor we yapamıyorum tam anlamıyla anlayamıyorum onu

benim en yakın arkadaşımın sözlüsünün kardeşi.we ilk tanıştığımızda hayata negatif bakan,aman herkes mutlu olsunda ben nolursam olayım..böyle düşünen biriydi ama ben hayatına girdim hayatı seven ileriye dönük hayalleri olan hatta espriler yapan biri haline geldi.bunu bana da diyor hayatım iki bölüm birisi senden önce birisi senden sonra,öyle değiştirdin ki diyor..lafımı da çok dinleyen birisi yani biyerde çalışıyor oku dedim şimdi astsubaylık için uğraşıyor.bana diyo işte sen beni bırakma herşeyi elele werir yeneriz engelleri aşarız..

canım ya demekki sen onu hayata döndürmüşsün seni bırakmaz bu çocuk mutlu olun canım

çok güzel bi sevgi sizinkisi canım... bırakmayın birbirinizi hep mutlu olun inş gözlerim doldu yaaasenağlamasenağlama (buaralar çok duygusalımda ) inş herşey hayırlısı olur hep mutlu huzrlu ve saglıklı olun...

sevgilerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…