yani aslında aklımda soru işareti onları kaybetmiş sonuçta.tamamen silebilmişmidir acı çekiyordur belkide benleyken bi başkası aklına gelmemeli.beni kaybetmek istememesi güzel ama baya bi korkması gerçekten çok ilginç tawırları war bugün bırakıp gitme diye resmen yalwardı.ölcemde sezdimi naptı =S
bi anda yakınlaşması normalmi eski haline alıştım belkide bu yüzden garipsedim
anaaam korktum ben sevgilinden eski sevgilileri ölmüş fln sanada gitme fln dio ne bilim ben sezerim bazı seyleri dikkat et kendine cnm
hıım anladım rahatsız olduğun konu birden değişmiş gibi olması bence normal ya, sonuçta erkek, hormonları normal çalışıyorsa sevgilisine yakınlaşmak istemesi doğal
ama eski sevgilisini unutmamış olabilir gibi geldi bana, ben olsam sürekli ondan bahsetmesinden ve bana ölecekmişim gibi davranmasından rahatsız olurdum asıl, çok normal bi ruh hali gibi gelmedi, depresyonda olabilir, eğer bu haldeyken çıkmaya başladıysanız, çok dikkatli olmalısın bence sana ilgisi "gerçekmi" yoksa diğerinin boşluğunumu kapatmaya çalışıyor bunu iyi tahlil etmeni öneririm
canım ya demekki sen onu hayata döndürmüşsün seni bırakmaz bu çocuk mutlu olun canım
benim en yakın arkadaşımın sözlüsünün kardeşi.we ilk tanıştığımızda hayata negatif bakan,aman herkes mutlu olsunda ben nolursam olayım..böyle düşünen biriydi ama ben hayatına girdim hayatı seven ileriye dönük hayalleri olan hatta espriler yapan biri haline geldi.bunu bana da diyor hayatım iki bölüm birisi senden önce birisi senden sonra,öyle değiştirdin ki diyor..lafımı da çok dinleyen birisi yani biyerde çalışıyor oku dedim şimdi astsubaylık için uğraşıyor.bana diyo işte sen beni bırakma herşeyi elele werir yeneriz engelleri aşarız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?